Mehmet Kazancıoğlu 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben acıkmam, susamam. canım başka bir şey de istemez.. Sadece uykusuzluk sıkıntı oluyor.. Aha ben aynı ben Sahurda bir haşlanmış yumurta ve kahvaltılık yerim açıkmam, hava çok sıcak değil ise susamam ama gündüz çok uykum gelir 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Selim Bilgin yazdı: Selim Bilgin yazdı: Öğrenciyken iyiydi, sahura kadar forumlarda takılıp, KV 97 bölüm izleyip ikindiye kadar yatıyordum. FCTR diye bi forum vardı, çok geyik dönüyordu. Vesileyle KV ilk 97 bölümünü bu sene 36 yaşımda hayatımda ilk defa izledim. Güzel diziymiş, üniversiteye hazırlanırken kaçırmıştım. Nasip 18 sene sonrayaymış:) Ramazan deyince cami avlusunda gece oynadığımız oyunlar geliyor aklıma.. Epey de kalabalık olurduk. Çok gürültü yapınca arada bir cemaatten biri camiden çıkar bize bağırıp geri girerdi. Biz de aldırmadan devam ederdik. Vitr namazına sıra geldiğinde çaktırmadan cemaatin arasına katılırdık. Maksat babamız çakmasın durumu:) 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yumurtalı yumurtayı saymadın abi Tam da gerilmiştim ki.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Nasıl gidiyor oruçlar? var mı hem oruçlu ama hem de sinirli biriyle kavgaya karışan Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Fatih Evcin yazdı: Nasıl gidiyor oruçlar? var mı hem oruçlu ama hem de sinirli biriyle kavgaya karışan Kimseyle muhattap olmuyorum, sorunum yok 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Fatih Evcin yazdı: Nasıl gidiyor oruçlar? var mı hem oruçlu ama hem de sinirli biriyle kavgaya karışan yan mı bbaktın nedir yani 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Şaka şaka dayanabiliyorum hatta beklediğimden rahat geçiyor ama tek sıkıntı sabah kalktığımda ağzımın içindeki hissiyat Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Şaka şaka dayanabiliyorum hatta beklediğimden rahat geçiyor ama tek sıkıntı sabah kalktığımda ağzımın içindeki hissiyat Sahura kalkınca oluyor o abi herkeste. Sahura kalkmadan gece yiyip yatınca olmuyor. Diş macunuyla alakalı sanırım. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sahura kalkınca oluyor o abi herkeste. Sahura kalkmadan gece yiyip yatınca olmuyor. Diş macunuyla alakalı sanırım. Kesinlikle diş macunu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Fatih Evcin yazdı: Nasıl gidiyor oruçlar? var mı hem oruçlu ama hem de sinirli biriyle kavgaya karışan Bi burun kırığı var şimdilik listede. Ramazan bitene kadar bakalım kimler olacak şanslı🍆 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Bi burun kırığı var şimdilik listede. Ramazan bitene kadar bakalım kimler olacak şanslı🍆 Ben ben beeenn. İftardan sahura kadar dövüşebiliriz. Renkte okey atarsam kalkarım ama 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Bi burun kırığı var şimdilik listede. Ramazan bitene kadar bakalım kimler olacak şanslı🍆 sen m kırdın senin m kırdılar abi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 İlk defa ramazanda kilo veriyorum. İftarda standart yemek ve yoğurt. 2 litre su. Çayla kahveyle biraz kuruyemiş. Sahurda 2 yumurta az zeytin peynir kefir. Ekmek, hamur işi, şeker sıfır. Gün içinde ofis ortamında yoğun çalışıyorum. Ekstra sinir yok. Her zamanki asabiyetimle devam 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlk defa ramazanda kilo veriyorum. İftarda standart yemek ve yoğurt. 2 litre su. Çayla kahveyle biraz kuruyemiş. Sahurda 2 yumurta az zeytin peynir kefir. Ekmek, hamur işi, şeker sıfır. Gün içinde ofis ortamında yoğun çalışıyorum. Ekstra sinir yok. Her zamanki asabiyetimle devam Desene bayramda az yakacak araba 😄😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Desene bayramda az yakacak araba 😄😄 Az yiyin az ısının az hız yapın. İşte hayat 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: standart yemek ve yoğurt. 2 litre su. Çayla kahveyle biraz kuruyemiş. Sahurda 2 yumurta az zeytin peynir kefir. Ekmek, hamur işi, şeker sıfır. Daha ne yiyecen yaa 🤣 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Daha ne yiyecen yaa 🤣 Şey standart yemek dediği çorba salata yemek pilav içecek ramazan pidesi 😄😄😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Daha ne yiyecen yaa 🤣 Konuşurken herkes dana deviriyor ama burada 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sahura kalkınca oluyor o abi herkeste. Sahura kalkmadan gece yiyip yatınca olmuyor. Diş macunuyla alakalı sanırım. Aydın Sert yazdı: Kesinlikle diş macunu Florürsüz macun kullanın, o his olmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konuşurken herkes dana deviriyor ama burada 5lt ye şehir içi tüketen benzili de var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: 5lt ye şehir içi tüketen benzili de var üst kapağı açılmamış, zinciri 1 kere değişmiş lpg’li hyundai taksi varmış. Dünyada tekmiş 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konuşurken herkes dana deviriyor ama burada Konusmakla olmaz.Ben tıkandım diyen Cok yiğit gördüm, kaşarlı kuşbaşılı pidemin icine mantımı doldururken 🤣 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts