Haluk Şentürk 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Çok hoşuma gitti adı nedir?Gravitrax diye bir oyuncak 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Haluk Şentürk yazdı: Ufaklığın haliyle benim yeni eğlencemiz. Kendi parkurlarını kuruyor. İyi bir oyuncak İzlemesi bile çok keyifli.. Videosuna baktım az evvel, adamlar nirvanaya ulaşmış 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 topu fosforlu yapıp mavi lamba ile izlemesi keyifli olurdu 2 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Aman torun görmesin. Dedoş diye başladımı yandık.:)) 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 (düzenlendi) Haluk Şentürk yazdı: Emre Şimşek yazdı: Çok hoşuma gitti adı nedir? Gravitrax diye bir oyuncak Clementoni’nin de vardı benzeri sanırım. Aksiyon ve reaksiyon diye. Güzel oyunlar gerçekten 2 Ocak 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Cem Işık yazdı: Otopark kapısı toz ve pas içindeydi. Müdahale etmeden olmaz dedik.. İlk foto önceki hali(yan tarafta bulunan depo kapısı, durum aynısıydı) ikinci foto ise garaj kapısının son hali. #evdekal Cem.. Güzel iş çıkarmışın Yurdaer Elay yazdı: İzlemesi bile çok keyifli.. Videosuna baktım az evvel, adamlar nirvanaya ulaşmış Süpermiş bu.. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Ets 2 için eski oyun kolundan h vites yaptım. Artan tuşları da vitesin etrafına ekledim 6 tane butonum oldu. Sırada debriyaj yapımı var. Bende de dfgt var. Nasıl yaptınız detay link vs var mı? Çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 İzlemesi bile çok keyifli.. Videosuna baktım az evvel, adamlar nirvanaya ulaşmış [emoji3] Daha başlardayız amcası [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Haluk Şentürk yazdı: Daha başlardayız amcası Böyle bir sistem hep aklımda vardı hatta ahşaptan yapılabilir diye düşünüyordum. Ama adamlar uğraşmışlar işi ticarete dökmüşler. Yeğen şimdilik başlangıçta kalsın zaten, düzeneği büyüttükçe mali anlamda ay sonunu görebilmek mucize olabilir 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Böyle bir sistem hep aklımda vardı hatta ahşaptan yapılabilir diye düşünüyordum. Ama adamlar uğraşmışlar işi ticarete dökmüşler. Yeğen şimdilik başlangıçta kalsın zaten, düzeneği büyüttükçe mali anlamda ay sonunu görebilmek mucize olabilir [emoji3] Aynen, tuzlu biraz ama ne yapalım, evde iyice bize sarmaya başladılar, biraz olsun kafaları rahatlasın (tabi ki bizim de [emoji51]) diye.Saygılar [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Bende de dfgt var. Nasıl yaptınız detay link vs var mı? Çok güzel olmuş. Dfgt ile bir bağlantısı yok. Ets 2 ve onun gibi birden fazla kontrolcü kabul eden oyunlarda benim yaptığım vitesi kullanabiliyoruz. Elimde fazladan oyun kolu vardı. Onun içini söküp tüm butonlara kablo lehimledim. Sonra h vites mekanizması kurdum. Her vitesin önüne bir switch bağladım. Vites kolu altında yay var ortaya gelmesi için. Girdiği viteste kalması için de kelebek çıtçıt aldım mobilyalarda kullanılan onları her vitesin önüne ekledim. Kalan buton kablolarını da birini vites koluna ekledim vitesi aktarma butonu olarak diğerlerini de kutunun yanına butonlara bağladım. Youtubeda oyun kolundan H vites yapımı yazarsanız oldukça örnek videolar çıkıyor ben yapım aşamasında fotoğraf çekmedim. 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 Ocak 2021 Paylaş 3 Ocak 2021 Morali bozuk, su içerken diğer kedi çarptı, burnu su kabına girdi. Karşılıklı çay içiyoruz. İnsan gibi oturuyor, haftaiçi tesbih sallamayı öğreteceğim. 8 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Yutubede yüzlerce yelkenli gemi yolculukları var. Seyir keyfi oldukca yüksek. Dün 4 saate yakın atlantik gecişi izledim. İnanılmaz ufuk açan, tecrube kazandıran yapıtlar. Bu haftasonu bu şekilde geçircem. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ocak 2021 Yazar Paylaş 9 Ocak 2021 Oğlumuza zamanında bol bol lego almıştım. Şimdi bu günlerde ekmeğini yiyoruz. Kümesle ilgili bir sorun vardı dün de onu hallettim. Folluğu temizleyemiyordum. Alttan açılan kamyon kapağı gibi kapak yaptım. Bir de sanayide küreme çubuğu yaptırdım şimdi temizlemek kolay oldu.. 5 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Küreme küreginiz iyi olmuş ama biz de ona GELBERİ denir yaptığı iş ile uygun olarak küreme küreme daha farklı yapıda sizin yaptırdığınızı bizde kümesde kullanırdık ayrıca harç karmada kullanılırdı eskiden. Çizdiğim gibi her iki tarafa akt köşelere birer demir çubuk da kaynattırırsanız hem güçlü hemde uzun ömürlü olur. Tavsiye etmiş olayım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Emre Şimşek yazdı: Oğlumuza zamanında bol bol lego almıştım. Şimdi bu günlerde ekmeğini yiyoruz. Kümesle ilgili bir sorun vardı dün de onu hallettim. Folluğu temizleyemiyordum. Alttan açılan kamyon kapağı gibi kapak yaptım. Bir de sanayide küreme çubuğu yaptırdım şimdi temizlemek kolay oldu.. Sendeki imkan ve atolye bende olsa yapmayı planladığım şeylerden biri. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Bir sunta kesme makinesi ve hurdadan alınmış okul sırası tablası ile yine hurdadan alınmış profil ayak ların dönüşümü.Bağ evinde sobada kömür yakmıyoruz, odun bol ama motırlu bıçkıda kısa kesip den korkuyorum, elinde sunta kesme vardı böyle bir dönüşüm yaptım. Tabi aynı zamanda odun kestiği gibi sunta plakada rahat kesiyorum. Bana göre yeterli oldu. Önce odun doğradım sonrada raf yapmak için eski bir kapağı düzgünce kestim. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ocak 2021 Yazar Paylaş 9 Ocak 2021 Hayrettin Gücin yazdı: Küreme küreginiz iyi olmuş ama biz de ona GELBERİ denir yaptığı iş ile uygun olarak küreme küreme daha farklı yapıda sizin yaptırdığınızı bizde kümesde kullanırdık ayrıca harç karmada kullanılırdı eskiden. Çizdiğim gibi her iki tarafa akt köşelere birer demir çubuk da kaynattırırsanız hem güçlü hemde uzun ömürlü olur. Tavsiye etmiş olayım. Teşekkür ederim. Gelberiyi şimdilik sadece boyadım. Demirci kaynağın sağlam olduğunu söyleyince güçlendirmesi için üstelemek istemedim ama bir şey olursa o şekilde yeniden yaptırırım çok maliyetli değildi çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Ocak 2021 Paylaş 16 Ocak 2021 Çağlar Bayur yazdı: topu fosforlu yapıp mavi lamba ile izlemesi keyifli olurdu dunyagoz katarakt bolumu bunu begendi (::: 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Ocak 2021 Paylaş 16 Ocak 2021 Sokağa çıkma yasağında ev halkı günün 24 saatini uyuyarak geçiriyor 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Elektroniğe vurdum kendimi. @Mehmet Cihatdan aldığım gaz ve bilgilerle evdeki yıllarıdır duran notebook pilini açtım, ölmüş piller işe yaramadı. Arkadaş bilgisayarcı iki hurda notebook pili aldım açtım, 4 tane pil kullanılabilir çıktı. (2.5 V altında ise kapasite çok düşüyormuş) 18650 pillerden şarj ve deşarj kontrolsüz yapmak pil ve çevresi için riskli olduğundan modül aldım 5.5 TL ye ve yıllardır yatan ışıldagi çalışır hâle getirdim. https://www.kartalotomasyon.com.tr/urun/tp4056-protection-type-c İçinde 4 V akü vardı ama şarj tutmuyordu, ne zaman lazım olsa (gerçi pekte lazım olmuyor ama neyse maksat uğraşmak ) boş olduğundan kullanılmıyordu. 2 hücre ile yapmayı düşündüm ama sığmadı ve gereksiz olacaktı çünkü bu haliyle bile 10-15 saat yanacaktır diye tahmin ediyorum (100 mA çekiyor, 10 saate 1000 mAh yapar, pil normalde 2000 lik ama % kaç kalmıştır bilemiyorum) Artık type C girişli, aylar sonra bile pili dolu olacak bir ışıldak oldu kendileri. 6 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 Böyle çalışmaları çok seviyorum. Bir seyleri yeniden kullanabilir hale getirmenin hazzı bambaşka. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Ocak 2021 Paylaş 17 Ocak 2021 6 saattir yanıyor parlaklıkta sıkıntı yok. Kapatıp teste yarın devam edeceğim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Ocak 2021 Paylaş 19 Ocak 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Kapatıp teste yarın devam edeceğim 6+3+6+4 den 19 saat yandı, baktım sönmüyor yeter dedim açtım içini pil 3.57 V a düşmüş. Gerilim düştükçe akım da düştüğünden beklentimden fazla çalıştı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts