Tahir Ak 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Kuru tip değil mi bu?galiba öyle. bakımsız akü. ama bayağı su aldı içi. zaten içlerinde de asit var normalde Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Tahir Ak yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Kuru tip değil mi bu? galiba öyle. bakımsız akü. ama bayağı su aldı içi. zaten içlerinde de asit var normalde Patlamamış Allah'tan, bildiğim kadarıyla riskli bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Olmaz. Plaka arasında sünger türevi malzeme içindeki miktarı ayarlı sıvı ile çalışıyor akü. Su koyarak dengesini bozuyor ve dışarı asit taşırma riski başlıyor. Çalışsa da kısa vadede bozulacak ve asit kokusu yayacak. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Su koyulabilir olsaydı bence baştan öyle yaparlardı. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 oğlanın 6v ölü aküye saf suyu basıp şarja bıraktım. bakalım nette gösterilen gibi eski haline dönecek mi? 5 6 saat kapakları açık şarj ettim sorun olmadı az ısındı. hafif fokurduyordu. sabaha deneme yaparım eski performans beklemiyorum zaten. randıman alamazsam geri dönüşüme artık Yorum bağlantısı
Tahir Ak 3 Temmuz 2020 Paylaş 3 Temmuz 2020 aküyü şarj ederken çok ısınmıştı adaptör. bozulmuş. 1.6v çıkış veriyor. aküyü kurtaralım derken adaptörü patlattık galiba dc voltaj düşürücü ile şarj etmek zorunda kalacağım Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 3 Temmuz 2020 Paylaş 3 Temmuz 2020 Gerilimin yanında akım limitini de belirleyebildiğiniz güç kaynakları böyle durumlarda çok iş görüyorlar. LED, motor gibi istediğiniz şeyleri de gerilim-akım limitleriyle oynayarak yakma korkusu olmadan deneyebiliyorsunuz. Akım limiti olduğu için kısa devre durumlarından sizi koruyor. Ben yıllarca 50 liraya aldığım B3603 isimli bir güç kaynağını laptop adaptörü ile kullandım. O kendi hatamdan dolayı bozulunca DPS5005 aldım, gerilim ve akım limiti biraz daha yüksek. Ondan da memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2020 Paylaş 3 Temmuz 2020 İki küçük siyah üç ayaklı parça.. Transistör mü nedir belli değil. Üzerinde kodu yazar. Onlar bozuk olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 3 Temmuz 2020 Paylaş 3 Temmuz 2020 İki küçük siyah üç ayaklı parça.. Transistör mü nedir belli değil. Üzerinde kodu yazar. Onlar bozuk olabilir.bana da öyledir geldi abi. ama parçayı bulacak zaman yok elimdeki dc convertoru 6.5v 1a yada 6.5v 750 ma ya ayarlayıp kullanmayı düşünüyorumhazır yeri gelmişken 6v aküyü neden adamlar 6v ile şarj eder ki? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2020 Paylaş 3 Temmuz 2020 6volt trafo doğru gerilime çevirilince 1.41 katı voltajı yükseltir. Regüle devresi ile 7.2 volt olarak şarj işini görür. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2020 Paylaş 4 Temmuz 2020 Tahir Ak yazdı: Tahir Ak yazdı: oğlanın 6v ölü aküye saf suyu basıp şarja bıraktım. bakalım nette gösterilen gibi eski haline dönecek mi? 5 6 saat kapakları açık şarj ettim sorun olmadı az ısındı. hafif fokurduyordu. İşte böyle yaparak küçük yaşta kanser ediyoruz çocukları.. 2 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 4 Temmuz 2020 Paylaş 4 Temmuz 2020 İşte böyle yaparak küçük yaşta kanser ediyoruz çocukları.. balkonda şarj ettim. kimse solumadı yani çıkan buharı. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 12 Temmuz 2020 Paylaş 12 Temmuz 2020 oğlanın 6v ölü aküye saf suyu basıp şarja bıraktım. bakalım nette gösterilen gibi eski haline dönecek mi? şarjdan sonra akü iyice kötü oldu çöp oldu. oysa nette akülerin baya kendine geldiği söyleniyordu. neyse denemiş olsun içimde kalmadı. ilk kez nette görüp yaptığım bir şey hayal ettiğim gibi olmadı Yorum bağlantısı
Tahir Ak 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Olması imkansız kimileri diyot kapasitor patlatır kimileri akü... hayat bu servet hocam Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Arkadaslar bu mutfagin balkonun kapisi bu kitleme noktasını tam karsisina denk sekilde ayarliyorum vidaliyorum ama kitlemiyor bu kisim evde 3 tane bu sekilde balkon kapisi var 1inde daha ayni sekilde tam karsisina atmamislardi oda kitlemiyordu onu hallettim bu kisim kaldi. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Selçuk Bakış yazdı: Açık mı kalıyor @Okay Kaygusuz Kitleme yaptigin zaman alt kisim kitlemiyor. Cok sevdiğim Matkapim dis kaptı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Kitleme yaptigin zaman alt kisim kitlemiyor. Cok sevdiğim Matkapim dis kaptı. Geçmiş olsun, kayar mekanizması içten çıkmıştır. Rahatça çıkarıp takabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Sağolsun bir tanıdığımız yurtdışından hediye çay göndermiş.. Hani olur ya diye bir ümitle paketi hemen açıp kontrol ettim ama ne altın çıktı ne de sterlin 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, kayar mekanizması içten çıkmıştır. Rahatça çıkarıp takabilirsiniz. Yukari asagi yapiyor tam karsisina takıyorum tam basmiyor. Bosluk var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Yurdaer Elay yazdı: Sağolsun bir tanıdığımız yurtdışından hediye çay göndermiş.. Hani olur ya diye bir ümitle paketi hemen açıp kontrol ettim ama ne altın çıktı ne de sterlin Mevlana özel bir çaydı galiba Doğuş da Türkiye fiyatının yarısıdır muhtemelen 😛 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Yukari asagi yapiyor tam karsisina takıyorum tam basmiyor. Bosluk var. Karşılık gelen malzeme buna uygun olmayabilir. Pencere veya kapıda üzerindekinden başka karşılık varsa onu takıp deneyebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Mevlana özel bir çaydı galiba Doğuş da Türkiye fiyatının yarısıdır muhtemelen 😛 Doğuş yerli emmi, o arkada figüran olarak bulunuyor. Valla bu Mevlana çay özellikle Almanya'da çok seviliyormuş ve pahalıymış. Bildiğimiz Sri Lanka ceylon çay. Haberlerde okumuşsunuzdur belki geçenlerde gurbetçi bir aile Sırbistan gümrüğünde 100 küsür bin sterlin ve bir miktar altınla yakalandı. Hepsini çay paketlerinin içine istiflemişler 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Photoshop yapıyorum. 5 yıldır kullanmadığım için iyice paslanmışım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts