İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta Multimedya Tavsiyesi

Emir Kaan Güler

Recommended Posts

Emir Kaan Güler
Ü.Emre Kartal yazdı:

Daha önce bende çok araştırdığım için diğer konuda da bahsetmiştim yüzsel ama burada da yazayım. Bu ünitenin avantajı eski ekranınızı sökmüyorsunuz, ancak şöyle bir durum var eski ekranın ünitesi her türlü söküldüğü için bir anlamı kalmıyor. Tuşları söktüğünüz için tamamen alınacak ünitenin kontrol mekanizmasına muhtaçsınız. Yine genel midir bilmiyorum ama birkaç tane farklı yerden baktım plastik kasada kalıp sıkıntısı vardı göğüsle uyumu yok bir taraf içeride biri dışarıda kalıyor. Önce acaba takılırken arka alan dar kablolar iyi yerleştirilmedi ünite dıştamı kaldı dedim ama birkaç yerde görünce kalıp hatası diye düşündüm.

Benim aracımdaki üniteden aracın üzerindeki ayarları yapıyorum sıkıntı yok, herşeyi çalışıyor. Tek sorunum var, bilgisayara bağladığımda ünitenin orjinal olmamasından kaynaklı orjinal ekran ile iletişim kesildi hatası mevcut. Bu da sorun değil aslında, sadece ben biraz kıllık yapıyorum, herşeyi çalışıyor çünkü.

2011 ve öncesi için ayrı canbuslu ve ayrı cihazlar mevcut. Bu cihazlardan alınır ise benim aracımdaki gibi herşey çalışır(benim aracım 2013 sonrası, alırken özellikle teyit edildi aldığım yer tarafından, ona uygun model yollandı) Bir arkadaşımın aracı 2011 ve onun çalışıyordu, o dönem yurtdışı çok daha uyguna geliyordu aliexpressten almıştı. Yine fiyatları karşılaştırın, marka model chipset vs araştırmak içinde tercih edebilirsiniz. En azından ne aradığınızı bilirsiniz.

Çok teşekkürler. Sanırım bu işte uzman satıcılarla irtibata geçip doğru cihazı almak ve yaptırmak daha iyi olacak

Yorum bağlantısı
Ali çal
Emir Kaan Güler yazdı:

Çok teşekkürler. Sanırım bu işte uzman satıcılarla irtibata geçip doğru cihazı almak ve yaptırmak daha iyi olacak

Navimex bu şekilde cyclone da vardı sanırım 2013 öncesi için onda nasıldır durum bilmiyorum bi görüşün isterseniz 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...