Ahmet Çalışkan 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 İftardan sonra öyle bir uyku çöküyo ki offf. Aslında iş-güç olmayacak, iftardan sonra vurcan kafayı sahura kadar uyuycan 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 Bugün de yaptık sahurumuzu Allah'a sonsuz şükürler olsun. Hayırlı sabahlar cümleten. 5 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Sahura kadar bir video çekeyim dedim sohbet havasında Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Geceleyin tavuğun altına 5 tane daha yavru koydum, şimdi öldürmesin diye federaller gibi nöbet tutuyorum. Sahur daha bitmedi benim için 4 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Yıllk tost kotam dolmak üzere. 😃 Hayırlı sahurlar. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 aynasizlar diyecegim, olmayacak.. @Emre Şimşek 😂 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Furkan Sumer yazdı: aynasizlar diyecegim, olmayacak.. @Emre Şimşek 😂 ama hakikaten bir ara aynasızlarmış çünkü renonun sağ aynası opsiyonelmiş 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 (düzenlendi) Koca ramazanı,ramazanı anlamadan bitirdik sayılır bu yıl 15 Mayıs 2020 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Fikri Keleş yazdı: Koca ramazanı,ramazanı anlamadan bitirdik sayılır bu yıl Sadece ramazan mı? Mart, Nisan, Mayıs kayıp oldu. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Sadece ramazan mı? Mart, Nisan, Mayıs kayıp oldu. Recep Şaban Ramazan😔 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Öyle bir açıklama gelebilir mi Fatih. Her kişinin kendisiyle alakalı bir şey o. Allahın (muhatapları müslümanlar) emri bu, iyi olan kendini iyi hissedenler tutacak, gayretimiz tutmama yönünde değil tutma yönünde olacak. Öte yandan inancımıza göre en kutsal şeylerden biri de insan hayatı. Onu korumak da her zaman için öncelikli sorumluluğumuz. Tüm bunları göz önüne alıp kendi durumuzu ona göre ayarlayacağız. Ama ibre %51 tutmak'tan yana olmalı.Senden bu fırçayı yediğimden beri kaçırmadım hiç orucumu abi , Allah razı olsun 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Fatih Evcin yazdı: Senden bu fırçayı yediğimden beri kaçırmadım hiç orucumu abi , Allah razı olsun Fırça değildi ki Fatih ya Allah kabul etsin. Tamamını tutarsın inşallah. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 22 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2020 Allah yaptığınız ibadetleri, hayır ve hasenatları kabul etsin, bir Ramazan ayını daha bitirdik tekrar kavuşmak duasıyla... 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Amin. Bitti mi şimdi. Dağılıyormuyuz? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Amin. Ne olduğunu anlamadan bitti gitti. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Amin. Bitti mi şimdi. Dağılıyormuyuz? İmsak vaktine kadar serbest. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Hayırlısıyla bir Ramazan ayı daha bitti. İftar davetleri olmadan, eş dost ile beraber olmadan geçen bir Ramazan oldu. İnşallah önümüzdeki sene şu illetten kurtulursak arkadaşlarla birlikte iftar yapmak istiyorum. En çok da neşeli iftar sofralarını özledim. Bir de sahura kadar oturup öğlene kadar uyumak dengemi bozdu bir an önce normale dönmek istiyorum. 😊 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Ramazan da bitti Bayramınız mübarek olsun şimdiden [emoji112] 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Sıcak - soğuk , korona - morona derken geçti - gitti bir Ramazan'ı daha, Allah nicelerini görmeyi etsin. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Biz kendisinden memnunduk İnşallah O da bizden memnun kalmıştır. Rabbim seneye daha iyi şartlarda tekrar yaşamayı nasip eder. Vesile ile herkese gönlünce bir bayram geçirmeyi nasip etsin. İyi bayramlar görelim, göresiniz İnşallah. 8 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Bu bizler için güzel bir sınav oldu. Genelde bayram modu tatile kaçma modu idi, ziyaret, bayramlaşma pek bi önemli değildi, hade bakalım şimdi de #evde kal Türkiye. Cümleten bayramınız mübarek olsun. Rabbim bizlere iyi günlerde sağlık ve sıhhat ile bayramlaşmaları nasip etsin 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Ah şimdi korona illeti olmasa da anamın babamın elini öpebilsem bu bayramda. Bi dahaki bayramı kim görecek belli değil:( Allah ibadetlerinizi dualarınızı kabul etsin. Bayramımız kutlu olsun. 7 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Ah şimdi korona illeti olmasa da anamın babamın elini öpebilsem bu bayramda. Bi dahaki bayramı kim görecek belli değil:( Allah ibadetlerinizi dualarınızı kabul etsin. Bayramımız kutlu olsun.Hepimizin hasreti ortak kardeş. Ama az kaldı inşaallah.VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Biz kendisinden memnunduk İnşallah O da bizden memnun kalmıştır. Rabbim seneye daha iyi şartlarda tekrar yaşamayı nasip eder. Vesile ile herkese gönlünce bir bayram geçirmeyi nasip etsin. İyi bayramlar görelim, göresiniz İnşallah.Amiiiin abim inşallah.VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs 2020 Paylaş 23 Mayıs 2020 Ayhan Asil yazdı: Hepimizin hasreti ortak kardeş. Ama az kaldı inşaallah. VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Amiiiin abim inşallah. VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ayhan Abi imzan açık kalmış, sana zahmet 🖐️ Allah tekrarına ulaşmayı nasip etsin. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Nisan 2021 Yazar Paylaş 10 Nisan 2021 Aha konum burada duruyormuş ya. İlke gece için tavsiyem bir kalıp sade tahin helvası ile yanına bol turşu iftara kadar ne acıkma ne susama. Şimdiden hayırlı ramazanlar cümleten. 5 1 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts