Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart Paylaş 11 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Valla ne yemek ne de içecek geçiyor. Tek sorun uyku. aynı durumdayım şimdi eve gidip yatasım var ama maalesef gidemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: aynı durumdayım şimdi eve gidip yatasım var ama maalesef gidemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mart Paylaş 11 Mart Ben de uykudan yana çok sıkıntı yaşardım son birkaç senedir iftardan iftara yiyerek çözebildim. Baş ucumda su duruyor sahur saatinde 1 bardak suyu içip uykuya devam . 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Mart Paylaş 11 Mart Olmadık zamanlarda uyuyorum yahu nedir bu seneki uykusuzluk çözemedim.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Mart Paylaş 12 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Ramazan ayına en uygun konu budur girmicem girmicem girmicem girmicem......... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Mart Paylaş 12 Mart Emin Önal yazdı: girmicem girmicem girmicem girmicem......... gireceksinnnnn 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Hayırlı ramazanlar cümleten. Bu sene çocuklarda dahil oldu sahura yumurta tüketimi had safhada. 😅 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) Bir zamanlar pideler, kebaplar, tatlılar, çaylar eklenen bir başlık vardı. İftara az kala başlardık eklemeye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? 12 Mart tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Mart Paylaş 12 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir zamanlar pideler, kebaplar, tatlılar, çaylar eklenen bir başlık vardı. İftara az kala başlardık eklemeye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Nerde o eski ramazanlar 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir zamanlar pideler, kebaplar, tatlılar, çaylar eklenen bir başlık vardı. İftara az kala başlardık eklemeye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? cümle içinde 4 haneli rakam hesap ettim 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Mart Paylaş 13 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir zamanlar pideler, kebaplar, tatlılar, çaylar eklenen bir başlık vardı. İftara az kala başlardık eklemeye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Galiba forum ahalisi genel olarak yaşlandı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart Paylaş 13 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Valla ne yemek ne de içecek geçiyor. Tek sorun uyku. Kesinlikle aynı sıkıntı içindeyim.. Hiç bir şey aramam, ama uykusuzluk eziyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Kesinlikle aynı sıkıntı içindeyim.. Hiç bir şey aramam, ama uykusuzluk eziyor.. Sıcakta çalışanlar ve beden işi yapanlar hariç genel sorun uyku. Bir de sigara içenlerin derdi belli. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mart Paylaş 13 Mart Selim Bilgin yazdı: E uyuyun. Sorun uykunun bölünmesi. Sahur yapıp sonra yatınca arada kalan zaman çok kısa oluyor. Yatıp hemen geri kalkmak bozuyor işi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Kesinlikle aynı sıkıntı içindeyim.. Hiç bir şey aramam, ama uykusuzluk eziyor.. lem gözünü açar açmaz zımba gibi poliçe kesebiliyon ama ? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: lem gözünü açar açmaz zımba gibi poliçe kesebiliyon ama ? gözünü kaçta açtığı ile alakalı abi o dediğin 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: lem gözünü açar açmaz zımba gibi poliçe kesebiliyon ama ? 48 saat kesintisiz poliçe kesme yeteneği var . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Mart Paylaş 13 Mart Abartanlar da var: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-37608951.amp Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Mart Paylaş 14 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Sorun uykunun bölünmesi. Sahur yapıp sonra yatınca arada kalan zaman çok kısa oluyor. Yatıp hemen geri kalkmak bozuyor işi. Yazılımcı olun o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts