Çağlar Bayur 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Aha konum burada duruyormuş ya. İlke gece için tavsiyem bir kalıp sade tahin helvası ile yanına bol turşu iftara kadar ne acıkma ne susama. Şimdiden hayırlı ramazanlar cümleten. YTD yeme tavsiyesi değildir diye yazalım 3 3 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 2021 yılında konuyu Servet abi açıyor diyolaaa Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Tozlanmış buralar, az temizleyelim kodamanlar gelmeden 😁 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 Hani kimse yokkk. Daha ilk günden uyudunuz mu millet burası Kocaeli Darıca vaktin çıkmasına 38 dk. var haberiniz olsun. Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Ömrümde geçirdiğim en kolay ramazan ilk günü idi. Hem sigarayı bırakmış olmanın etkisi ile baş ağrısı yaşamadım hem de 10 gün önceden 16:8 denilen kısıtlı beslenme ile kilo vermeye yönelik başladığım diyet programı sayesinde çok rahat bir gün geçirdim ki; çok yoğun ve biran bile yerime oturmadığım bir gündü. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 14 Nisan 2021 Yazar Paylaş 14 Nisan 2021 Emin Önal yazdı: Ömrümde geçirdiğim en kolay ramazan ilk günü idi. Hem sigarayı bırakmış olmanın etkisi ile baş ağrısı yaşamadım hem de 10 gün önceden 16:8 denilen kısıtlı beslenme ile kilo vermeye yönelik başladığım diyet programı sayesinde çok rahat bir gün geçirdim ki; çok yoğun ve biran bile yerime oturmadığım bir gündü. Abi 16:8 nelere dikkat ediyoruz? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Abi 16:8 nelere dikkat ediyoruz? Yemek yenilebilen saat aralığı öğünlere bölünebiliyor. Yani 8 saat boyunca tek öğün, 2, 3 veya daha fazla olabilir. Sağlıklı şeyler yenildiği sürece yasak yok diye biliyorum. Abur cubur ve aşırı kalorili yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor çünkü aralıklı orucun etkinliğini azaltıyor. Belli bir süre geçtikten sonra isteseniz de fazla yiyemiyorsunuz ve otokontrol devreye giriyor şeklinde geribildirimler var. Kilo vermenin psikolojiye pozitif etkisi sanırım Yasak saatlerde su, kahve, çay ve şekersiz içecekler tüketilebilir. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Abi 16:8 nelere dikkat ediyoruz?Günün 16 saati sadece sıvı (bol su, çay, kahve), kalan 8 saati sağlıklı ürünler ile beslenme. Aşırıya kaçmadan her şey serbest. Ben paketli yiyecekleri kestim. Yemek yenilebilen saat aralığı öğünlere bölünebiliyor. Yani 8 saat boyunca tek öğün, 2, 3 veya daha fazla olabilir. Sağlıklı şeyler yenildiği sürece yasak yok diye biliyorum. Abur cubur ve aşırı kalorili yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor çünkü aralıklı orucun etkinliğini azaltıyor. Belli bir süre geçtikten sonra isteseniz de fazla yiyemiyorsunuz ve otokontrol devreye giriyor şeklinde geribildirimler var. Kilo vermenin psikolojiye pozitif etkisi sanırım [emoji4] Yasak saatlerde su, kahve, çay ve şekersiz içecekler tüketilebilir. Aynen böyle. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Emin Önal yazdı: Tapatalk Benim de dün başım ağrıdı bugün onca yorgunluğa rağmen çok iyi geçti çok şükür 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Emin Önal yazdı: Günün 16 saati sadece sıvı (bol su, çay, kahve), kalan 8 saati sağlıklı ürünler ile beslenme uyurken çay içebilen vardı, adı lazım değil 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Gün içinde bolca çay kahve içmeye alışık olanlar için orucun ilk günlerinde sabit bir baş ağrısı kaçınılmaz oluyor. Olsun her şeyiyle başımız gözümüz üstüne. Hayırlı Ramazanlar cümleten... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 M. Asım Kahraman yazdı: Gün içinde bolca çay kahve içmeye alışık olanlar için orucun ilk günlerinde sabit bir baş ağrısı kaçınılmaz oluyor. Olsun her şeyiyle başımız gözümüz üstüne. Hayırlı Ramazanlar cümleten... Adnan Çakır yazdı: Bizim burada ilan hoparlörlerinden mehter marşı çalıyorlar bazı mahallelerde. Barış Ayında Savaş/ordu marşı çalarak insanı nefis terbiyesine uyandırmak nasıl bağdaşmış anlamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: uyurken çay içebilen vardı, adı lazım değil gofret yiyebiliyorum🙄 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Emin Önal yazdı: Tost Makinesi nerdeydi acaba 😘 En temizi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Yumurta stoklayayım, ceviz ayıklayayım. Bunlar tok tutar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Metin Akbal yazdı: Yumurta stoklayayım, ceviz ayıklayayım. Bunlar tok tutar. Yumurta olmazsa olmazım. Peynir de yerim. Yaz olsaydı meyve yerdik. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Daha önce 2 yumurta yerdik. Bu sene 1 tane ile yetineceğiz. 🙁 Malum tanesi 1,5 TL den ucuza pek yok 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Sahur yapanlar düşünsün [emoji4] Siz maaşınızı sah... Neydi o laf yahu [emoji28] 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts