Tahir Ak 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Akasa marka termal macun ile değişim sonrası 10 yıllık pcmde 15 derece fark etti. Fanın ve ızgaraların temizliği de etkili oldu muhtemelen. Ciddi fark 60 dan 45 lere düştü yükte. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Çok macun kullanmışsınız. Üste ince bir bilemediniz iki tabaka yeter. Kredi kartı ile dağıtacaksınız. Harici ekran kartınızda ne güzelmiş Aa, şimdi gördüm. Termal pedlere macun sürülmez. Ped özelliğini yitiriyor. 3 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Çok macun kullanmışsınız. Üste ince bir bilemediniz iki tabaka yeter. Kredi kartı ile dağıtacaksınız. Harici ekran kartınızda ne güzelmiş [emoji4] Aa, şimdi gördüm. Termal pedlere macun sürülmez. Ped özelliğini yitiriyor.Abo pedlere sürünce zaten pedler solar gibi olmuştu diğer yerlere de Arap yağı bol bulmuş hesabı sürdüm 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Eşim evde sıkıntıdan patlayınca, ona benim gibi forumlarda vakit geçirmesini söyledim. İlgi alanına göre araştır konuş insanlarla dedim. Demez olaydım Son bir kaç gündür farmasi denen bir şeye bulaştı. Temizlik kozmetik ürünleri satıyolar. Hanımda şimdi kendi klanını kuruyor. Umarım başımıza bi iş gelmez. Tahir Ak yazdı: Akasa marka termal macun ile değişim sonrası 10 yıllık pcmde 15 derece fark etti. Fanın ve ızgaraların temizliği de etkili oldu muhtemelen. Ciddi fark 60 dan 45 lere düştü yükte. Bu thermal macun şeysi çok abartılıyor. Bize izletilen dell , lenova, hp traning videolarında minicik su damlası kadar macun sürüyorlar. Onuda geçtim, millete çok pahalı mücizediye lanse edilen thermal macunlarında hiç bir şeye yaradığını göremedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Ali abi, war thunder oynuyormusun ? Oyun oynamayı bırakalı çok oldu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Netflixde yeni bir film düşmüş. Film acayip aksiyon var. Takip sahnesi hayla bitmedi değişik çekim teknikleri var. Kaçırmayın. Adı extrAction 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Netflixde yeni bir film düşmüş. Film acayip aksiyon var. Takip sahnesi hayla bitmedi değişik çekim teknikleri var. Kaçırmayın. Adı extrAction Akirayı izlediniz mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Mehmet Yeter yazdı: Akirayı izlediniz mi? Yıllar önce izlemiştim. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Pide denememizi yaptık gayet başarılı oldu. 12 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Görüntü muhteşem, tablo gibi Osman Yücel Çetin yazdı: Pide denememizi yaptık gayet başarılı oldu. Görüntü muhteşem, tadı nasıl acaba 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Mustafa Yanar yazdı: Görüntü muhteşem, tablo gibi Görüntü muhteşem, tadı nasıl acaba Gayet güzel oldu gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: Pide denememizi yaptık gayet başarılı oldu. [emoji4] Harika görünüyor. Eminim lezzeti de nefistir. Afiyet olsun [emoji1319] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: farmasi denen tavuk bank gibi olmasın da Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Almanya google mapsde streets view özelliğini kapattırmış. Streets view girince avrupada kel aylak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Almanya google mapsde streets view özelliğini kapattırmış. Streets view girince avrupada kel aylak gibi görünüyor. kapamadı, maps kameralı araba almanya da gezme izni alamadı, kişisel verilerin korunması kapsamında. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Onuda geçtim, millete çok pahalı mücizediye lanse edilen thermal macunlarında hiç bir şeye yaradığını göremedim. Zamanında testlerini izlemiştim, en pahalı ile en ucuz arasında 1-2 derece oynuyor. En ucuzundan alıp 6 ayda 1 değiştirmek daha faydalı. Yalnız unutmayalım, en ucuz diye sahteleri de var. Bilindik markalardan şaşmamak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: Akşama pide resmi atacağım. 😀 Osman Yücel Çetin yazdı: Pide denememizi yaptık gayet başarılı oldu. Gardaşım bu kardan adam gibi olmuş maşallah çok leziz görünüyor 😎 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 Sani Gerşon yazdı: Zamanında testlerini izlemiştim, en pahalı ile en ucuz arasında 1-2 derece oynuyor. En ucuzundan alıp 6 ayda 1 değiştirmek daha faydalı. Yalnız unutmayalım, en ucuz diye sahteleri de var. Bilindik markalardan şaşmamak gerekiyor. Evde en eskisi 11 yaşında, en yenisi 5 yaşında cihaz var. 11 yaşında olanı intelin fanı üzerindeki thermal macunla çalışıyor. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 29 Nisan 2020 Paylaş 29 Nisan 2020 Valla hiç de öhöm olmamış bunu çıkar fırından saatlerce seyret 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 29 Nisan 2020 Paylaş 29 Nisan 2020 Emre bu fotoğrafı İftardan önce atsaydın işin kötüydü , eline sağlık bu ne böyle ya fırıncı işi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan 2020 Yazar Paylaş 29 Nisan 2020 Hayrettin Gücin yazdı: Valla hiç de öhöm olmamış bunu çıkar fırından saatlerce seyret Fatih Evcin yazdı: Emre bu fotoğrafı İftardan önce atsaydın işin kötüydü , eline sağlık bu ne böyle ya fırıncı işi Hanıma diyemedim ama kete gibi olmuş kabuğu. Yani beklediğim o kıtır değil de daha yumuşak ve daha ince bir kabuğu vardı. Odun fırınındaki gibi olması için ne yapmak gerekiyor acebaa Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 29 Nisan 2020 Paylaş 29 Nisan 2020 Hanıma diyemedim ama kete gibi olmuş kabuğu. Yani beklediğim o kıtır değil de daha yumuşak ve daha ince bir kabuğu vardı. Odun fırınındaki gibi olması için ne yapmak gerekiyor acebaaTabiki de odun fırını gerekir.Aslında bir kuzine olsa oda iş görür 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts