Ali Darbaz 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 (düzenlendi) Yav bende tırt oldum, artık Hypermil kelimesini kullanmamaya özen göstereceğim. Avrupalı tasarruf yöntemleri kullandığım için türkçe "yakıt ekonomisi" terimini kullanmaya özen göstereceğim. Bol keseden atıp V8 motorlu 7 kişilik suv arabaya tek kişi binip 20 mpg tutturunca sevinen obez amerikalılar gibi Hypermil diyip duruyorum. Adamlar daha olayın ana temasını kavrayamamış, niye onlara özeneyim. Bundan sonra Hypermil yok , Yakıt ekonomisi var. Hipermiler yok, tasarruflu sürücü var. Minimal fuel consumption yok, asgari yakıt tüketimi var. Bundan sonra bana " Most succesful Turkish hypermiler" demeyin kabul etmiyorum. 24 Nisan 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 1 1 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Kimse sormamış nedense; Atı S.Gökçen otoparkına 4-5 gün bırakınca verdikleri arpa atı bozmasın? Ben hep şelden doyuruyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Bundan sonra Hypermil yok , Yakıt ekonomisi var. Hipermiler yok, tasarruflu sürücü var. Minimal fuel consumption yok, asgari yakıt tüketimi var. bence d e iyi fikir, en son hypermil diyen başkanları da kaybetti, hem de kime karşı bak: Tramp o derece riskli bir kelime demek ki 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Bir de hastalanması var aşısı var. Veterinerin önüne çekeriz artık beteriner ne derse 1000 2000 3000. Bir de erkeği var dişisi var. Var oğlu var. Adamlar boşuna otomobil icat etmemişler. Bir de po... ve si... kokusu var deme gitsin. Otomobillerinizin kıymetini bilin. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Mustafa Yanar yazdı: Bir de hastalanması var aşısı var. Veterinerin önüne çekeriz artık beteriner ne derse 1000 2000 3000 minnak köpeğin az karnı ağrıyınca marşa 1000 tl den basıyolar. at a gelen veteriner 5000 den aşağı telefona bakmaz 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Selçuk Bakış yazdı: Kasko oluyor mu Ata Oluyor aslında ama maliyeti artırır.. Fatih Evcin yazdı: Ağır bakımı pahalıdır. Arızası da zor.. Düşünsene egzoz tıkansa arabanın çöp olduğunu 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Abi şu an çok popüler meslek, doktordan fazla kazanıyorlar. Geçen gün Antalya Lara tarfına gittim. Hallice bir muhit en az 3 tane veteriner saydım. Hepsi de evde beslenen hayvanlar için öyle inek, keçi, koyun için değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Konuyu okurken TV'de çıkan haber. Bana bi mesaj mıydı acaba? Şimdi fark ettim sesleri. At kişnemesi değil o sesler, benim kız. Bu video fake.. Gelen eşek ama gidip arabaya çarpan at.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Nisan 2020 Yazar Paylaş 24 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu video fake.. Gelen eşek ama gidip arabaya çarpan at.. Abi bu akşam haberlerinde çektim. Fake ise de ben Star haber in yalancısıyım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Fatih Evcin yazdı: Opelin üstten kayarken çıkan sesler tam denk gelmiş vijjjjcckkk gibi bu arada maşallah ufaklık büyüyor yavaş yavaş.Bu arada ot diyerek geçmeyin, Bulgaristan dan aşırı ot ithalatı var. Yani memlekette ot biraz pahalıdır. Ayıp bize.. Bunun da mı ithal ediyor muşuz.. E naapıyor bu köylüler.. buğday yok, saman yok. ot yok.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Bir ingiliz atı 60 km hızı rahat görebilir. 550 kg dan az değildirler. Gücü 1 beygirdir. bu arabaların beygir hesapları da tutmuyor bence. 1 at 550kg yükü 60km hıza çok rahat ulaştırabiliyor. 100 beygir gücün 1300kg metal kütleyi uçurması gerekmez mi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ayıp bize.. Bunun da mı ithal ediyor muşuz.. E naapıyor bu köylüler.. buğday yok, saman yok. ot yok.. Ot uzun zamandır ithal ediliyordu. Saman da öyle . Artı olarak Buğday için de ithalat vergisi sıfıra düşürüldü diye duyduk. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ü.Emre Kartal yazdı: 3) Bugünlerde internette gördüm araçların falan kaputu, farları vs çalınıyor, kasko yaptırmak lazım. Model yılını nasıl yazdıracağız kaskoya? Tarım il müdürlüklerinde kayıtları var.. Yani ruhsat da var aslında.. Ahmet Caliskan yazdı: Yürümediğinde vurdurma ihtimalini düşündüm de abooov Sakat.. geri tepebilir.. Çağlar Bayur yazdı: minnak köpeğin az karnı ağrıyınca marşa 1000 tl den basıyolar. Hele sen hiç heves etme.. asfaltta yol tutuş berbat.. Ama Servet'e uyar.. Arazide çok iyiler.. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Bir ingiliz atı 60 km hızı rahat görebilir. 550 kg dan az değildirler. Gücü 1 beygirdir. bu arabaların beygir hesapları da tutmuyor bence. 1 at 550kg yükü 60km hıza çok rahat ulaştırabiliyor. 100 beygir gücün 1300kg metal kütleyi uçurması gerekmez mi [emoji4] Rüzgar ve yere sürtünme direnci olmasın 30bg kafi gelir araçlara Hele sen hiç heves etme.. asfaltta yol tutuş berbat.. Ama Servet'e uyar.. Arazide çok iyiler.. Gerçek 4x4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Gerçek 4x4 Ful kilit.. Ama çabuk ısınıyorlar.. Denk gelirse çok zorlama. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Çok eskiden kullanmışlığım var. Düşük hız ideal evet 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Hele sen hiç heves etme.. asfaltta yol tutuş berbat.. işim olmaz valla Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Yazılım konusunda nasıl bir yol izlenir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Fatih Evcin yazdı: Yazılım konusunda nasıl bir yol izlenir Yazılım yok.. Mümkün değil.. Direk yakıta katkı koyuyorsun (arpa) 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Yazılım yok.. Mümkün değil.. Direk yakıta katkı koyuyorsun (arpa) Arpan mi çok geldi? Deyişi buradan türedi demekki 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Fatih Evcin yazdı: Yazılım konusunda nasıl bir yol izlenir mekanik modifiye olarak, eğer altında iğne kullanan var, drag anında kısa .. nos ggibi, ama can yakar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Arpan mi çok geldi? Deyişi buradan türedi demekkiMuhtemelen mekanik modifiye olarak, eğer altında iğne kullanan var, drag anında kısa .. nos ggibi, ama can yakarÇok tehlikeli. Yoldan çıkabilir. [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ata dressage eğitimi verip ritim ve empüsyon kazandırırsak, az otla çok yol kat edilebilir. Düşük ritim yürüyüşte yorulmadan 5 saat binebiliriz. 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Nisan 2020 Paylaş 24 Nisan 2020 Ata dressage eğitimi verip ritim ve empüsyon kazandırırsak, az otla çok yol kat edilebilir. Düşük ritim yürüyüşte yorulmadan 5 saat binebiliriz. Gece gece kahkaha attım Yorum bağlantısı
Recommended Posts