Sinan Akgöl 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 (düzenlendi) Hasan Karabekiroglu yazdı: Maske işi ne karıştı yaa, Satışı yasak dendi, valilik aradı maske talebi alıyoruz adeti 0,85 TL dedi. Yaz 500 tane dedim tamam dedi kapattı. Baktım haberlere, devletin satışı yasak dediği malzemeyi, yine aynı devlet 0,85 den satıyor. Ne iş anlamadım ? Maske için bağış olmasın o Maske yaz 0.85e gönder olmuş gibi geldi bana. 10 Nisan 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: balık lokantası vitrinde capcanlı yüzerler, tabakta dondurulmuş uskumru gelir Bedava peynir ve fare kapanı meselesi.. Sinan Akgöl yazdı: Maske için bağış olmasın o Maske yaz 0.85e gönder olmuş gibi geldi bana. Yok harbi harbi satacaklar sanırım, çalışan işçi sayısını aldılar.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 bizim muhtarımız biz döveriz, biri bişey mi dedi? bi ses ?Kopsun 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Bizim muhtar facebook sayfası açtı, herşeyi online paylaşıyor hatta muhtarlıktan yardım dağıtılıyor söylentileri ile gidenlerden kapmış virüsü. Gelmeyin diye yalvarıyordu. Bim-a101-şok marketlerine verecekler, kasada çıkarken şifreyi okutup alacaklar. Eczane zaten riskli alan, milleti oraya yönlendirmenin anlamı nedir(hem eczacıları hem vatandaşı korumak adına)? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Bizim muhtar facebook sayfası açtı, herşeyi online paylaşıyor hatta muhtarlıktan yardım dağıtılıyor söylentileri ile gidenlerden kapmış virüsü. Gelmeyin diye yalvarıyordu. Bim-a101-şok marketlerine verecekler, kasada çıkarken şifreyi okutup alacaklar. Eczane zaten riskli alan, milleti oraya yönlendirmenin anlamı nedir(hem eczacıları hem vatandaşı korumak adına)? Buna katılmıyorum, marketler bence eczaneden daha riskli alan. Eczane çalışanının dükkan hijyeni konusunda market çalışanından daha iyi olduğunu söylemeliyim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Buna katılmıyorum, marketler bence eczaneden daha riskli alan. Eczane çalışanının dükkan hijyeni konusunda market çalışanından daha iyi olduğunu söylemeliyim.Herkes eczaneye gitmiyor ama markete gidiyor. Ek risk doğuyor bu şekilde. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Eczane daha küçük yer, çalışanları da sağlık konusunda bilinçli insanlar. Market öyle değil, geniş alan ve içeride insan çok ve sterilizasyon yok denecek kadar. Eczaneye gittiğin zaman atıyorum içeride iki kişi varsa diğerleri dışarda bekleyebilir risk azalır. Ama Bim de herkes içerde ve kasada yığılma olacak. Kimi maske isteyecek, kimi LUPPO almak 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Eczane daha küçük yer, çalışanları da sağlık konusunda bilinçli insanlar. Market öyle değil, geniş alan ve içeride insan çok ve sterilizasyon yok denecek kadar. Eczaneye gittiğin zaman atıyorum içeride iki kişi varsa diğerleri dışarda bekleyebilir risk azalır. Ama Bim de herkes içerde ve kasada yığılma olacak. Kimi maske isteyecek, kimi LUPPO almak [emoji3] LUPPO kırmızı çizgimizdir 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Çoğu apartman en az 10 daire ki genelde 20-30-40 daire Bir görevli yöneticiye gelir. Tahmini bir talep alır ve maskeyi bırakıp gider. Yönetici ihtiyaca göre dağıtırdı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çoğu apartman en az 10 daire ki genelde 20-30-40 daire Bir görevli yöneticiye gelir. Tahmini bir talep alır ve maskeyi bırakıp gider. Yönetici ihtiyaca göre dağıtırdı. açıklanması üstünden geçen süre ile 2. maske hakkımız geldi, şimdi duble mi dağıtılacak acaba? her hafta 5 idi? 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çoğu apartman en az 10 daire ki genelde 20-30-40 daire Bir görevli yöneticiye gelir. Tahmini bir talep alır ve maskeyi bırakıp gider. Yönetici ihtiyaca göre dağıtırdı. Portföyü bi görsek daha hiç faaliyet yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 açıklanması üstünden geçen süre ile 2. maske hakkımız geldi, şimdi duble mi dağıtılacak acaba? her hafta 5 idi?Nasıldı o sistem, Her hafta yeni talep mi gerekiyordu. Portföyü bi görsek daha hiç faaliyet yok. Seninkiler gelmedi mi. 500 tane almıştın işyerine ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Nasıldı o sistem, Her hafta yeni talep mi gerekiyordu. ilk mi iknicisi mi üçüncü sü mü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 ilk mi iknicisi mi üçüncü sü müSayıyı hatırlamak mümkün mü ? Sondan bi önceki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Sayıyı hatırlamak mümkün mü ? Sondan bi önceki. unutuum onu 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Seninkiler gelmedi mi. 500 tane almıştın işyerine ? Gelen bişi yok, gelin alın diyende yok, karambole denk geldik herhalde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Gelen bişi yok, gelin alın diyende yok, karambole denk geldik herhalde.Kaporacı falan olmasın ? 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaporacı falan olmasın ? Yok abi bizim anlaşmalı dolandırıcımız var, sürekli ona dolandırılıyoruz, memnunuz bi sıkıntı yaşamadık, adam profesyonel... 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan 2020 Yazar Paylaş 11 Nisan 2020 Gelmesinler apartmana. Bi de büyücüler çıktı başımıza 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Gelmesinler apartmana. Bi de büyücüler çıktı başımıza [emoji4] Gördüm bunu. Psikopata döndük iyice Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Uygulama son son haliyle şöyle. Reçete girdiğimiz ekrana maske diye bir bölüm açıldı. Tıklıyoruz. Cep telefonuna gelen şifre ile kişinin TC numarasını sisteme girip onay istiyoruz. Sistem şifrenin ve TC nin doğruluğunu kontrol edip eşleştiriyor. Onaylarsa 5 adet maske veriyoruz. Onaylamazsa yapacak birşey yok. Bugün itibariyle 57-65 yaş arası kişilere SMS gidiyor. Bu yaş aralığında olup telefonu başkasının üzerine olan vs. nedenlerle SMS alamayanlara sistem üzerinden biz de gönderebiliyoruz. Yarın itibariyle yaş sınırı nasıl değişir bilemiyorum. Tüm ilerde başladı mı ? abi yoksa sadece lstanbul Ankara mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Sefa Çelik yazdı: Cep telefonuna gelen şifre ile kişinin TC numarasını sisteme girip O sms nasıl gelecek acaba ne yapmak lazım? bugün ilk dağıtımın son gününe giriyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: 50 yaşındakiler nolacak ? vergi ödeyecek 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Ya bana şifre geldi ama telefon biraderin adına kayıtlı.😷 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts