İçeriğe Yönlendir

Ev Etkinlikleri

Emre Şimşek

Evde Anketi  

77 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Oktay Göktaş
İyi akşamlar Oktay hocam. Ssdyi taktıktan sonra laptop acayip hızlandı. Sıra masaüstüne geldi Hakan abiden aldığım ramler bugün elime ulaştı. Ona da ssd takmıştık. Formatı atıldı yarın Ram'leri takılacak. Onda da sonucu yarın göreceğiz. 

Gülerek kullanın. Ssd gerçekten çağ atlatıyor. Masaüstü de işlerinizi görecek duruma gelir. Zaten uçup kaçmasına gerek yok, akıcı çalışsın kafi bizler için.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Kızımın kullandığı 2016 da aldığım hp laptopa kingston 120 gb.ssd taktım..Üzerindeki hdd yide dvd bölmesine taktım..Bilgisayarı tutamıyorum resmen..Masaüstüne de ssd takmıştım ama laptop daha bir canavar oldu..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
İyi akşamlar Oktay hocam. Ssdyi taktıktan sonra laptop acayip hızlandı. Sıra masaüstüne geldi Hakan abiden aldığım ramler bugün elime ulaştı. Ona da ssd takmıştık. Formatı atıldı yarın Ram'leri takılacak. Onda da sonucu yarın göreceğiz. 

Evet, Metin beyin dediğini yaptınız mı? Üzerinden çıkan harddiski de dvd rom bölmesine takabiliyorsunuz

https://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-ssd13-sata-notebook-ekstra-127-m-hdd-yuvasi.html

Harddiskiniz sata ise bu linkteki ürünle dvd sürücüsünü söküp, yerine bunu takıyorsunuz. Çıkan dvd nin kapağı da buna oluyor. Dvd romu da usb li ara kablo alırsanız harici dvd rom gibi kullanma şansınız var
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Oktay Göktaş yazdı:

Evet, Metin beyin dediğini yaptınız mı? Üzerinden çıkan harddiski de dvd rom bölmesine takabiliyorsunuz

https://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-ssd13-sata-notebook-ekstra-127-m-hdd-yuvasi.html

Harddiskiniz sata ise bu linkteki ürünle dvd sürücüsünü söküp, yerine bunu takıyorsunuz. Çıkan dvd nin kapağı da buna oluyor. Dvd romu da usb li ara kablo alırsanız harici dvd rom gibi kullanma şansınız var

Teşekkür ediyorum o zaman bir nebze daha rahatlar hatta bizimkinde iki tane Cd sürücüsü var iyi gelir. 

Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
Teşekkür ediyorum o zaman bir nebze daha rahatlar hatta bizimkinde iki tane Cd sürücüsü var iyi gelir. 

Bu notebook için yalnız aklınızda olsun. Çıkarttığınız harddiski de depo olarak kullanabilmeniz için. Aksi takdirde harici harddisk taşıma gereği oluyor.

Yarın unutmazsam, fakülteye gidince benim notebooktakinin fotosunu atarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

Banyodaki havlupanin icindeki suyu boşaltıp üstten antifiriz doldurdum icine.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Emin Önal yazdı:

Araba çatıya çıkamadığına göre bunların bodrumda olması gerekmiyormuydu :):)

Burada hemen hemen hiç bir binada bodrum kat yoktur 3 metreden itibaren su çıkıyor çünkü:)

Mecbur çatıya konuşlandık. Garajımız var ama kapalı değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş

Kusura bakmayın, foto atıcaktım. Yeni aklıma geldi.
928968ea0f85921eeef2f2c71662bdf1.jpg
Bu laptoptan çıkardığımız cd sürücünün yerine takılıyor. Alırken, bağlantı noktası sata mı ide mi ona dikkat edin. Çok eski değilse sata dır.

7c732a7dd3d377b2b70b0b037f74a923.jpg
Çıkardığım dvd sürücüyü böyle kullanıyorum. Bir usb kablosu aldım. Gerekirse harici olarak takıp kullanıyorum.

27cca957478da7bd63693b8c16443855.jpg
Kablo bağlantı noktası. Bu sata olan. Sizinki de böyleyse sata dır.

81a78cb67c49dd9733f52ca8eb898992.jpg
Bu kapak laptoptaki dvd sürücümün üzerindeki kapak. Laptopun şekline uygun oluyor genelde. Bunu çıkarıp yeni aldığınız hdd adaptörüne kolayca takıyorsunuz. Dışarıdan belli olmuyor değişiklik yaptığınız. Hem de görünüm bozulmuyor.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Teşekkür ederim ilginiz için deneyeğim mutlaka. 🤗

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Semaveri çok amaçlı kullandım [emoji16] Çok güzel bir ev etkinliği oldu.

d4423b300449dfa005bad01e8b0df248.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu gün hava yağmurlu olunca bende internette sörf yaparak vakit geçiriyorum. Bir bardak halis Sivas tarhanasıda çok lezzetli. 

ACtC-3e8WXfOj8DQz8vsuVhZ0Qp-U8rp8lyOoaMl

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ali hocam siz konusunu açarsınız geçen sizin aracın youtube videosunu izledim çok güzeldi. Hoşuma gitti. Her yerde Cruze görmeye başladım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Ali hocam siz konusunu açarsınız geçen sizin aracın youtube videosunu izledim çok güzeldi. Hoşuma gitti. Her yerde Cruze görmeye başladım. 

Yorumunu okudum. Ben böyle anlatamadığım için gittim otohaber dergisi genel yayın yönetmenine çektirdim. 

Arabamın esas konu başlığında paylaştım. Ekstra konu açarsam yönetim birleştirir diye uğraşmak istemedim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ekstra konu açarsam yönetim birleştirir diye uğraşmak istemedim. 

Kardeş senden özür dilerim zamanında aksini düşünüp bir sürü emek vermeni görmeyip eleştirdim kendimce çok konu açtığını düşünüp. Kusura bakma.
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Yeldan yazdı:

Kardeş senden özür dilerim zamanında aksini düşünüp bir sürü emek vermeni görmeyip eleştirdim kendimce çok konu açtığını düşünüp. Kusura bakma.

Teşekur ederim beni anladığın için.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Teşekur ederim beni anladığın için.

Bugün anladım [emoji1303]
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

yapıyoruz bu sporu yaa.. 🤪

buradan sevgili, bir o kadar karizmatik @Cem Işık ve @Önder Özcan abeylerime sakal/bıyık konusunda meydan okuma şeysi.. 😂

evde kala kala berber olduk iyi mi.. 🤦🏻‍♂️

ZXalq2.jpg

WZBKLT.jpg

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
yapıyoruz bu sporu yaa.. [emoji2957]

buradan sevgili, bir o kadar karizmatik [mention=25938]Cem Işık[/mention] ve [mention=47964]Önder Özcan[/mention] abeylerime sakal/bıyık konusunda meydan okuma şeysi.. [emoji23]

evde kala kala berber olduk iyi mi.. [emoji2359]
ZXalq2.jpg

WZBKLT.jpg
Kasap kim [emoji16]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

@Furkan Sumer lepiska gibi saçlarımı kıskandığını bu kadar da belli etmeseydin iyiydi ya.. 😛

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bende bıyıklar mevsimlik. 2 ay önce kestim. Ama saçlarım en kıymetli hazinem :fiuw:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Önder Özcan yazdı:

Bende bıyıklar mevsimlik. 2 ay önce kestim. Ama saçlarım en kıymetli hazinem :fiuw:

Cem Işık yazdı:

@Furkan Sumer lepiska gibi saçlarımı kıskandığını bu kadar da belli etmeseydin iyiydi ya.. 😛

Yakından görmesem inanacam size :fiuw:

• Mutlu 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

ahahaha yıkıldım 😂

cok dogru kisileri etiketlemisim 😂

@Emre Şimşek‘i kendi ellerimle kesmeyi planliyorum, yani sacini kesmeyi.. 😂

@Metin Akbal nal çakılır, diş çekilir, sünnet yapılır.. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...