Emre Şimşek 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Depozitoludur yazıyor. Ama içeriğine dikkat edin temas olmasın hatta soluma da olmasın, belki tehlikeli bir şeydir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Engin Deniz yazdı: Bir şeyler deniyorum bakalım Sağ direk sorunlu mu ne 😛 Tahir Ak yazdı: Aküden anlayan arkadaşlarıma bir soru. Çocuğun akülü araba aküsü şarj tutmaz oldu. Nette baktım üst kapağı açıp saf su takviyesi ile kendine geldiği söyleniyor. Patlar.. Bende her yıl 8-10 tane çıkıyor bu akülerden.. Hurdacıya veriyorum.. 3 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Patlar.. Bende her yıl 8-10 tane çıkıyor bu akülerden.. Hurdacıya veriyorum.. Teşekkür ederim herkese. Korktum ha akü işi tehlikeli patlarsa Allah muhafaza . Pil dönüşüm kutularına atayım bunu ben 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Klimaya 2 3 bin vermek istemedim yerini tutmaz ama yine güzel soğutuyor. Vantilatörün ön kapağını söküp buzluktan çıkardığım buz şişelerini önüne koyuyorum, rüzgar üflerken buzdan geçiyor soğuyarak çıkıyor. Samsun 31 derece nemden cinnet geliyor. Tavsiye ederim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Klimaya 2 3 bin vermek istemedim yerini tutmaz ama yine güzel soğutuyor. Vantilatörün ön kapağını söküp buzluktan çıkardığım buz şişelerini önüne koyuyorum, rüzgar üflerken buzdan geçiyor soğuyarak çıkıyor. Samsun 31 derece nemden cinnet geliyor. Tavsiye ederim bu tip iklimlendirme sistemi var, ancak ortamda nem yüksek ise verimi düşük oluyor, sulu tır klima sistemi distribütöründe bulunmuştum zamanında Mehmet Ozyurek yazdı: Bende her yıl 8-10 tane çıkıyor bu akülerden.. Hurdacıya veriyorum.. yeni dünyada olmayacak öyle 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu tip iklimlendirme sistemi var, ancak ortamda nem yüksek ise verimi düşük oluyor, sulu tır klima sistemi distribütöründe bulunmuştum zamanında Abi bunun verimini nasıl arttırabilirim, kilo biraz fazla, sıcaklık çok bunaltıyor beni. Bu yaz bununla idare etmeyi düşünüyorum. Malum samsun, nem yüksek. Susturucu gibi sağlı sollu buz akülerini bi kutuya koyup vantilatörün çıkışına sabitlemeyi düşündüm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Abi bunun verimini nasıl arttırabilirim, kilo biraz fazla, sıcaklık çok bunaltıyor beni. Bu yaz bununla idare etmeyi düşünüyorum. Malum samsun, nem yüksek. nem var ise bu sistem ile ferahlanmaz, aksine ksıa süre sonra ortam bağıl nemi artar, camı aç daha ferah larsın. termodinamik .... Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: nem var ise bu sistem ile ferahlanmaz, aksine ksıa süre sonra ortam bağıl nemi artar, camı aç daha ferah larsın. termodinamik .... Kapalı cam yok, esmiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Kapalı cam yok, esmiyor. bu sistem çalışırken cam kapanacak, 30 dak sonra açınca fzik kanunu olarak 5 dak gibi eser. bir de yerede oturulabilir, orası daha serin olur, güneş varken açık cama ıslak havlu asılabilir, karpuz soğutma prensibidir 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu sistem çalışırken cam kapanacak, 30 dak sonra açınca fzik kanunu olarak 5 dak gibi eser. bir de yerede oturulabilir, orası daha serin olur, güneş varken açık cama ıslak havlu asılabilir, karpuz soğutma prensibidir Makinanın hava çektiği yeri cama yakın şekilde yasladım, camdan temiz havayı çekip içeriye soğutarak bassın diye. Sular bidaha donduğunda kapalı deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: camdan temiz havayı çekip içeriye soğutarak bassın diye. temiz ama dışarıdaki sıcaklık evden yüksek olmalı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ebrar, iki tane vantilatör al. Ayaklı tip. Ayağı iptal et birini camın birine strafor ile sabitle üçeri üflesin. Diğeri başka odada yine cama sabitlenip dışarı üflesin. İçeri üfleyenin emiş tarafına ince sünger koy toz filtresi olarak. Evini serinletecek kısa sürede. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: İçeri üfleyenin emiş tarafına ince sünger koy toz filtresi olarak. katkı yapayım: süngere saplanmış serum iğnesi ile su damlatsak dak da 10 damla mesela Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: temiz ama dışarıdaki sıcaklık evden yüksek olmalı? Balkona çıkıyorum, oda ile aradaki fark aşırı az. Servet Aydın yazdı: Ebrar, iki tane vantilatör al. Ayaklı tip. Ayağı iptal et birini camın birine strafor ile sabitle üçeri üflesin. Diğeri başka odada yine cama sabitlenip dışarı üflesin. İçeri üfleyenin emiş tarafına ince sünger koy toz filtresi olarak. Evini serinletecek kısa sürede. Abi çok teşekkür ederim, söylediğin şekilde deneyeceğim. Bitane vardı bitane daha sipariş edeyim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 katkı yapayım: süngere saplanmış serum iğnesi ile su damlatsak dak da 10 damla meselaFiltre çamur olur ama tozu daha iyi hapseder herhalde Ebrar strafor şu kalın olanlardan olsun. Camın pervazına tam sığacak şeklinde ayarla. Fanları güzel sabitle strafora.. Titreşim vs olmasın. Bartındaki köy evi 70mkare. Yıllardır yazı öyle geçirir bizim büyükler. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Abi dediğinin aynısını üniversitedeki motor atölyemize proje ödevi olarak kendi cebimizden yapmıştık sanayi tipi fan ile. Cam boyunda sac kestirip fanı sabitledik akordeon tipi aluminyum hortum ile arabaların egzozuna takıp öyle çalıştırıyorduk. Fanı ters bağlamıştık egzoz gazını direk dışarı veriyordu. Yasak bi geçsinde sanayiye bi gideyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Filtre çamur olur ama tozu daha iyi hapseder herhalde adam sivasta şantiyiede değil yahu, samsunda ağaçlar içinde oturuyor 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Bende sallanan bilgisayar masamı onardım. Çok inc işcilik gerekiyordu. Milimetrik ölcülerde kağıtlar sıkıştırarak doğru ayarı yakaladım. Çiçek gibi oldu. 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Bende sallanan bilgisayar masamı onardım. Çok inc işcilik gerekiyordu. Milimetrik ölcülerde kağıtlar sıkıştırarak doğru ayarı yakaladım. Çiçek gibi oldu. Masraftan kaçmamışsınız, malzemeyi bol kullanmışsınız tebrikler 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 fazlalıkları kesmeli riskli bir işçilik Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: fazlalıkları kesmeli riskli bir işçilik Bu benim 4 ncü denemem. Her gün kızım onu ordan çıkarıyor. Kartlarını istiyor. Bu seferde görse çıkarır onları ordan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Bu benim 4 ncü denemem. Her gün kızım onu ordan çıkarıyor. Kartlarını istiyor. Bu seferde görse çıkarır onları ordan kullanımda olan kartları destek malzemsi olarak kullanmak, kaynak israfı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Yıkılan evden çıkan musluklar yeni köy evine takılacak önden biraz oksadım pasta ile 8 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Next uydu açılmadı bir akşam, alalı 2 yıl 2 ay oldu tabi bozulması lazım. (tamda Survivor hastası kayınpeder iftara gelince, denk gelecek ya...) Mi box üzerinden TV+ ile geçirdik akşamı. Ertesi gün araştırdım adaptörü yapıyormuş bu hatayı, ekranında on yazısı yanıp sönüyor. Elinde 12V 1A adaptör yoktu, 500 mA ile denedim açıldı ama ısınınca kitlenmeler başladı. Adaptörü söktüm, çıkıştaki kondansatör şişmiş, 16V 1000 uF, 25V bulabildim çalışıyor artık, başına gelen olursa aklında bulunsun. Not: ataba marka12V 1A adaptör alayım dedim uydu parası meret... 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts