Fatih Evcin 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Vay arkadaş bende sadece ben bu işlerle uğraşıyorum sandıydım. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Emre Şimşek yazdı: Peki Furkan abi hangi versiyonu olacak şu mu? https://store.steampowered.com/app/221380/Age_of_Empires_II_2013/ ben conquerors eklentisini çok oynardım ona benzer mi bu? Evet bunu aldık, oynuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Selçuk Bakış yazdı: Sağolsun bizim oğlan beni mahkum aldığı için anca koridorda futbol oynuyoruz. Foruma bile giremiyorum. Gündüzleri çalışmaya devam, zabaaa gadar top oynuyoz Benim en çok yaptığım etkinlik de futbol oynamak. Yorulunca play station'da futbol oynuyoruz. Ondan sıkılınca maç özeti izliyoruz. 😂 Çocuğu tam da futbol okuluna yazdıracaktım bu virüs illeti çıktı. Ha bir de millet birbirine meydan okuyup tuvalet kağıdı sektiriyor onu da dün yaptım. 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 (düzenlendi) Adliyelerde nöbet sistemine geçildi. Haftada 2 ya da 3 gün gideceğim adliyeye (diğer arkadaşlar ayda 3 kere gelecekler. bu da benim kısmetsizliğim işte ya da çömeze yüklenme kuralı ) Bu hafta Perşembe ve Cuma evdeyim. Bu haftaki yapılacaklar: - Banyoya raf takılacak. - Gardrop perdeleri takılacak. - Tv ünitesinin kapağı vidalanacak. - Bir de hava iyi olursa kahvemizi alıp İğneada Longoz ormanlarına kaçacağız çocuk biraz hava alsın diye. Şehir içine çıkartamıyoruz. (piknik değil, kalabalık yok, tamamen izole bir yer, vurmayın) Haftaya evde olduğum vakitte ise bir kaç tahta parçası bulup evin önündeki boş araziye kümes yapmayı, 3-5 tavuk koymayı düşünüyorum (her ne kadar bu arazi atlı süvarilerin geçiş alanı olduğundan tavukların çalınmasından korksam da deneyeceğim). 24 Mart 2020 tarihinde Ahmet Caliskan tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Karı koca evde homeoffice çalışıyok. Bilmiyom nasıl olacak bu gün. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Şirket bilgisayarımdan işlerimi takip ederken , müsait olunca 2.bilgisayarımdan Age of empires 2 oynuyorum. Duruma göre Playstation'a geçip GTA ,Battlefield , FIFA oynuyorum Çok verimli olmuyor tabi evde ufak bir yaramaz olunca onunla daha çok ilgileniyorum 1 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Evden çalışıyorum, kahve kupasının yanında biberon duruyor. Oyuncak kamyon laptopun üstüne park etmiş. Okuduğum kitabın kapağı ısırılmış Fonda Cengiz Kurtoğlu çalıyor. Allah sonumuzu hayra çıkarsın. 3 3 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Ekmek yapıyorum bol bol. Bu akşam yemeklerde benden çıktı. Masterchefte olsam bu kadar çalışırdım herhalde [emoji23]Bunların haricinde kitaplarım için raf yaptım. En alt raftakileri bitirmeyi planlıyorum.Bir de yapabilirsem ahşap şarj standı ve ahşap duvar saati yapacağım [emoji848]Kesin ip var bir yerlerde nasıl duruyor onlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Haftaya evde olduğum vakitte ise bir kaç tahta parçası bulup evin önündeki boş araziye kümes yapmayı, 3-5 tavuk koymayı düşünüyorum kuş gribi mevsimöinde iyi fikir değil Tufan Caliskan yazdı: Fonda Cengiz Kurtoğlu çalıyor. cengiz yılları yoktu böyle virüsler. retro iyidir Ali Darbaz yazdı: homeoffice çalışıyok. çaylar kahveler malzeme cepten mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: kuş gribi mevsimöinde iyi fikir değil cengiz yılları yoktu böyle virüsler. retro iyidir çaylar kahveler malzeme cepten mi? şimdilik o konuda bişey yapılmadı. Maaşlarımız yatsa yeter Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: şimdilik şimdilik diye diye bu hale geldi insanlık 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: şimdilik diye diye bu hale geldi insanlık Abi ben home office çalışıyorum dediğimde inanki hiç bişey yapmadan oturuyorum. Benim notebook onarmam lazım. Ama evde oturup 3 5 yurt dışı maile cevap yazdım. Yapabildiğim tek şey bu. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 @Ahmet çalışkan- Bir de hava iyi olursa kahvemizi alıp İğneada Longoz ormanlarına kaçacağız çocuk biraz hava alsın diye. Şehir içine çıkartamıyoruz. (piknik değil, kalabalık yok, tamamen izole bir yer, vurmayın)Ne mutlu size 12 yıl her yaz 1 ay igneada da geçirdim. Çok seviyorum orayı. Tam da bakir bir bölge... Bence.Bende bugün bag evinin bahçesinde 2 incir agacı devirdimİğde agacı ve 3 erik agacını ıslah ettik.Dikecegim pavlonianın yerini belirledim.Duvara kovalı kuzine (göçmen sobası derler burada) için baca deliği açtık. Sıvadık.Yetinin kapı eşiklerini yeniledim.Ve baya da yorulmuşum. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mart 2020 Yazar Paylaş 24 Mart 2020 Bugün biz de kahvaltıyı dışarıda ekmek arası yaptık. Bana da vurmayın hiç kimseyi görmedik bile. Hayrettin Bey epey iş yapmışsınız. Ben de kileri düzenlemeyi düşünüyorum, boş olan duvara kağıt, peçete gibi şeyler için raf yapacağım. Yerde hiç bir şey olmayacak şekilde organize edip, yumuşatma cihazının bir kenarına tuz torbası için yer ayarlamaya çalışacağım. 3 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Emre Şimşek yazdı: Bugün biz de kahvaltıyı dışarıda ekmek arası yaptık. Bana da vurmayın hiç kimseyi görmedik bile. Hayrettin Bey epey iş yapmışsınız. Ben de kileri düzenlemeyi düşünüyorum, boş olan duvara kağıt, peçete gibi şeyler için raf yapacağım. Yerde hiç bir şey olmayacak şekilde organize edip, yumuşatma cihazının bir kenarına tuz torbası için yer ayarlamaya çalışacağım. O zamannn kolay gelsin. Ben de oglum da çok yorulduk ayrıca bende incir sütüne ciddi alerji var tabiri caizse değdiği yeri yakıyor ve kaşındırıyor şimdi kalkıp traş olup yüzümü ilaçlıyacagım her sene incire yakın temasımda bunu yaşarım. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Hayrettin Gücin yazdı: Dikecegim pavlonianın yerini belirledim. Royal Pavlonia ise fotoğraflarını görmek isteriz dikim sonrası..Çok beğendiğim bir ağaçtır. Ellerine sağlık abi. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Royal Pavlonia ise fotoğraflarını görmek isteriz dikim sonrası..Çok beğendiğim bir ağaçtır. Ellerine sağlık abi.1.70 boyu fidanın geniş yapraklı değil uzun yapraklı. Dikince foto çekerim. Şuan yeni uyanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 60 yaş üstü, engelli yada kronik hastalığım bulunmadığı için henüz çalışıyorum. Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Emre Şimşek yazdı: Bugün biz de kahvaltıyı dışarıda ekmek arası yaptık. Bana da vurmayın hiç kimseyi görmedik bile. Görünen yer Kayacık mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Mart 2020 Yazar Paylaş 25 Mart 2020 İsa Acar yazdı: Görünen yer Kayacık mı? Evet. Kayacık Sahili 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Fatih Aksu kaptanın 3 gün boyunca fırtınada yelken açmak zorunda kaldı. 3-4 bağlayan gece Otopilot kayışı koptu. 7 saat sırıl sıklam dümen başında kaldı. Gün ışıdığında bin bir güçlük ile dümeni söküp ( videonun başından izleyin) otopilot kayışını değiştirdi. Değiştirince öyle mutlu olduki adamın sevincini paylaşmak istedim. Atlantik denizinde, Kanarya adalarından yola cıkıp, Kabe Verde arasındaki 700 millik yolculukda , adam yalnız başına korku ve panik yapmadan sorununu çözmesi , akabinde ne kadar ciddi bir sıkıntıdan kurtulduğunu anlamamızı sağlayan sevinci görülmeye değer. Video sevincinden başlıyor , isteyen başından izleyip o dümeni nasıl dalgalar arasında söktüğünü izleye bilir. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Parkur savaşları.. https://www.youtube.com/watch?v=TafAUyUWJBU Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 (düzenlendi) Bizdeki durum böyle. 2 laptop, 1 desktop, 1 46 inch smart tv. Netflix aboneliği ve 2 tane adsl internet hattı.4 tane akıllı telefon. Lakin acayip sıkılıyorum. Çoçuk halay çekiyoz, oynuyoz bir yere kadar. Evde patlama noktasına geldim. Çoçulla vakit gecire gecire tükettim. 26 Mart 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Bugün bir kitap geçirdim elime. Bir günde bitirebilecek miyim onu test edeceğim . Hanım 475. Sayfadaymış. Ondan önce bitirirsem hemen sonunu söylerim [emoji3] 2 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Bugün bir kitap geçirdim elime. Bir günde bitirebilecek miyim onu test edeceğim . Hanım 475. Sayfadaymış. Ondan önce bitirirsem hemen sonunu söylerim [emoji3]Sanırım hanım patronu aradı [emoji16] işe gidiyorum 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts