Çağlar Bayur 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Yurdaer Elay yazdı: Uğur Dündar'dı yanılmıyorsam.. Sürekli gittiği berberine sanki rutin gidiyormuş gibi ödeme yaptığını söylemişti bir videoda. Herkes aynısını yapamaz/yapmaz belki ama yarım elma gönül alma, onları da ihmal etmemek lazım berbereelr açılınca, gidemediği ancak rutin gideceği sefer kadar ödeyeceğim demişti. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Recep Demirci yazdı: Berberler şu an aklıma takılıyor. Okul felan neyse onlara ücreti ödedik ama berberler ne yiyor ne içiyor. Hayat normale dönünce berberi ihmal etmeden hatta gerekirse bir miktar fazla traş bedeli verip traş etmesine devam edeceğim. Aynısını düşünüyorum özellikle semt berberleri zordadır. 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Haşmet Güngör yazdı: Aynısını düşünüyorum özellikle semt berberleri zordadır. Berberimi severim bir kere muziplik yapıp İsmi Ekrem dedimki yav Ekrem sizin iş ne güzel yaz kış devamlı müşteri garanti hadi kışın belki azdır ama kriz felanda vurmuyor saç devamlı uzadığı için insan mecbur geliyor kestiriyor ne güzel para kazanıyorsunuz. Gülümsemişti ama korona çıkınca bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Bendeki sanırım 3 yılı geçti alalı. El mecbur dün ilk defa saça daldım. Berberler ile işim olmaz artık. Komple kendim alabildim saçı. 16mı ne yazıyor zamazingoda saçı kestiğim. İleteceğim berberine 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs 2020 Paylaş 14 Mayıs 2020 İleteceğim berberine [emoji3] Aradı zaten geçenlerde. Dayı nerdesin diye fırça attı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: doğrudur, kuru traş bunun olayı... Sende ses durumu nasıl, benimki bayağı sesli çalışıyorda... Sonradan gördüm mesajı, sesli çalışıyordu. Üstteki elek kısmı eskidi. Eleği değiştirdim, biraz azaldı. Ama genelde sesli çalışıyor. Ben gayet memnunum. Braun 7 yıl ömür biçiyor bu makinelere. 2 yılıl geçti elek eskimesi dışında sıkıntı olmadı. Zaten 18 ay sonunda değişmesi gerekiyor. Temizleme sistemi makineyi çalıştırıp temizleme sıvısı dolaştırdığı için elek ısınma ve soğumaya maruz kalıyor. Hemen tıraştan sonra temizlemeye koymamal lazım, biraz soğutup öyle koyuyorum. Zaten 3 ya da 4 tıraşta bir hijyen uyarısı veriyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2020 Paylaş 29 Mayıs 2020 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sonradan gördüm mesajı, sesli çalışıyordu. Üstteki elek kısmı eskidi. Eleği değiştirdim, biraz azaldı. Ama genelde sesli çalışıyor. Ben gayet memnunum. Braun 7 yıl ömür biçiyor bu makinelere. 2 yılıl geçti elek eskimesi dışında sıkıntı olmadı. Zaten 18 ay sonunda değişmesi gerekiyor. Temizleme sistemi makineyi çalıştırıp temizleme sıvısı dolaştırdığı için elek ısınma ve soğumaya maruz kalıyor. Hemen tıraştan sonra temizlemeye koymamal lazım, biraz soğutup öyle koyuyorum. Zaten 3 ya da 4 tıraşta bir hijyen uyarısı veriyor. bende bir bıçak en az 36 ay gidiyor en az.... taktik şu: her kullanım sonrası mutlaka fırçalanacak elek, sakal uzunsa makine ısındıysa az ara ver, eleğe üfle soğusun devam... her 3-4 kullanımda bir mutlaka elek dikiş makinası yağıyla yağlanacak 1 damla her 3 bölümede (yağlama bu tip makinada elzemdir, kuraldır) şarjı bittiğinde kendi sitemine takılıp yıkanması ve yağlanması sağlanacak ve çıkışta tekrar elle yağlayacaksın, kendi sıvısı özellikle doz ayarlı, 18 ay sonrası eleği delersin, istersen hergün yıkamaya koy, adamlar ayarlamış, elek satacaklar benim ilk elek 36 ay dayandı, 2. deyim 36 ayıda geçtim, uyarı verip değiş diyince reset tuşuna basıyorum, galiba 40 aya yaklaştı, neyseki yedek bıçağı zamanında almışım, şimdi 2 katı fiyatı var yeni eleğin.. kısaca bu aleti her 3-4 kullanımda bir kendin yağla ve her kullanım sonrası fırçala, bak kaç sene gidecek sana o elek yıkama sıvısının kapağını kaparsan 6 ay gider, yıkama sıvısını kendin yaparsın, 1 lt. ipa al, içine biraz eczaneden alacağın limon yağını dök al sana yıkama sıvısı 29 Mayıs 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 İki makina arasında hangisi dersiniz. https://www.hepsiburada.com/powertec-tr-3700-tiras-makinesi-p-HBV00000KNKY8?magaza=İnpirim https://www.hepsiburada.com/wahl-home-pro-100-sac-kesme-makinesi-p-HBV00000299TO?magaza=Hepsiburada Powertec, kablolu ve kablosuz kullanıma uygun. 3, 6, 9, 12 mm tarak var. En uzun 12 mm saç için kısa kalıyor. Sakal için de kullanıma daha uygun. Wahl kablolu kullanmak lazım. 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 ve 25 mm tarak var. Saç kesimi için taraklar daha uygun. Sakal için durumu bilmiyorum. Wahl markası için 200 lira üstü para vermeye razıyım yoksa bu miktara çıkmak istemiyorum. Arada kaldığım nokta, pratiklik için powertec, marka güveni ve uzun ömür için wahl arasında seçim yapamadım. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: İki makina arasında hangisi dersiniz. https://www.hepsiburada.com/powertec-tr-3700-tiras-makinesi-p-HBV00000KNKY8?magaza=İnpirim https://www.hepsiburada.com/wahl-home-pro-100-sac-kesme-makinesi-p-HBV00000299TO?magaza=Hepsiburada Powertec, kablolu ve kablosuz kullanıma uygun. 3, 6, 9, 12 mm tarak var. En uzun 12 mm saç için kısa kalıyor. Sakal için de kullanıma daha uygun. Wahl kablolu kullanmak lazım. 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 ve 25 mm tarak var. Saç kesimi için taraklar daha uygun. Sakal için durumu bilmiyorum. Wahl markası için 200 lira üstü para vermeye razıyım yoksa bu miktara çıkmak istemiyorum. Arada kaldığım nokta, pratiklik için powertec, marka güveni ve uzun ömür için wahl arasında seçim yapamadım. https://www.hepsiburada.com/powertec-tr-3200-cift-bataryali-sac-kesme-makinesi-p-hbv00000kkzna Bence bu... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 https://www.hepsiburada.com/powertec-tr-3200-cift-bataryali-sac-kesme-makinesi-p-hbv00000kkzna Bence bu... [emoji4]3200 ve 3700 benzer zaten. 3700 motoru daha güçlü.Neden wahl değil? Powertec alırsam en uzun tarak 12 mm, bu da saç için kısa kalıyor. Daha uzun tarak bulma imkanı var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 12mm kesinlikle saç için uygun değil. Çok kısa kalıyor. Bayağı asker traşı. 25mm daha uygun. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 12mm kesinlikle saç için uygun değil. Çok kısa kalıyor. Bayağı asker traşı. 25mm daha uygun.Powertec için daha uzun tarak bulur mu acaba? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: 3200 ve 3700 benzer zaten. 3700 motoru daha güçlü. Neden wahl değil? Powertec alırsam en uzun tarak 12 mm, bu da saç için kısa kalıyor. Daha uzun tarak bulma imkanı var mı? Wahl da güzel makine ama kablosuz tercih edilmeli diye düşünüyorum yeri geliyor bahçede, yaylada, yazlıkta on dakikada traş olunuyor. Powertec tarak bulmak zor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Wahl da güzel makine ama kablosuz tercih edilmeli diye düşünüyorum yeri geliyor bahçede, yaylada, yazlıkta on dakikada traş olunuyor. Powertec tarak bulmak zor. Bahçede uzatma bulmak mümkün ama.Powertec ile tıraş olurken saçın üst tarafını elle iki parmak arasına alıp kesebilir miyiz acaba? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Bahçede uzatma bulmak mümkün ama. Powertec ile tıraş olurken saçın üst tarafını elle iki parmak arasına alıp kesebilir miyiz acaba? Abi sen Wahl al, sen mühendis adamsın senin hesabın bize uymaz. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Abi sen Wahl al, sen mühendis adamsın senin hesabın bize uymaz. [emoji4]Büyük tarak olsa kesin powertec alırım da neyse burada tarak bulunur mu sorayım fırsat bulursam Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Osman Yücel Çetin yazdı: Abi sen Wahl al, sen mühendis adamsın senin hesabın bize uymaz. Büyük tarak olsa kesin powertec alırım da neyse burada tarak bulunur mu sorayım fırsat bulursam Abi ben çok sordum yedek parça olarak var ama harici farklı numara tarak yok diyor berberler. Ama talep çok belli olmaz üretici yapar belki de. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Şimdi eşimle konuştum, bunun tarakları kısa, saçımın üst kısmını iki parmağının arasına alıp kesebilir misin dedim. "Bana güvenme, bakarsın keserim, bakarsın kesemem" dedi. Az da olsa ışık var. Ayrıca sakalı da daha iyi kestiği için powertec alacağım gibi. Trenyol indirimi başlasın, fiyatlara bakayım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Şimdi eşimle konuştum, bunun tarakları kısa, saçımın üst kısmını iki parmağının arasına alıp kesebilir misin dedim. "Bana güvenme, bakarsın keserim, bakarsın kesemem" dedi. Az da olsa ışık var. Ayrıca sakalı da daha iyi kestiği için powertec alacağım gibi. Trenyol indirimi başlasın, fiyatlara bakayım. 2. kerede babamın saçlarını iki parmak arasına alarak kesmeyi öğrendim. İşin noktası, iki parmak yüksekliği hep aynı kalacak. Sağda solda ayrı yükseklik olursa, işiniz zor 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 2. kerede babamın saçlarını iki parmak arasına alarak kesmeyi öğrendim. İşin noktası, iki parmak yüksekliği hep aynı kalacak. Sağda solda ayrı yükseklik olursa, işiniz zor [emoji4] En kötü öğrenene kadar 12 mm ile keserim. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 (düzenlendi) 3200'ün içinde 3, 6, 9, 12 mm olmak üzere iki set tarak var. Aynı numaradan iki tane koyacağına bir iki tane de büyük koysaymış keşke. Sanırım potansiyel müşterisi berberler olduğu için bu şekilde. 7 Eylül 2020 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül 2020 Paylaş 10 Eylül 2020 Saç traşı için şu makineyi aldım: https://www.hepsiburada.com/wahl-home-pro-sac-kesme-makinesi-09243-2616-p-HBV00000NCE53 25mm ile başlayıp en üstü, 16-13-10 ile yanlar / arkalar, 3mm ile enseyi aldım. Gayet iyi oldu. 12mm ile saç traşı olmuyormuş, onu öğrendim. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Şubat 2021 Paylaş 2 Şubat 2021 Evde saç özürlüsü iki erkek olunca, daha çok sıfır tıraşa müsait olan bir makina almaya karar verdim ve tipini beğendiğim Powertec TR-758 modelini aldım. 1, 2, 3 mm olmak üzere 3 tane tarak çıkıyor kutudan. 4 farklı hız ayarı ve ışıklı dijital bir ekranı var. Hem kendi şarj aletiyle doğrudan veya standa koyarak, hem de mikro usb ile şarj edilebiliyor. İlk denemeyi babamı tıraş ederek yaptım. 3 mm tarak kullandık biraz kısa oldu sanki ama çok da umursamadı. Sıfır tıraşı oldukça başarılı. Kendim zaten hep sıfır tıraş yaptırıyordum. Allah bir keder vermez ise 9-10 kullanım sonrası makina kendini amorti edecek. Ondan sonraki tıraşlar daha keyifli olur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2021 Paylaş 2 Şubat 2021 5 sene önce braun 5070 sakal şekillendirici almıştım. 1-20 arası ayarı var. Bir de üstünde yanak kıl kesme makası var. Suyla yıkanıyor. Maşallah. Çok işimi gördü. Hala kullanıyorum. Saç da kesiyor haliyle 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts