Çağrı Alaf Cumartesi 05:10 Paylaş Cumartesi 05:10 Ramazan ayı her 33 senede bir devreder. Yani 8 senede bir mevsim değişir, 16 senede bir de yaz - kış diye döner. Ramazan, Ağustos ayına denk geldiğinde ortalık kavrulurken ben çocuktum. Babama iftara soğuk su götürmek benim vazifemdi. Ramazan tekrar yaza dönene kadar yaşım 40'ı geçecek belki de bu sefer bana su getirecek bi ufaklık olacak. Bir sonraki Yaz Ramazanını da görememe ihtimalim yüksek. Böyle baktığın zaman insan ömrü 2 Yaz Ramazanı var yok. Düşününce çok kısa geliyor. Hayırlı Ramazanlar. Bol sıvı tüketmeyi unutmayalım. ^^ 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Cumartesi 06:12 Paylaş Cumartesi 06:12 İlk sahuru yaptık çok şükür. Haşlanmış yumurta ve peynirdi menü. Bir bardak açık çay içtim. Rabbim hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 06:20 Paylaş Cumartesi 06:20 O.Yücel Çetin yazdı: Gecenin menüsü bir kalıp tahin helva, bir kase lahana turşusu ve yanında büyük bardak kola. Bu menüyü yiyen ne açlık bilir ne susuzluk. 😁 10 sene sonra şeker hastası 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 07:36 Paylaş Cumartesi 07:36 Hasta olarak ilk sahurumu su ve ilaçlarım ile yaptım, Rabbim hayrı ve bereketi ile bitirmemiz nasip eder inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 08:30 Paylaş Cumartesi 08:30 Metin Uzunoğlu yazdı: Hasta olarak ilk sahurumu su ve ilaçlarım ile yaptım, Rabbim hayrı ve bereketi ile bitirmemiz nasip eder inşallah. Metin hocam geçmiş olsun. Allah kabul etsin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 12:03 Paylaş Cumartesi 12:03 Yolda sahur molası için aracı tesise çektim. Saat03. Az yatam gömerim dedim. Gözümü açtım saat 07. Seferi mode on devam yola 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 13:12 Paylaş Cumartesi 13:12 Servet Aydın yazdı: Yolda sahur molası için aracı tesise çektim. Saat03. Az yatam gömerim dedim. Gözümü açtım saat 07. Seferi mode on devam yola Antalya? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 14:05 Paylaş Cumartesi 14:05 Çağlar Bayur yazdı: Antalya? Eee öööö köpük partisi oruç bozar mı? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Cumartesi 16:25 Paylaş Cumartesi 16:25 İlk iftarı yaptık cümleten hayırlı ramazanlar 👋 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:59 Paylaş Cumartesi 19:59 Servet Aydın yazdı: Eee öööö köpük partisi oruç bozar mı? amuda kalkarsan ve köpük XYZ eksaninda 62 derece açı ile geliyorsa... video yollasana 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 20:17 Paylaş Cumartesi 20:17 Bizim davulcu araba ile geziyor.. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 20:32 Paylaş Cumartesi 20:32 ingiltereden geldi az evvel arkadaşımdan: 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:20 Paylaş Cumartesi 21:20 pazarlama ilk ders terk etmiş herhalde ceo ları Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 21:51 Paylaş Cumartesi 21:51 Çağlar Bayur yazdı: pazarlama ilk ders terk etmiş herhalde ceo ları adam bi festival var diyor herhalde kutlama olur diye düşünmüş 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:53 Paylaş Cumartesi 21:53 Çağlar Bayur yazdı: amuda kalkarsan ve köpük XYZ eksaninda 62 derece açı ile geliyorsa... video yollasana Matrix bi led farlarıMın videosunu mu göndereyim? 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 07:04 Paylaş Dün saat 07:04 Açılışta servet yazıyorvmu duvara 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:20 Paylaş Dün saat 09:20 Servet Aydın yazdı: Matrix bi led farlarıMın videosunu mu göndereyim? Sırf farı merak ettiğin için gece gittin değil mi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:58 Paylaş Dün saat 11:58 Mehmet Göktürk yazdı: Açılışta servet yazıyorvmu duvara Kalp çiziyormus 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 14:34 Paylaş Dün saat 14:34 Mehmet Ozyurek yazdı: Sırf farı merak ettiğin için gece gittin değil mi Yok valla. Matrix süpriz oldu. Cx3 ile aynı sanıyordum Çağlar Bayur yazdı: Orantısız saldırıya karşıyız 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 14:55 Paylaş Dün saat 14:55 Servet Aydın yazdı: Matrix bi led farlarıMın videosunu mu göndereyim? Hortumla su tutmuş gibi, çoğzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 16:57 Paylaş Dün saat 16:57 Önder Özcan yazdı: Hortumla su tutmuş gibi, çoğzel. Sorsana, Antalya’ya varana kadar kaç defa ayar yapmış. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 17:58 Paylaş Dün saat 17:58 Mehmet Ozyurek yazdı: Sorsana, Antalya’ya varana kadar kaç defa ayar yapmış. Sen ne pis gammazcı oldun 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 18:28 Paylaş Dün saat 18:28 Servet Aydın yazdı: Sen ne pis gammazcı oldun Kaç defa? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts