Eren Gökmen 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 (düzenlendi) Selam. 2.0 hdi150 Peugeot 3008 aracimin yili doldugu icin Trigerini degistirtecegim. Su pompasi ve rulmanlar da degisecek tabi. Aklima takilan ise ayni anda ekzantrik zincirini de degismeli mi ya da gerek yok mu? ikinci olarak arka yaylardan biri ucundan kirilmis. Ikisi birden degisecek. Bunlarin alt ve üst kisminda oturdugu plastik yataklar var. Bunlarda degismeli mi? Yay icin sachs almayi dusunuyordum ama stoklarda yokmus. kyb, spidan, suplex diye markalar var. Bunlar hakkinda hic bir fikrim yok. Hangisini tercih etmeli? Parcalari kendim alacagim icin ikileme dustum biraz. Yardimlar icin simdiden tesekkurler 6 Nisan 2020 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Tam 2.0 HDI FAP 3008 ler Türkiye’ye geldi mi acaba diyordum sonra lokalizasyonun yurt dışı olduğunu görünce jeton düştü. 😊 Zincirin bir bakım periyodu olmalı kitapçıkta. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Triger ve ekzantrik zinciri aynı şeyler değil mi?Triyer ye zincir olur yada kayış zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Ahmet Türedi yazdı: Triger ve ekzantrik zinciri aynı şeyler değil mi?Triyer ye zincir olur yada kayış zaten. 1.6 tdci gibi ise değil. Triger kayış, tek egzantrige bağlı, iki egzantrik kasnağı arasında zincir var. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Eren Gökmen yazdı: Selam. 2.0 hdi150 Peugeot 3008 aracimin yili doldugu icin Trigerini degistirtecegim. Su pompasi ve rulmanlar da degisecek tabi. Aklima takilan ise ayni anda ekzantrik zincirini de degismeli mi ya da gerek yok mu? ikinci olarak arka yaylardan biri ucundan kirilmis. Ikisi birden degisecek. Bunlarin alt ve üst kisminda oturdugu plastik yataklar var. Bunlarda degismeli mi? Yay icin sachs almayi dusunuyordum ama stoklarda yokmus. kyb, spidan, suplex diye markalar var. Bunlar hakkinda hic bir fikrim yok. Hangisini tercih etmeli? Parcalari kendim alacagim icin ikileme dustum biraz. Yardimlar icin simdiden tesekkurler yay sadece uc kısmı kırık ise degısmeye gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: 1.6 tdci gibi ise değil. Triger kayış, tek egzantrige bağlı, iki egzantrik kasnağı arasında zincir var. Bu parçanın triyer bakımında değiştiği konusunda hiç bir tecrübem olmamıştı.Kendi aracımında 10.000 km sonra triyer değişim zamanı geliyor ,bu konuyu ustaya sorayım bende Öğrendiğim iyi oldu. 7 Nisan 2020 tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 (düzenlendi) Ahmet Türedi yazdı: Bu parçanın triger bakımında değiştiği. Ahmet Türedi yazdı: Olamaz çünkü değişmiyor zaten iki kez triger değiştirdim hala aynı egzantrik zinciri duruyor, km 194 bin. Genelde ses yapınca değişiyormuş, 200-250 bin km sonrası. Ekleme: triger için açılmışken egzantrik zincirini de değişelim denilen bir parça değil, üst kapak açılması gerekiyor. 7 Nisan 2020 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Olamaz çünkü değişmiyor zaten iki kez triger değiştirdim hala aynı egzantrik zinciri duruyor, km 194 bin. Genelde ses yapınca değişiyormuş, 200-250 bin km sonrası. Ekleme: triger için açılmışken egzantrik zincirini de değişelim denilen bir parça değil, üst kapak açılması gerekiyor. Anlaşıldı.Normalde değişmesi gerekmeyen bir parçaymış.Duymamamız normal.Bozulması bence motor ömrüne denk bile olabilir.Yada rektefiye olacağı zaman değiştirilebilir gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 7 Nisan 2020 Yazar Paylaş 7 Nisan 2020 Tesekkurler cevaplar icin. Zincirle kayis farkli yerlerdeymis. Bunu bilmiyordum. Yay kirik oldugu icin muayeneden gecemiyor araba. Mecbur degisek. Marka konusunda yukaridakilerden hangisini almali? Yorum bağlantısı
Erkan Işık 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Eren Gökmen yazdı: Tesekkurler cevaplar icin. Zincirle kayis farkli yerlerdeymis. Bunu bilmiyordum. Yay kirik oldugu icin muayeneden gecemiyor araba. Mecbur degisek. Marka konusunda yukaridakilerden hangisini almali? Cıkmacı yokmu oralarda veya ebaydan amazondan bak marka konusunda birsey dıyemem aracın şase nosunu girerek bır bak Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 7 Nisan 2020 Yazar Paylaş 7 Nisan 2020 Erkan Işık yazdı: Cıkmacı yokmu oralarda veya ebaydan amazondan bak marka konusunda birsey dıyemem aracın şase nosunu girerek bır bak Cikmaci bulunur da sifir alacagim. Sasi nosuyla girdigimde yukaridaki markalar cikiyor. Ebay gec gonderiyor diye tercih etmedim ama yine de oradan alacagim galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts