Emre Şimşek 15 Aralık 2020 Yazar Paylaş 15 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: 8 Hakkaten iyi ama o pil nereye sığacak:) Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: Hakkaten iyi ama o pil nereye sığacak:) tavanın içine 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Hakkaten iyi ama o pil nereye sığacak:) tavanın içine [emoji3] Yer bulunur yahu hem bu kamera uzun süren çalışmama durumlarında beklemek için 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Aralık 2020 Yazar Paylaş 15 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Yer bulunur yahu hem bu kamera uzun süren çalışmama durumlarında beklemek için Ya bırakın arabaları kurcalamayı bağ bahçe ile uğraşı.. ahh pardon yanlış konu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Ya bırakın arabaları kurcalamayı bağ bahçe ile uğraşı.. ahh pardon yanlış konu Led avize yapayım mı Arduinolu? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: Yıllar önce hanımla beraber bitirip çerçevelettiğimiz yapbozlar artık evde istenmediği için çatıya astım. 2 tane daha var onlar da asılacak. Çatı benim oyun alanım oldu 😃 Su orta alanı cevrelemek lazım. Cok sakat görünüyor.. Metin Akbal yazdı: Emre Şimşek yazdı: Led avize yapayım mı Arduinolu? kayar avize 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 kayar avize [emoji23]U ledli olacak [emoji16] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: U ledli olacak Öyle ölmez roket at 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Alacaklarım listesi uzayıp gitti. Güneş panosu. Aurdino pc. Multimetre. Spot ışıklar. Çok şeye heves ettim. Ama ne oldu, arabaya parça aldım. Etkinlik felan bütcesi kalmadı. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: Modemin yeri güzel olmuş 👍🏼 Bizde de ev yapılırken telekom altyapısının yanısıra çatıdan hole boru yaptırdım çünkü burada internet çatıdaki antenden geliyor. Sonuç olarak benzer bir şey ortaya çıktı, iyi çekiyor.. seninkide mükemmel olmus konumu Çağlar Bayur yazdı: o borular doğalgaz değil dimi? evet abi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Aralık 2020 Yazar Paylaş 16 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Emre Şimşek yazdı: Ya bırakın arabaları kurcalamayı bağ bahçe ile uğraşı.. ahh pardon yanlış konu Led avize yapayım mı Arduinolu? Yapsana hacı bana da😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Yapsana hacı bana da[emoji16]Sen led konusunda benden daha tecrübelisin ama [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Aralık 2020 Yazar Paylaş 16 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Sen led konusunda benden daha tecrübelisin ama Bi azar daha yemek istemiyorum 😁 3 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Biz de bir süredir balkonla uğraşıyoruz.Rattan masa sandelyeler çok kötü olmuştu..Eşim internette görmüş..Yenilerim ben bunları dedi..Eskisinden güzel oldu valla.Dağılan dış kaplamayı söktü sonra makrome iple kapladı.. Bu makrome hastalık gibi bir şey..Makromeden bir balkonumuz olacak sonunda. Bir de sedir yaptırdık.. 9 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Metin Mankal yazdı: Biz de bir süredir balkonla uğraşıyoruz.Rattan masa sandelyeler çok kötü olmuştu..Eşim internette görmüş..Yenilerim ben bunları dedi..Eskisinden güzel oldu valla Güzel olmuş elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 bizde sedir koltuk altı hep dolaplı olur, sedirsiz evde oturmam çok işe yarıyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2020 Yazar Paylaş 21 Aralık 2020 Şu dağınıklığı kaldıracak, beni poşetlerden kurtaracak bir şey yapmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Şu dağınıklığı kaldıracak, beni poşetlerden kurtaracak bir şey yapmaya çalışıyorum. Select allDeleteAre you sure? Yes 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Yarın kızımın doğum günü. Ona en sevdiği şeyi bir tane Uzay mekiği aldım. Bakalım yarın mekiği görünce çığlık atacakmı. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2020 Yazar Paylaş 21 Aralık 2020 10 liradan biraz pahalıya mal oldu: Kesim, birleştirme 1 saat Vernikleme 15 dk, 1 gün kurudu Son rötuşlar yarım saat. Epey toparladı.. 8 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: Son rötuşlar yarım saat. Epey toparladı.. nasıl bir şey bu? önü kapak gibi mi açılıyor? Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: Son rötuşlar yarım saat. Epey toparladı.. Hocam arkası açık sanki resimde öyle gibi geldi. kontraplak tarzı birşeyi arkaya zımba veya cam çivisiyle tuttur bence. biri çarpsa ne varsa dökülür arkadan Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Aralık 2020 Yazar Paylaş 21 Aralık 2020 Tahir Ak yazdı: nasıl bir şey bu? önü kapak gibi mi açılıyor? Sabit, vida kutusu, ıvır zıvır koymak için organizer. Ercüment Yıldırım yazdı: Hocam arkası açık sanki resimde öyle gibi geldi. kontraplak tarzı birşeyi arkaya zımba veya cam çivisiyle tuttur bence. biri çarpsa ne varsa dökülür arkadan Beyaz kontrplak çaktım duvar değil o görünen:) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: 10 liradan biraz pahalıya mal oldu: Kesim, birleştirme 1 saat Vernikleme 15 dk, 1 gün kurudu Emre ellerine sağlık ancak kusura bakma yanındaki usta olmadan sen usta olamazsın. ne güzel bir iş yapmışsın boynuz kulağı mutlaka geçsin olur mu. adamın fırça tutmasında asalet var maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Aralık 2020 Paylaş 26 Aralık 2020 Günaydın değerli dostlar. Bu sabah etkinlik ile başladık. Ünlü Fransız mutfağından Ratatouille yaptım. Malzmelerimi ince ince kıydım, soğanlarımı kavurdum, biberimi domatesimi ekledim. yumurtamı döktüm. kara biber kırmızı biber ve bir tutam aşk ilave ederek yemeğimi yaptım. İşte benim Ratatouillem. 5 porsiyon yaptım. Anında tükendi. 5 yıldır Ratatouille yapmamıştım. Paslandığımı farkettim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts