Ali Uymaz 5 Nisan 2020 Paylaş 5 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: egzos zaten muayenede olması gereken bir ölçüm. Ertelendi mi oluyor Çağlar abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2020 Paylaş 5 Nisan 2020 Ali Uymaz yazdı: Ertelendi mi oluyor Çağlar abi muayaneye gidilmeyecek ise egozsa da gerek yok, yolda kontrolde bakıldığını görmedim 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 5 Nisan 2020 Paylaş 5 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: muayaneye gidilmeyecek ise egozsa da gerek yok, yolda kontrolde bakıldığını görmedim Teşekkürler abi sağolasın . Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 tuvtürk sayfasından alıntıdır. 3 Nisan 2020 tarihli ve 31088 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İşletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik uyarınca; 3 Nisan 2020 tarihinden itibaren (3 Nisan dahil) üç ay içerisinde muayene süresi gelen araçlarının muayenesini gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, araç muayene işlemlerini bu sürenin bitimi olan 3 Temmuz 2020 tarihinden itibaren 45 gün içerisinde gerçekleştirebilirler. Son muayene tarihi 3 Nisan 2020 tarihinden önce olan araçlar kapsam dışındadır. Bu süre zarfında Türkiye genelindeki istasyonlarımız hizmet vermeye devam etmektedir. Halihazırda T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen ve uygulanan önlemlere ek olarak Türkiye genelindeki tüm istasyonlarımızda gerekli hijyen tedbirleri alınmış bulunmaktadır. Alınan önlemlerle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız. Resmi Gazete kararı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Eren Yavuz yazdı: Son muayene tarihi 3 Nisan 2020 tarihinden önce olan araçlar kapsam dışındadır. Bu soruluyordu.. @Mustafa Tüfekçi sen mi sormuştun.. ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu soruluyordu.. @Mustafa Tüfekçi sen mi sormuştun.. ? Evet. Ceza var yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Evet. Ceza var yani Evet ceza var.. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Halil Gümüş yazdı: Egzoz için resmi bişey yok galiba O da ertelenmiş https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2020/04/07/son-dakika-bakan-acikladi-tum-araclar-icin-ertelendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 Evet çevre bakanı twet atmış. O da 3 ay + 45 gün. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Nisan 2020 Paylaş 7 Nisan 2020 İstesek yatıramıyormuyuz peki?Benim 5 mayıs da doluyor egzoz ve genel muayene. 8.aya ötelesem sorun yok sanırım. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Benim aracında 18 Nisan da randevu da almıştım iptal edip 3 ay erteleme yapabilirmiyim . 60 yaş yada kronik rahatsızlık gibi şartlar yok değil mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Coşkun Basan yazdı: Benim aracında 18 Nisan da randevu da almıştım iptal edip 3 ay erteleme yapabilirmiyim . 60 yaş yada kronik rahatsızlık gibi şartlar yok değil mi? şart yok 3 nisandan sonra muayene süresi gelenlere 3 ay +45 gün uzatma geldi. yan, 3 temmuzdan sonra 45 gn içinde muayene yapılırsa kafi. ama o zaman da yığılma olursa sıkıntı olacak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Erdoğan Temur yazdı: İstesek yatıramıyormuyuz peki? Yaptırabiliyorsun.. istasyonlar açık ve hizmet veriyor. Erdoğan Temur yazdı: 8.aya ötelesem sorun yok sanırım. 3 Nisanda itibaren üç ay ertelendi. Yani 3 temmuza kadar uzamış kabul edilecek hepsi. 3 temmuzdan sonrası için de 45 gün süre tanıyor yenilemek için. Çağlar Bayur yazdı: ama o zaman da yığılma olursa sıkıntı olacak Kriz biterse yığılma olacağı kesin. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 17 Ağustosa kadar rahatız [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 @Mustafa Tüfekçi Senin soruya tekrar cevap var.. Muayenesi 3 Nisandan önce bitenler hala muayene yaptırmadı ise ve 3 temmuzdan önce yaptırır ise sadece 3 nisana kadar olan döneme gecikme zammı ödeyecekler. 3 temmuza kadar yaptırmazlarsa da hem 3 nisandan öncesi hem de 3 temmuzdan sonrası için gecikme zammı ödeyecekler. 3 nisan - 3 temmuz arası için gecikme zammı ödenmeyecek. Buradan şunu da anlayabiliriz.. muayenesi 3 nisandan önce bitenler de 3 temmuza kadar muayeneden sorumlu tutulmayacak. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Peki bu bahsi geçen şartlarda muayenesi bitmiş araç çevirmeye denk gelince nasıl bir işlem uygulanıyor? Benim anladığım sadece muayene gecikme ücreti alınmayacak(mantıklı olanda o zaten, trafikte gezebiliyorsa gidip muayenede yaptırabilir). Trafik polisi araç muayenesi yok diye işlem yapmaya devam edecek çünkü onunla ilgili bir bilgi görmedim ve ayrıca muayenesi olmayan araç trafiğe çıkamaz normal şartlarda zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 resmi yazı ile süre uzatıldı... tüv de verilen para değil konu. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: resmi yazı ile süre uzatıldı... tüv de verilen para değil konu. Çağlar abi ben geçikme faizi uygulanmayak dışında bir bilgi görmedim. Yani muayenesi biten araç temmuz ayına kadar muayeneli sayılacak diye bir bilgi görmedim hiçbiryerde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Uğur Kamil yazdı: Çağlar abi ben geçikme faizi uygulanmayak dışında bir bilgi görmedim. Yani muayenesi biten araç temmuz ayına kadar muayeneli sayılacak diye bir bilgi görmedim hiçbiryerde. üstteki yazıda ilk paragrafta hüküm açıkça yazmakta.? zaten bakanlık genelgesinde tüv de gecikme faizi alınmaz ama yolda yakalrsan ceza kes der mi diğer tarafta. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Benim 20 Temmuzda bitiyor. Bakalım o zamana kadar ne olacak? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Uğur Kamil yazdı: (mantıklı olanda o zaten, trafikte gezebiliyorsa gidip muayenede yaptırabilir Burada ki ama arabanın muayenesi değil ki, istasyonlardaki kalabalıktan, insanların birbirlerine temasın olmasını engellemek. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Muayenesi olmadan satış yapılabilir mi peki o araçların 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Muayenesi olmadan satış yapılabilir mi peki o araçların satışlara da karantina gelmiş sabret biraz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan 2020 Paylaş 23 Nisan 2020 Muayenesi olmadan satış yapılabilir mi peki o araçların [emoji4] Çok güzel bir nokta. Ben de Çağlar gibi anlıyorum konuyu.. Bu bir süre uzatımı. Muayenesi kağıt üstünde 15 nisanda biten bir araç için 3 temmuzda bitiyor varsayılacak ve satış yapılacak. Edit: Soracağız bunu Yorum bağlantısı
Recommended Posts