Ali Darbaz 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 Evde bir ufak astronot yaratmak üzereyim.. Baba bana uzay mekiği aç, Saturn V aç diyip duruyor. EN sevdiği her açtığımda çığlıkla atarak izlediği Saturn 5 fırlatılış videosu. Bayılıyoruz buna . Birde 4K Space Shutle videolarına bayılıyoz. Geri sayım yapıp "Ignition Sequence Start" diyor afacan. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: EN sevdiği her açtığımda çığlıkla atarak izlediği Saturn 5 fırlatılış videosu. Bayılıyoruz buna . Birde 4K Space Shutle videolarına bayılıyoz. Geri sayım yapıp "Ignition Sequence Start" diyor afacan. teknolojik olsun bari hayaller de Elon nun roketini aç kanatsız uçan, yere geri dik inen 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: teknolojik olsun bari hayaller de Elon nun roketini aç kanatsız uçan, yere geri dik inen Soyuz Ariane ve Falcon kalkışları çok pısısrık kaldığından beğenmiyor abi. Titan 3 füzesi bilem kesmiyor. 3d Sls animasyonlarını bile beğenmez hanfendi. Kendi kendine lakapda verdi, "Süper Güçlü Şüle" 21 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 Cihat Küçükay yazdı: Can sıkıntısı vol cart curt gündelik kullandıklarınızı toplamak için stand. Güzel olmuş. Askı yerlerini kadife kaplasana.. Köşeleri de biraz törpüle.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 Cihat Küçükay yazdı: Can sıkıntısı vol cart curt gündelik kullandıklarınızı toplamak için stand. Güle güle kullanın. Buradan bir filmin giriş sahnesi bile çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel olmuş. Askı yerlerini kadife kaplasana.. Köşeleri de biraz törpüle.. Köşeleri törpüleme kısmını takımı alınca yapacağım. Ama kadife kaplama olmayacak, "Raw" şekilde yaptım, öyle kalsın istiyorum. Mobilyanın rengine bile boyamadım bu yüzden. Mehmet Yeter yazdı: Güle güle kullanın. Buradan bir filmin giriş sahnesi bile çıkar. Hocam ne yaptın yahu 😁😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Cihat Küçükay yazdı: Köşeleri törpüleme kısmını takımı alınca yapacağım. Ama kadife kaplama olmayacak, "Raw" şekilde yaptım, öyle kalsın istiyorum. Mobilyanın rengine bile boyamadım bu yüzden. Hocam ne yaptın yahu 😁😁 Tabi tabi böyle film artistleri özellikle böyle suikastçi veya mafya babaları filme başlarken kol düğmelerini takar, saatini takar vb. Bir de müzik verdin mi olay tamam. Bu arada beyaz gömlek şart. 😊 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 Yıllardır elektronik aletlerin altın kaplanmış parçalarının geri dönüşümü videoları izlerim, bozulan kırılan herhangi bişeyi atmak huyum değildir saklarım hiçbir işe yaramasa bile. Bugün odamdaki hurda elektronik aletleri aldım ele, parça parça ayırdım. Altına batırılmış parçalarını ayırdım, bir o kadar da ayıramadığım var, birsürü de ufak tefek kablo vardı, soydum hepsini, yarım kiloya yakın bakır çıktı. 5 tane ufak 2 tane büyük elektrik motoru, bitane hurda işlemci, 2 tane komple bozuk telefonun içi, bitane tabletin içi, (yaptırma maliyeti tablet fiyatı ile aynı olunca söktüm parçaladım) bitane hurda akıllı saat, bitane çalışan ufak güneş paneli, 3 4 tane bilgisayar fanı, bir kaç parça alüminyum olduğunu tahmin ettiğim soğutucu plaka, tablet hoparlörü vs birsürü şey çıktı, bunlar yıllardır duruyor. İlerde yeterli sayıya geldiğinde bende altını ayrıştırıp eriterek gram haline getirmeyi deneyeceğim. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 (düzenlendi) Bu gün yaptığım yemek. Bol soğanlı ve sarmısaklı enginarlı bişeyler. İçindeki sarmısak dişi sayısı bakımından çok pahalıya maaloldu. 25 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 Eskiyen saatime kordon yaptım delikleri biraz değişik oldu ama düzeltirim 11 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 Bunu izledim. Mühendislerimizle gurur duydum. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mayıs 2020 Paylaş 25 Mayıs 2020 İnsan hayatına dokunabilmek çok güzeldir. Aile de öyle tabi. Yeni işiniz hayırlı olsun. Ülkemiz bir süre daha bu anormal durumu yaşayacaktır. Lakin endişelenmeyiniz Haziran itibarı ile normalleşme süreci başlayacaktır. Kolaylıklar dilerim. Umarım öyle olur kardeşim benim. Vesileyle bayramınızı da kutlarız. Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah tez zamanda salgın hastalığın bitmesini nasip etsin.Amin kardeşim benim Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Biz de ev etkinlikleri tamamen çocuk odaklı. Onun haricinde genellikle o uyurken kendimiz için birşeyler yapabiliyoruz. Bir de 2-3 gündür balkona havuz kurdum orda takılıyor biz de rahat ediyoruz. Trenlerle oynuyoruz bu aralar. Görünen köprü Varda Köprüsü oyunda. 😊 Ankara'ya giderken gerçeğine uğramayı düşünüyorum. Yaklaşık 3 saat havuzda kaldı çok güzeldi. 😊 Balkondaki çeşmeden rahatlıkla doluyor. Yaz tatiline başladık. 8 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2020 Tavsiyem o havuzu her gün boşaltıp gerekirse sirkeli suyla temizleyin. Çocuklar çok çabuk hastalık kapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Ailecek SpaceX canlı yayını izliyoz. hava iyi sanırım kalkabildiler ilk paralı uzay gemisi stahip mi deniyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hava iyi sanırım kalkabildiler ilk paralı uzay gemisi stahip mi deniyor? Bu fırlatılan Dragondu. Starship başka bişey. Bu gün patlayan Starshipti. 30 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Tavsiyem o havuzu her gün boşaltıp gerekirse sirkeli suyla temizleyin. Çocuklar çok çabuk hastalık kapıyorlar. Aynen öyle. İki gün önce girmişti. Bugün döktüm yenisini doldurdum. Fakat sirkeli su ile temizleme aklıma gelmedi. Bir daha ki sefer öyle yapayım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 Bu fırlatılan Dragondu. Starship başka bişey. Bu gün patlayan Starshipti. Geri geldiler mi. Ne olmuş yukarda ? Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 Arkadaslar bu kombinin nesi adi nedir Bulamadim su basinc sensoru felan yazdim abimgilin kombi su verirken kırmışlar Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 Bir yandan deri kartlık çalışmaları devam ediyor 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs 2020 Paylaş 31 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Geri geldiler mi. Ne olmuş yukarda ? Abi iss kitleniyorlar. Şu an canlı izliyorum. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 A101den banyo dolabi ile küçük esya dolabı aldim. Esya dolabi cok dandik oldu ama banyo dolabi guzel oldu sevdim. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 O eşya dolabının etiketi ikea olsaydı 599tl derlerdi emin ol gayet iyi olmuş 1 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 11 Haziran 2020 Paylaş 11 Haziran 2020 A101den banyo dolabi ile küçük esya dolabı aldim. Esya dolabi cok dandik oldu ama banyo dolabi guzel oldu sevdim.Gülerek kullanın. Eşya dolabı bana da lazım, kapalı balkona koymayı düşünüyorum. Çok mu kötü? Tavsiye eder misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts