Okay Kaygusuz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Annemim telefon ölüyor ölüyor diriltiriyorum. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Annemim telefon ölüyor ölüyor diriltiriyorum. Aynısı bilgisayarlarım için geçerli. 2007 model bilgisayarım halen tam performans çalışıyor. Hiç yavaşda değil. Kimse bu pc 2007 model demez. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Norveç iyidir hoştur ama adam kazıklıyorlarmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 fuzuli havacılık turizmi bitecek normal Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: fuzuli havacılık turizmi bitecek normal Aklı olanın hayatı değişmeli zaten.. Ders olmalı bu yaşadıklarımız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Aklı olanın hayatı değişmeli zaten.. Ders olmalı bu yaşadıklarımız neyi yaşadığımız biliyor muyuz? seneye bir daha bakalım geriye dönüp Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Kızımla ucak resmi cizerken, contrail ne olduğunu bilmediğini farkettim. 3 yaşındaki kızıma contrail videosu izleterek anlatmaya çalıştım. Uyutana kadar ucak videosu izledik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Contrail ney? 🙄 Emre videosunu koydum ya. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2020 Yahu şu arkasında bıraktığı beyaz şey desene 3 4 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 ev etkinliği değil de bahçe etkinliği benimki; bin türlü zorlukla (999'u peder bey ve minik ormanı) cebelleştim ve dört gün önce kapalı garaj işine giriştim, günlük max 4-5 saat ayırabiliyorum, kepçe boşta olmuyor, olsa da öğleden önce başlasam insanlara küfrediyormuşum gibi hissediyorum sahur vs geç yatan vardır diye, bu yüzden ağır ilerliyorum ama belli bi seviyeye geldim. öncesini çekmedim, sonrası da gündüz artık ama çekerim zaman zaman, ayrı konu da açarım zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Yahu şu arkasında bıraktığı beyaz şey desene Öyle basit olurmu, üç yaşındaki kızım benden daha iyi ingilizce biliyor. Sürekli eğitim , similatörde ucak kullanmayı öğreteceğim yakında , şimdilik ucak yokesinin mantelitesini anladı. mause kullanamıyor ama kızım bir ucağı nasıl kaldırıcağını az çok öğrendi. Geleceğin uçuş operatörü olacak ( ozamana kadar pilotluk kalmıyacağı için uçuş operatörü dedim) 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Allah hayırlı ömürler versin. Çocuklar nasıl bir dünya görecekler bilemiyorum 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Allah hayırlı ömürler versin. Çocuklar nasıl bir dünya görecekler bilemiyorum gaz maskesi ile ekmek arabası bekleyen... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 2014 model Dell 5440 notebookumun hddsi 6 yılın sonunda patladı. Yeni notebooku geçince 5 ay önce eşime hibe etmiştim. Dün hdd patlayınca eşim için çok sıkıntı olmuş. Evdeki external hdd içindeki 2,5 lik hdd söküp içine takayım dedim. Oda nesi bizim disk ince olduğundan , externalden söktüğüm büyük çıkınca ( ikiside 2,5 lik disk) yuvaya olmadı tabi. Bende mecbur 199 tl harcadım akşam akşam. https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-120gb-530mb-310mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-120g-g27-p-HBV000009216Y?magaza=GpnTeknoloji Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2020 Benim 3-4 yıl önce aldığım 240 gb yetmemeye başladı. Keşke daha büyük hafızalı almış olsaydım diyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Benim 3-4 yıl önce aldığım 240 gb yetmemeye başladı. Keşke daha büyük hafızalı almış olsaydım diyorum. Benim ard arda 4 hdd patlayınca uzun süredir bulut sistemini kullanıyorum. Evde bol bol gblarca hdd var. Bu konuda sıkıntı yok. ama işte güven kalmadı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Benim ard arda 4 hdd patlayınca uzun süredir bulut sistemini kullanıyorum. Evde bol bol gblarca hdd var. Bu konuda sıkıntı yok. ama işte güven kalmadı. Peki problemin kaynağına insek? Neden patlıyor hdd? Onca yıldır kullanırız. Bizimkilerde çok şükür problem olmadı.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 Sarsıntı birinci erken. Mekanik Disk. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Peki problemin kaynağına insek? Neden patlıyor hdd? Onca yıldır kullanırız. Bizimkilerde çok şükür problem olmadı.. 2 terrabaytlık seagete hdd 5 nci yılında patladı Arkasında 3 ay sonrada diğer seagate hdd bozuldu. Daha sonra notebookta kullandığım 75 gb lık toshiba patladı aradan 3 yıl daha geçeti 500 gb notebook hdd patladı . Yani hepsi aynı bilgisayarda patlamadı. Toplam 3 bilgisayarda 3 yıl içinde 4 hdd patladı. ikisi notebook diğer ikisi de Desktop pc de patladı. Bu arada patlayan hddlerin ortalama yaşı 5 in üstünde 7 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Peki problemin kaynağına insek? Neden patlıyor hdd? Onca yıldır kullanırız. Bizimkilerde çok şükür problem olmadı.. Her şeyin bir ömrü olduğu gibi, onların da var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Her şeyin bir ömrü olduğu gibi, onların da var. Seagate en iyisi Western dijitalin ise en kötüsü olduğunu düşünürdüm. Bu zamana kadar Samsung Western Dijital Toshiba Seage hardiklerim oldu.. Patlayanlar hep Seagetler oldu. Fijitsu ise hemen arkasından patladı. Kala kala 3 samsung 1 western dijital hdd kaldı çalışır. Hepsi 10 yaşında , Samsunglardan ses seda yok ama , western dijital performansı düştü . Seaget 2008 modelmiş 2016 yılında kaybettik 7 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2020 Her şeyin ömrü var da bu kadar kısa olmasının sebebi ne acaba? Evde 2 tane dizüstü var ikisi de 10 yıllık, çok şükür şimdiye kadar olmadı. Servet Aydın yazdı: Sarsıntı birinci erken. Mekanik Disk. Bence de en büyük etken budur ama Ali Bey de bi onaylamadı. Şöyle yaptık böyle oldu demedi bir türlü:) Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Malum karantina sebebiyle 2 ayı geçkin gidemedim berbere, hanım eline aldı makası kırptı geçen gün. Dedim ne olacak en kötü 3 numaraya vurur komando tugayına katılırız Ama beklediğimden çok iyi oldu, üstelik makina traşı değil söyliyim, sadece ensede makine kullandı. Sonuç: Dahada berbere gitmem dedim, her traşta 100 TL ni alırım dedi, bende ararın 155 i dedim, fahiş fiyat sebeyile 13 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts