Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 (düzenlendi) Daha evvel akulu araba icin motor sormustum. Sonraki gun bu araclarin yedek parcasini satan yere gittim. O olsun bu olsun derken bazi parcalar aldim. Evde gecirdigimiz su gunlerde kendime bir ugras oldu. Kaynak makinemiz bozulmus, kaynakciya laf anlatmak da hayli zor olunca baya sekteye ugratti beni ama ortaya yamuk yumuk da olsa bir sonuc cikti. Aracimiz 1941 Model Jeep Willys - 12v 4x2 - Usb radio teyp - Led far ve stop grubu - 2 ileri 1 geri vites - 24mhz kumanda - Havali tekerlekler Ilk denemeler basarili, uzerinde gelistirme yapilabilir. 26 Nisan 2020 tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi 42 2 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 (düzenlendi) Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş valla tebrik ederim. 26 Nisan 2020 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Çocukken bindiğimiz iniş arabasına göre epey konforlu oldu bu😂 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Elektrikli yerli aracımız hayırlı olsun, seri üretim ne zaman? 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Elektrikli yerli aracımız hayırlı olsun, seri üretim ne zaman? Bu saatten sonra Elon Musk dusunsun Ali Gök yazdı: Çocukken bindiğimiz iniş arabasına göre epey konforlu oldu bu😂 o niyetle baslayip bunda bitirdim 😂 keske bilyali yapsaydim 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Sami Demirpaz yazdı: keske bilyali yapsaydim Bilyalı da yokuş lazım trafik olayı şu sıralar çok olmadığından rahat olabilirdi ama bende çok bindim fakat bir o kadar da tehlikeli olduğundan hiç tavsiye etmiyorum kimseye. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Arif Aykın yazdı: Bilyalı da yokuş lazım trafik olayı şu sıralar çok olmadığından rahat olabilirdi ama bende çok bindim fakat bir o kadar da tehlikeli olduğundan hiç tavsiye etmiyorum kimseye. Cok dogru, bu yastaki cocuklar icin tehlike malesef. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Bilyalı için toprak yol lazım, asfalt veya betonda hem çok ses çıkarır(komşuları rahatsız eder) hem çok titretir binen kişiyi. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Bilyalı arabama komşu çocuğu çok binmek istemişti. Bayirdan aşağı saldım bunu. Korkmuş elini bilyanin altına sokmuş, sol yüzük parmağının tırnağı atmıştı. Hep o geliyor aklıma. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 (düzenlendi) Ellerine sağlık kendi imalatı olunca çok daha güzel oluyor Bir kaç tavsiye × öne katlanir cam yap orjinal gibi kaput ustune dogru yatsin fiber glastan veya asetat da kullana bilirsin × koltuklara ince sünger den minder yap hem oturma hemde sırt bölgesine × birde çamurluk ustundeki macun lari zimparalayıp tekrar boya × direksiyon tam yuvarlak olmamış kötü görünüyor ona bir çare bul 26 Nisan 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Şahane olmuş. Direksiyon olarak eski tip kaynak makinası akım ayarı simidi alıp kullan. Topuz vs de var üstünde. Akü ne kullandın? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Sami şahane olmuş. Ellerine sağlık. Balkonda mı yaptın bunu. [emoji15] Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Muhteşem. Eline sağlık üstad. Çok beğendim. Tam usta işi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Serbet abi gormesin araziye sokalim der diyecektim ki yazmis bile [emoji23] Mukemmel olmus Sami kolay gelsin. 2 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Eline sağlık güzel olmuş. Serbet abi kim ola ki? Metin Akbal yazdı: Serbet abi gormesin araziye sokalim der diyecektim ki yazmis bile Mukemmel olmus Sami kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ellerine sağlık kendi imalatı olunca çok daha güzel oluyor Bir kaç tavsiye × öne katlanir cam yap orjinal gibi kaput ustune dogru yatsin fiber glastan veya asetat da kullana bilirsin × koltuklara ince sünger den minder yap hem oturma hemde sırt bölgesine × birde çamurluk ustundeki macun lari zimparalayıp tekrar boya × direksiyon tam yuvarlak olmamış kötü görünüyor ona bir çare bul heryeri yamuk zaten, iki kutu macun aldim. Ilk actim baya sertlesmis olunca duzgun sekil verilmedi. Ikinciyide meraktan is bitince actim olmasi gerektigi gibi. Macun zimpara olayini daha iyi yapardim da biktim bezdim boyayim gitsin modu oldu en son 😂 Servet Aydın yazdı: Şahane olmuş. Direksiyon olarak eski tip kaynak makinası akım ayarı simidi alıp kullan. Topuz vs de var üstünde. Akü ne kullandın? Direksiyona baska cozum bunulur aynen, simdi bu kadar elden geldi. 12v 7amper. 15 dk yetti iki cocuk ve aracin agirligina. Bide ici ne kadar doluydu bilmiyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Sami şahane olmuş. Ellerine sağlık. Balkonda mı yaptın bunu. sorma evden kovacaklardi cikan talaslar yuzunden, jet tasinin sesinden 😂 Metin Akbal yazdı: Serbet abi gormesin araziye sokalim der diyecektim ki yazmis bile Mukemmel olmus Sami kolay gelsin. Asfalttan indirip bir capraz test yaptim cikti 😂 Çağlar Bayur yazdı: süper, kaç kr yakıo? oldukca uygun, elektrik faturasi bana gelmiyor bu evde 😂 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Eline sağlık, sen bunu geliştirirsin 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Selçuk Bakış yazdı: Eline sağlık, sen bunu geliştirirsin bir daha bu isin altina girmem 😂 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Sami sen ne yaptın ya, süper olmuş. Ellerine sağlık. Ağırlık ne kadar olmuştur sence? Motorlara ayrı ayrı 12v veremiyor musun? Böylelikle süre uzar, akü ömrü uzun olur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Eline sağlık güzel olmuş. Serbet abi kim ola ki? Adi Servet unvani King bundan sonra kendisine Şerbet King diyelim [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2020 Yazar Paylaş 26 Nisan 2020 Sani Gerşon yazdı: Sami sen ne yaptın ya, süper olmuş. Ellerine sağlık. Ağırlık ne kadar olmuştur sence? Motorlara ayrı ayrı 12v veremiyor musun? Böylelikle süre uzar, akü ömrü uzun olur. saolasin Sani, tartmadim ama 30 kg var gibi 😂 motorlar tek kablodan catal olarak besleniyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Nisan 2020 Paylaş 26 Nisan 2020 Süper bir model olmuş. Ah bir de hafif olabilse o pille en az yarım saat giderdi. Radyosu, kumandası maşallah epey de teknolojik. Çocukların bekleyişi bana oğlumu hatırlattı 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts