İçeriğe Yönlendir

Tıraş Makinası

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Arif Aykın

Vatan bilgisayardan siparişi verdim ben. 6 taksit. Teknosa da 3 taksit yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Moser 1400 aldım 2 hafta önce. Özellikle kablolu istedim, şarjla pil ömrüyle uğraşmamak için. Tek tarağı var, bıçakları kaydırma özelliği var. Uç takmayıp bıçağı kaydırıyorsunuz. Kendimi traş ettim. Deli gibi makine.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Mert Gulkokan yazdı:

Kablosuz ancak şarj olurken çalışabilir tipte alırsanız rahat oluyor

Bence de en kullanışlı olanları hem şarjla hem fişle çalışanlar. Powertec modelleri o şekilde diye biliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Evet powertechler şarjda çalışabiliyor. Bazı sitelerde pillerinin lityum olduğunu gösteriyor ama pilin üstünde veya kullanma kılavuzunda ne tür pil kullandığını bulamadım 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Tahir İlter yazdı:

Evet powertechler şarjda çalışabiliyor. Bazı sitelerde pillerinin lityum olduğunu gösteriyor ama pilin üstünde veya kullanma kılavuzunda ne tür pil kullandığını bulamadım 

Kendi sitesinde de Lityum olduğu yazıyor bazı modellerde

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

İyi de kedi mi traş edecek ne yapacak

O kadar Wd40 sürdü.. Belli ki işe yaramış.. :)

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Mehmet Ozyurek yazdı:

O kadar Wd40 sürdü.. Belli ki işe yaramış.. :)

Wd 40 ın saça da faydası varmı mehmet abi😁

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Wd 40 ın saça da faydası varmı mehmet abi[emoji16]

Faydalı olmadığı bir yer var mı :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

philips en son 1 sene önce aldım, keşke en başta alsaydım diyorum. tam sıfıra kadar inebiliyor, yağ bakımı gerektimiyor, hızlı ve kökleri dipten çekmeden kesiyor.

bende kullandım, 2  ayrı seride 2 traş makinesi, 3 döner başlıklı, ilki bozuldu, 2. si tam su geçirmez  olduğu halde su aldı tırt oldu,  direk çöpe attım,  sonrasında  Braun series 5 ve üstünü keşfettim, bugüne kadar traş olmuyormuşum işkence çekiyormuşum meğer,  filips fasonsa tırt, braun fason olsa bile kaliteli bunu farkettim, bu markanın çoğu aleti kaliteli harbiden...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Braun series 5

5ibir yerdeler tırt, sadece tek işi  saç kesme makinesini bir denersen...

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

5ibir yerdeler tırt, sadece tek işi  saç kesme makinesini bir denersen...

series 7 var bende, sıfır tahriş (tek kötü yanı biraz sesli), filips yanında çim biçme makinesi gibi kalıyor resmen, boynumda çok kıl dönmesi olur illallah etirirdi beni, filips olmadı yapamadı, en üst model bile yaramadı benim cilde, jiletlede olsamda çok kızarır kanatır, kolonya sürünce sen düşün artık, bu alette kıl kalmıyor acı sıfır, kolonya sürünce yanma neredeyse yok hatta yok, bunların 7 serisi cillop 9 serisi ise manyak :)

saç kesme makinasını aldım geçende HC 5050, süper kesiyor harbiden, pilli ve kabloluda kullanılıyor, bıçaklar ömürlük denmiş bakalım göreceğiz...

10049487634482.jpg

braun-hc5050-sac-kesme-makinesi__0976507

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

doğru makineyi bulmak zaman alır

aynen öyle (filipsle geçen senelere yanarım, eski braunlar berbattı onlardan kalan ön yargı beni geciktirdi, birgün arkadaşın seri 3 ünü deneyince ahha dedim benim makine buymuş......  doğru makineyi bulmak, zaman-para harcar ve acı verir :D

5i bir yerdeler evet tırt bu arada, alet dediğin bir işe odaklı olacak, her işten anlayan birşeyden anlamıyordur (istisnalar hariç) :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuluhan Şıpka
Ali Cihangiroğlu yazdı:

250 tl lik alet hemen 350 olmuş, ben aldım 800 oldu, komediye bak, şimdi inmiş 600 e, biraz insafa gelmişler sanırım...

Aynı sayfada 900 küsüre satan satıcı bile var....yerse modu sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Ali Cihangiroğlu yazdı:

series 7 var bende, sıfır tahriş (tek kötü yanı biraz sesli), filips yanında çim biçme makinesi gibi kalıyor resmen, boynumda çok kıl dönmesi olur illallah etirirdi beni, filips olmadı yapamadı, en üst model bile yaramadı benim cilde, jiletlede olsamda çok kızarır kanatır, kolonya sürünce sen düşün artık, bu alette kıl kalmıyor acı sıfır, kolonya sürünce yanma neredeyse yok hatta yok, bunların 7 serisi cillop 9 serisi ise manyak :)

10049487634482.jpg

Bende de var aynısı, yalnız terliyken traş olmamak lazım. İlk başlarda sıkıntıama sonra alışıyor yüz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Benim vardı sattım iyimi... Aralık ayında, alan arkadaşın corona ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Philips 3730, sorunsuz, kullanışlı, aparatları fazlasıyla yeterli. 

WhatsApp Image 2020-04-21 at 15.34.33 (1).jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Philips 3730, sorunsuz, kullanışlı, aparatları fazlasıyla yeterli. 

1190463631_WhatsAppImage2020-04-21at15_34.33(1).thumb.jpeg.1312230a36ae4f74658766064f0bee9a.jpeg

13. Resmî bir an hela taşı sandım. Karantina beni kötü yaptı yahu[emoji2957]
  • Beğen 3
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Bende de var aynısı, yalnız terliyken traş olmamak lazım. İlk başlarda sıkıntıama sonra alışıyor yüz...

doğrudur, kuru traş bunun olayı...

Sende ses durumu nasıl, benimki bayağı sesli çalışıyorda...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Arda Bülent Güzel yazdı:

13. Resmî bir an hela taşı sandım. Karantina beni kötü yaptı yahuemoji2957.png

Meslek hastalığı o ağam 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ali Cihangiroğlu yazdı:

doğrudur, kuru traş bunun olayı...

Sende ses durumu nasıl, benimki bayağı sesli çalışıyorda...

Açığa aldığım 7 serisi Braun var. Eleği ve favori düzelticinin kızağı sizlere ömür. Servise yedek parça sormaya korkuyorum :D 

Ses ve titreşim konusuna gelirsek, hiçbir marka bu konuda eline su dökemez. Komşulara ayıp olmasın diye geç vakitlerde traş olmazdım hiç :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...