Okay Kaygusuz 30 Ekim 2020 Paylaş 30 Ekim 2020 (düzenlendi) Cambalkon yaptirdim 30 Ekim 2020 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim 2020 Paylaş 30 Ekim 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Cambalkon yaptirdim ev kira değilmiydi Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Ekim 2020 Paylaş 30 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: ev kira değilmiydi Ocakta kendi evimize gectim ya kiradayken ev sahibi ile munakasa icralık olmuştum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim 2020 Paylaş 30 Ekim 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Ocakta kendi evimize gectim ya kiradayken ev sahibi ile munakasa icralık olmuştum Senin o olayın yüzünden bende ev sahibi olmaya kendimi mecbur hissetim. Seninde parmağın var ev sahibi olmamda . 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Ekim 2020 Paylaş 30 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Senin o olayın yüzünden bende ev sahibi olmaya kendimi mecbur hissetim. Seninde parmağın var ev sahibi olmamda . Ben hazıra kondum ali abi arsamız (gecekondu) vardi bina dikildi. Para vermedim babam sagolsin 3 kardeşiz herkese ev aldi, verdi. Ama bu duyguyu tat kendi evin gibisi yok. Insallah sende gecersin kendi evine. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim 2020 Paylaş 30 Ekim 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Ben hazıra kondum ali abi arsamız (gecekondu) vardi bina dikildi. Para vermedim babam sagolsin 3 kardeşiz herkese ev aldi, verdi. Ama bu duyguyu tat kendi evin gibisi yok. Insallah sende gecersin kendi evine. mayday mayday düşüyoruz kurtarın beni. Okay 5 aydır ev sahibiyim ben Koca konu yazdımya. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Ekim 2020 Paylaş 30 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: mayday mayday düşüyoruz kurtarın beni. Okay 5 aydır ev sahibiyim ben Koca konu yazdımya. Ali abi seni takip etmek güç. 5gundur girmedim bi dünya yazi yazmissin cruzeye. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ekim 2020 Paylaş 31 Ekim 2020 yahu beni evde boş bırakmayın. Sapıtıyorum sonra. 1989 dan kalma 32 nci gün belgeselini izledim. Azerbeycan halk çephesi ve Ebüfelz Elçibey öğrendim. Sovietlerin dağılmasını, Ermenilerin karabağı nasıl parca parca aldığını, Ebufelz çumhurbaşkanı oluşunu, bir yıl dayanamadan gencerli bir albay yüzünden komploya düşüp eski kgb ajanı ve Sovyetlerin 3 numaralı adamı Haydar Aliyev başa geçişini izledim. Haydar Aliyev ölüncede yerine Oğlu İlham Aliyev geçmesi vs derken 4 saata yakındır izliyorum. Vay arkadaş ya, neler dönmüş neler. Çok yazık olmuş Elçibey'e. Aliyevlere olan bakış açım tamamen değişti. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: 1989 dan kalma 32 nci gün belgeselini izledim şanslıyız ki bunlar vardı izliyorduk, Barış manço nun son açık oturum (eskiden vardı ismi de açık oturum du özgürce fikir beyan ederlerdi) konuşmasını da bi izlesene, bu konuşmadan ay sonra aniden vefat etti.. konuşmayı izleyince ''ay sonra olma'' önemi daha netleşir belki. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 (düzenlendi) Pazar 24.00 e kadar Blu Tv ücretsiz..Saygı yı izledim bu gün.Güzel dizi ama 6. bölümden sonrası yok...Geçen sene aboneydim..Alef ilk 3 bölüm güzel..Sonra sıkıyor biraz..True Dedective ilk sezon süper..İkinci sezon biraz yavan..Behzat Ç 4. sezon Blu Tv yapımı İzlenir...Sıfır bir var..Ben pek beğenmedim..Pavyon,tavsiyedir bir Angaralı olarak..Tabii bir günde izlemek zor ama kesinlikle westworld.. Çernobil i unutmuşum..Muhteşem.. 5 Aralık 2020 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Metin Mankal yazdı: True Dedective ilk sezon deyince istemsiz olarak m a s t e r p i e c e diye geçiriyorum hocam içimden. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Umut Taşlı yazdı: deyince istemsiz olarak m a s t e r p i e c e diye geçiriyorum hocam içimden. Bende de şu intro kaldı...Unutulmaz... 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Metin Mankal yazdı: Bende de şu intro kaldı...Unutulmaz... mükemmel gerçekten, spotify'a bayağı geç gelmişti, bunun yerine pek iyi olmayan bir coverı bile dinletiyordu kendini. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 (düzenlendi) eve internet baglattım benim garajda da cekiyor iyi oldu eleman modem kabloları öylece bıraktı bende nizamı severim tertemiz dösedim. masa üsttü psye birde wifi almıstım masa üstünden baglanıyorum. 13 Aralık 2020 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Okay Kaygusuz yazdı: eve internet baglattım benim garajda da cekiyor iyi oldu eleman modem kabloları öylece bıraktı bende nizamı severim tertemiz dösedim. masa üsttü psye birde wifi almıstım masa üstünden baglanıyorum. Modemin yeri güzel olmuş 👍🏼 Bizde de ev yapılırken telekom altyapısının yanısıra çatıdan hole boru yaptırdım çünkü burada internet çatıdaki antenden geliyor. Sonuç olarak benzer bir şey ortaya çıktı, iyi çekiyor.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Okay Kaygusuz yazdı: eve internet baglattım benim garajda da cekiyor iyi oldu eleman modem kabloları öylece bıraktı bende nizamı severim tertemiz dösedim. masa üsttü psye birde wifi almıstım masa üstünden baglanıyorum. o borular doğalgaz değil dimi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Çok kötü bişey oldu. Annem ve babam ayrı ayrı okey 101 bağlanıp tek masaya oturuyorlar. Eşli oynayıp hile yaparak kazanıyorlar. Hatta babam çanağı bile kırıyor. Öf eve 3 bilgisayar verdim onların yaptığına bakın. 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Yıllar önce hanımla beraber bitirip çerçevelettiğimiz yapbozlar artık evde istenmediği için çatıya astım. 2 tane daha var onlar da asılacak. Çatı benim oyun alanım oldu 😃 6 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 (düzenlendi) League Of Legends (lol) oynayan varmı ? Karantina da zaman geçmiyor kafa dağıtmak isteyen varsa grupça pre girebiliriz. 13 Aralık 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Bizim ufaklikla 2004 yapımı LotR ( yüzüklerin efendisi) oynuyoruz bir aydır. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Ebrar Tüfek yazdı: League Of Legends (lol) oynayan varmı ? Karantina da zaman geçmiyor kafa dağıtmak isteyen varsa grupça pre girebiliriz. mesaj kutunu temizle sana mesaj gönderilemiyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: mesaj kutunu temizle sana mesaj gönderilemiyor. Komple temizledim Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 14 Aralık 2020 Paylaş 14 Aralık 2020 Bugün banyonun PVC lambiri tavanında kırık vardı. Onu degistirdim ama amaç lambiri üstüne ısı tutması amacıyla yalıtım yapmaktı.Tek tarafı folyo kaplama isocam ile tavanı kapadım. Zor oldu ama oldu. Performansını ve nem, küf durumunu ilerde paylaşırım. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Aralık 2020 Paylaş 15 Aralık 2020 Pili pert olan bir araç kamerası vardı 450 mah. Telefonda randıman vermeyen 3300 mah lik bataryayı taktım tam şarjda ne kadar gidecek merak ettim bakalım 450 mah nin neredeyse 8 katı 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts