İçeriğe Yönlendir

Ev Etkinlikleri

Emre Şimşek

Evde Anketi  

77 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mehmet Yeter

Furkan hocam ne yaptın ertesi güne berberler açılıyor zaten ama eline sağlık güzel olmuş. 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Mehmet Yeter yazdı:

Furkan hocam ne yaptın ertesi güne berberler açılıyor zaten ama eline sağlık güzel olmuş. 

Daha da berbere para vermem hocam :D zaten açılsa bile ben gitmem berbere bir kaç ay daha ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Valla  ben de bir çözüm arıyorum.. Şu tablo ile ben gitmem berbere. 

Yanları kendim alıyorum makine ile ama. tepe ve ense uzadı.. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Valla  ben de bir çözüm arıyorum.. Şu tablo ile ben gitmem berbere. 
Yanları kendim alıyorum makine ile ama. tepe ve ense uzadı.. 

Benim kuzen randevu ile başladı. Telefonunu vereyim sana. Hemen sizin orada
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

şimdi fark ettim, 8-9 yıldır saç kestirmiyorum, en son saç kestirdiğimde kolej bebesiydim. sakal-bıyığı nakış gibi işliyorum zaten, bu gidişin sonu hafriyat paravanlı berberlik :D kepçe çağıranı gidip yerinde kırpıcam, kodumuz ''0,5 ton var mı?''

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Bende 2 hafta önce kardeşime traş oldum yaklaşık 6-7 ay gitmem şu iş tamamen rayına oturmadan. Makine ve makasları aldım zaten. Örtü de sipariş vereceğim bugün. 6-7 ay sonra bile gittiğimde kendi ürünlerimi getireceğim.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Emre Şimşek yazdı:

Contrail ney? 🙄

contrail jet motoru su buharı izi, chemtrail ise komplo teorisyenlerine göre insanları hasta etmek için uçaklardan bırakılan aluminyum tozu virüs vs gibi malzemelerden oluşan karışımlar.

Osman Yücel Çetin yazdı:

7.Koğuştaki Mucize filmini izledik biz de bütün aile...Ağlamak orucu bozmuyor Allah'tan...😪

Yarın pide yapmayı deneyeceğiz. 

onun orijinali var bir de, kore yapımı bir film sanırım.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bozuk hdd söktüm , ssd taktım. Takibi çalışmadı. Akşam 2 saat uğraştım. Dell E5450 yayınlanmış makalelerin okudum. SSD görmemesi ilgili koca makale var. Dediklerini yaptım. Tüm Emae yetimlerimi kullanıp Dell PRM sitesinde araştırdım. Herşey uygun herşey normal görünüyor. Ama Bios ssd görmüyor. Sonra ne olduysa bir kaç ayarı kurcalayıp Raid yapıda sistem kurunca cihaz açıldı. Moralim bozulmuştu, son dakikada mutlu oldum. 

Hdd hızı bu şekilde. 

Q1H2Xt.png

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

BAzı bios'lar lock'tır ve onaylanmış cihazlar harici donanım takamazsınız. Öyle bi şey olmalı.

Eski HP notebook'larda wireless card bile değiştiremiyordunuz.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

BAzı bios'lar lock'tır ve onaylanmış cihazlar harici donanım takamazsınız. Öyle bi şey olmalı.

Eski HP notebook'larda wireless card bile değiştiremiyordunuz.

Birde şu securty boot olayı varki sorma. Windows 10 1909 kuruyorsun, yeniden başlatınca açılmıyor bile :) Hiç işletim sistemi kurmamışsın gibi . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ali hocam bizim bilgisayarın özellikleri böyle ancak çok ağır çalışıyor sebepleri neler olabilir? 8859c10e0d612c68eca13f69b2f71238.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Ali hocam bizim bilgisayarın özellikleri böyle ancak çok ağır çalışıyor sebepleri neler olabilir? 

Resim çok kötü çıkmış hocam. Ama görebildiğim kadarı ile o ram ile iş olmaz. En az 8 gb olucak 

Geri kalan verileri seçemedim malesef :( 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Bu daha net sanırım diğerine göre. 

Reim çözünürlüğü okadar kötüki anlaşılmıyor. 

Ama işlemci dual core . Bende dual core işlemcili bilgisayar kullanıyorum. Yani fazla fazla yeter. Siz ona 4 gb ram takın adam gibi çalışır. Bende masa üstü bilgisayarıma 2+4 gb ram taktım. 6 gb ile webde rahat rahat geziyorum. Çok güzel çalışıyor makine. 

Sizin ram ve ssd takviyesi yapmanız o bilgisayarı 6 yaş gençleştirir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Evde 600 watt power supply çalıştıran E6750 cpu kullanan eski oyun bilgisayarım yüksek elektrik tüketimi yapıyordu. Hanım notebook bozulunca, homeofficeorda çalışıyordu. 

E5450 notebooka mekanikten ssd diske geçince notebookun batarya menzili uctu :) . Hemde ne uçuş. rahat %25 artmış. 

n8LTDH.jpg

1epxK8.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Zaten bilgisayarı alırken sadece gündelik işler için almıştım. Resim için haklısınız. Oldukça kötü. Ram ve ssd işine bir bakayım ben.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

uzun  zamandır annemde kalıyordum vestiyer dolabın üstünde bir tahta buldum aklıma gelen kendi evimin mutfagının duvarına sandalyeler duvara zarar vermesin diye düşünüyordum dünde kendi evime gittim matkapla duvarı deldim 3 vida attım güzel oldu hosuma gitti dogalgaz borularında sıva lekeleri vardı cirkin gözüküyordu sagı solu karıstırırken bir sticker gibi bişey buldum basladım borulara yapıstırmaya güzel oldu hosuma gitti kendi yaptıgım işler evde kendimizin olunca istedigin gibi kullanıyorsun.

rbn2KM.jpg
rbne5n.jpg
rbn3D8.jpg
rbn8bj.jpg
rbnU0h.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Duvara yaptığınız mdfnin vida deliklerine uygun yuvarlak kendinden yapıştırıcılı etiketler var, onlardan yapıştırın, daha güzel görünecek

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Mustafa Yanar yazdı:

Duvara yaptığınız mdfnin vida deliklerine uygun yuvarlak kendinden yapıştırıcılı etiketler var, onlardan yapıştırın, daha güzel görünecek

aklımda abi denk getirdigimde alacagım

Mehmet Ozyurek yazdı:

Okay güzel olmuş.. 

evet abi saol

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir Ak

Aküden anlayan arkadaşlarıma bir soru. Çocuğun akülü araba aküsü şarj tutmaz oldu. Nette baktım üst kapağı açıp saf su takviyesi ile kendine geldiği söyleniyor. Bu kaparklardan saf su koysam sonra kapaklar açık şarj etsem nasıl olur. Prosedür nedir acaba? Teşekkürler

IMG_20200515_182855.jpgIMG_20200515_182904.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

AMAN! bu aküler bakımsızdır. Sakın yapmayın.

Yeni akü alın. Üstündeki voltaja göre karar verebilirsiniz.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tahir Ak
AMAN! bu aküler bakımsızdır. Sakın yapmayın.
Yeni akü alın. Üstündeki voltaja göre karar verebilirsiniz.
Cidden mi :( ben de kendi kendime aküyü kurtarırım diye hesap ediyordum :(
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...