Servet Aydın 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Yakıt iyi mi Arıza çıkmadı değil mi Sorun yok. Pasat kadar rahat değil ancak yüksek sürüş rahatlığı var. Pasatın 4-4.5 yakacağı yolda 7.5 lt benzin tüketti Çağlar Bayur yazdı: rakam alalım kaç mış? Neyin rakamı? 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Mart Paylaş 2 Mart (düzenlendi) Kim kime neyi şeyetti hiç takip edemedim ben. Reklam: Satılık Audi 2 Mart tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Servet Aydın yazdı: Pasat kadar rahat değil ancak yüksek sürüş rahatlığı var. Pasatın 4-4.5 yakacağı yolda 7.5 lt benzin tüketti Konuyu ne zaman açacaksın? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart Paylaş 3 Mart Selim Bilgin yazdı: Kim kime neyi şeyetti hiç takip edemedim ben. Reklam: Satılık Audi Canım e250 çekti cx5'le geri geldim Metin Uzunoğlu yazdı: Konuyu ne zaman açacaksın? Araba çocuklarda. Alınca hocam 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart Paylaş 3 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Herkesin aklındaki tam unutmaya baaaaşlamıştım başlamıştım baaşlamıştım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 3 Mart Paylaş 3 Mart Hayırlı ramazanlar cümleten. @Servet Aydın abi o farlar bırak karşıdan geleni, aracın kendi sürücüsünün gözünü alır Bu sene çok tembeliz, sahurlar hep ayaküstü. Nerede bizim tostçular... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart Paylaş 4 Mart Servet Aydın yazdı: Matrix bi led farlarıMın videosunu mu göndereyim? Ezelin annesi kör melihanın aracından mı bu fotoğraf? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Mart Paylaş 4 Mart Mert Yeldan yazdı: Ezelin annesi kör melihanın aracından mı bu fotoğraf? Böyle lüksüne anca Serdar Tezcan biner Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart Paylaş 4 Mart Emin Önal yazdı: Böyle lüksüne anca Serdar Tezcan biner Uzun pozlamayla çekmiş farım var diye, inanmayın böyle şeylere Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Mart Paylaş 4 Mart Mert Yeldan yazdı: Uzun pozlamayla çekmiş farım var diye, inanmayın böyle şeylere fake miymiş. c.tesi mıncıklamalı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Emin Önal yazdı: fake miymiş. c.tesi mıncıklamalı. BulursaK arabayı neden olmasın? 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin Cumartesi 03:08 Yazar Paylaş Cumartesi 03:08 Son sahur, son iftar. Seneye eksiksiz görüşmek üzere. Esen kalın. 👋 10 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü Cumartesi 04:39 Paylaş Cumartesi 04:39 O.Yücel Çetin yazdı: Son sahur, son iftar. Seneye eksiksiz görüşmek üzere. Esen kalın. 👋 Amin inşallah.Bayramınız mübarek olsun.İyi seyirler. 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 16:38 Paylaş Cumartesi 16:38 Ulen bi tuhaf oldum ezan okununca. Allah'ım tekrarına eriştirsin inşallah. 8 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 17:18 Paylaş Cumartesi 17:18 (düzenlendi) Hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun sevdiklerimizle beraber nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Servet Aydın yazdı: Ulen bi tuhaf oldum ezan okununca. Allah'ım tekrarına eriştirsin inşallah. Zulada golf+ için birşeyler varmış onu sahabına ulaştırsak bayramda hora geçer. Cumartesi 17:38 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 17:40 Paylaş Cumartesi 17:40 Servet Aydın yazdı: Ulen bi tuhaf oldum ezan okununca. Allah'ım tekrarına eriştirsin inşallah. Sanki son ramazanmış gibi hüzünlendim bende... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 18:12 Paylaş Cumartesi 18:12 Metin Uzunoğlu yazdı: Hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun sevdiklerimizle beraber nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Zulada golf+ için birşeyler varmış onu sahabına ulaştırsak bayramda hora geçer. Hiçte hora mora geçmesin hocam. Gelsin kapıma satayım bi android en pahalısından 🍆 Oğuzkan Işık yazdı: Sanki son ramazanmış gibi hüzünlendim bende... Diyemedim işte 2 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 19:57 Paylaş Cumartesi 19:57 Rabbim nice bayramlara eriştirsin cümlemizi 4 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü Pazar 11:17 Paylaş Pazar 11:17 (düzenlendi) Hepimizin Mübarek Ramazan Bayramı Kutlu olsun.Bayram tadında seyirler diliyorum. Pazar 11:19 tarihinde Zeki Ağaçgözgü tarafından düzenlendi 8 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts