İçeriğe Yönlendir

Ev Etkinlikleri

Emre Şimşek

Evde Anketi  

77 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Selçuk Bakış

Daha önce tıraş etmiştim, şimdi ikincisinde üstü bırakıp yan ve arkaları aldım. Şimdilik iyi geçiniyoruz 😊

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bi ben cesaret edemedim buna.. 

Yanları kendim alıyorum. Ama geri kalan yerler çok uzadı. 

nasılsa 3 ay kimse görmeyecek punk bile yapabilirsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

nasılsa 3 ay kimse görmeyecek punk bile yapabilirsin

Bıyığı da mı kessem.. 

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Komple saç traşımı kendim yaptım. İkinci deneme oldu. Sadece ensemi hanıma düzelttirdim.

a83e0951cb4e4baff2e3f9b3bf5154e6.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Evde Türk Telekom internet kullanıyorum ama son iki haftadır hat sürekli gidip geliyor özellikle wifiden telefonlar sürekli kopuyor, Whatsapp bile doğru düzgün çalışmıyor benzer sorun yaşayan var mı ve ne yapmalı?

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Osman Yücel Çetin yazdı:

Evde Türk Telekom internet kullanıyorum ama son iki haftadır hat sürekli gidip geliyor özellikle wifiden telefonlar sürekli kopuyor, Whatsapp bile doğru düzgün çalışmıyor benzer sorun yaşayan var mı ve ne yapmalı?

Ben Vodafone fiber kullanıyorum bende de aynı problem vardı. Nokia modem var evde. İnternet daha hızlı olsun diye 5 Ghz açık kullanırken oldu. Alakalı ya da değil bilemiyorum ama 2.4 Ghz'e geçince kopma yaşamadım hiç. Veya hatlarda bir sorun vardı düzeldi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Evi daha iyi soğutmak için, "Urban climate"  konulu araştırmalar yapıyordum. Evin dört cephesinden üçünde pencerelerim var. Bu pencelereri doğru yönde açılınca, ev içinde hava akımı oluşuyor. EVin içine diğer binaların duvarlarına çarpan hava dolup içerisini ferahlatıp egzos penceresinden atılıyordu. 

Sanırım biraz fazla ileri gitmişim, omuzlarıma fena yel vurdu. Şimdi boynumu bile çeviremiyorum. Birde bu halde işe geldim. :( Allah sonumu hayrelesin .

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Evi daha iyi soğutmak için, "Urban climate"  konulu araştırmalar yapıyordum. Evin dört cephesinden üçünde pencerelerim var. Bu pencelereri doğru yönde açılınca, ev içinde hava akımı oluşuyor. EVin içine diğer binaların duvarlarına çarpan hava dolup içerisini ferahlatıp egzos penceresinden atılıyordu. 
Sanırım biraz fazla ileri gitmişim, omuzlarıma fena yel vurdu. Şimdi boynumu bile çeviremiyorum. Birde bu halde işe geldim. [emoji20] Allah sonumu hayrelesin .
İşte bundan sonraki yaşlarda musallat olan romatizmaya böyle zemin hazırlanıyor... [emoji3526]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Ali Darbaz yazdı:

Portakal ve limonlar önceden kesilir. Hepsi buzdolabı poşetine konulur. Derin dondurucuda kristalleşen kadar 1 gün beklenir. Kristalleşen limon ve portakallar blendirda öğütülür. 2 adet  portakal ve iki adet limona 1 litre su konulur. Üstünede limon tuzu ve şeker ilave edilir. Tabi burda sağlık için biz şekeri az koyduk. 

Nevis ev yapımı limonata %55 meyve suyu ve parçaçıkl. Tavsiye edilir. İçiniz. :) 

Harika bir yaz içeceği. Limon tuzu kimyasal madde aman uzak durun. 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Royal Pavlonia ise fotoğraflarını görmek isteriz dikim sonrası..Çok beğendiğim bir ağaçtır.  Ellerine sağlık abi.
@Cem ışık ben bu süreç de yasaklarda olunca bağ evinde kalıyorum e Manisa bu ara 49 dereceleri de görünce bağ evi rahat, dolayısıyla PAVLONİYA yakın takip de size görmek istiyordunuz ilave edeyim hemen. İlk iki foto sakız agacım, sonraki 2 foto küçük pavlonyam , sonraki 2 büyük pavlonyam ve ucunu kestiğimiz dalıda soktuk yere oda yaşıyor. 10637c80940c35fbdd0fc646b90d99a7.jpg90d50e147b7ec3ca359cfe668a3ef9cc.jpg38939ef8a4f48e4045f375c43a62904d.jpgfc0818dd2e7d935e8df5cd0a7e6ee03e.jpgf6aa75eed94a20a4d434f52612ed8144.jpgb3489ae9329ce769574d0f481123c152.jpgc5e2f77f41eaf8caade726c3bb9bb193.jpg
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben profil resmimi değiştirecektim ama hanım sakalı kes diyor. 😅

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Ben profil resmimi değiştirecektim ama hanım sakalı kes diyor. [emoji28]
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Benim ev komando tugayı gibi şuan.  :) Bu ileti 20 beğeni alırsa öncesi sonrası atarım. :) 

• Beğen 11
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Pandemi öncesi / sonrası avatar yapmamız lazım :)

kaç yıl bekleriz?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

kaç yıl bekleriz?

İspanyol gribinde uçaklar yoktu, turizm derdi yoktu, 2 senede bitti.

5 sene en az diyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

İspanyol gribinde

100 sene önce dr muayene ücreti de 1 dolar dı, şimdide 1 dolar olsun o zaman?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

100 sene önce dr muayene ücreti de 1 dolar dı, şimdide 1 dolar olsun o zaman?

Abi 50 sene önce durum böyle idi. Şimdi kimse marş motorunun kıymetini bilmiyor. 2 seneye kalmaz covitde unutulur .

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi 50 sene önce durum böyle idi. Şimdi kimse marş motorunun kıymetini bilmiyor. 2 seneye kalmaz covitde unutulur .

karşılaştırma yapılıyor medyada, 100 sene öncesi ile.. şartları eşitleyelim tüm internet te kapansın ? o zaman da yoktu?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

karşılaştırma yapılıyor medyada, 100 sene öncesi ile.. şartları eşitleyelim tüm internet te kapansın ? o zaman da yoktu?

İnternet kapanırsa ben Servet abiye turbo yrv nin videosunu nasıl atacağım ? Kapanmamalı.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

İnternet kapanırsa ben Servet abiye turbo yrv nin videosunu nasıl atacağım ? Kapanmamalı.

at nalı çakma kara kalem resmi olabilir 100 yıl önce ne ise o

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Can sıkıntısı vol cart curt [emoji41] gündelik kullandıklarınızı toplamak için stand.

28c8f1b365148859f241fcd53c0b4739.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...