Emre Şimşek 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Madem evdeyiz, birbirimizden biraz ilham alalım. Ekleme yapabilirseniz ankete eklemeye çalışırım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 9'da mesai başlıyor, sonra hiç bitmiyor. Ama mail yanıtlamadığım zamanlarda forum, dizi ve cepten call of duty oynuyorum. 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Evden de çalışmaya devam ediyoruz. 👍 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Mart 2020 Yazar Paylaş 23 Mart 2020 Evde 4 yaşında bir erkek çocuğu olunca bilgisayar açamıyoruz. Çizgifilm seyredip oyunlar oynuyoruz. Konsol olsa farklı olabilirdi ama şimdiden o dünyaya girmesini istemiyorum. Boşluklarda da foruma giriyorum ya da varsa diğer işleri hallediyorum. Mesela yapılacak teknik bir iş varsa bir yerlere silikon çekmek, bir şeyi söküp takmak gibi, önceliği ona veriyorum. 4 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Ben de de biri 2,5 yaşında diğeri 6 aylık iki tane var ve çalışırken canıma okuyorlar. Mesaim 24 saat oldu desem yalan olmaz. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 henüz evde olmadığım için bahsi geçenleri yapmıyorum. ancak bizde böyle giderse ara verebiliriz ve o zaman iyi bir program yapmam gerekecek vakti iyi değerlendirmek için Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 (düzenlendi) 3 ve 7 yaşında iki oğlum var akşama kadar onlarla ilgileniyorum, hanım hala çalışıyor, çocuklardan vakit kalırsa çamaşır ve ufak tefek işlere bakıyorum üzerine yemekleri yapıyorum, etrafı toparlıyorum vs. zaman geçirmeye çalışyorum, ev işlerini hiç gocunmam yaparım ben hele şimdi can sıkıntısına birebir. 😀 23 Mart 2020 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 7 yaşında oğlum var okumayı bu yıl öğrendi bol bol kitap okuyoruz 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Yaklaşık 2 yıl ev-ofis çalıştıktan sonra, teknoparka geçmiştik ama bizim ufaklığın süreçlerinden (tedavi, hamilelik, doğum, gaz, mama vs ) dolayı şirkete nadir uğruyordum 1.5 yıldır. Tam şirket ofisine daha fazla gitmeye başlamıştım ki, geri döndüm eve, dolayısıyla çalışıyorum. Sabah 8:30- 17:00 zaten sağlık kurumları çalıştığı için benimde mesaim devam ediyor, ayrıca diğer işler vardı ekstra gece 3-4 e kadar halletmeye çalışıyorum bazen keşke günler 30-36 saat mi olsaydı dediğim oluyor Ama ekstra iş bitti, akşamları bir saat BattleField1 oynayacağım ve 15 tane kitap bekliyor beni. Ayrıca şirketteki arkadaşların hepsi ev-ofis çalışıyor, anket yaptık, Age Of Empires 2 lisansı aldık hepsine , arada bir kafa dağıtmak için oynuyoruz 4 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 (düzenlendi) 35 yıllık hanımla baş başayız. Dırdır vırvır. Yalan mı söyleyim.:))) Balkon camları temizlendi, yerler paspaslandı. 23 Mart 2020 tarihinde Cihaner Öztürk tarafından düzenlendi 6 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Çok fena yufka açarım. Kralını tanımam 6 2 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 (düzenlendi) Evde fırıncılığa başladık. Gayette başarılı oldu 3 gün gider 23 Mart 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Çok fena yufka açarım. Kralını tanımam Abi evde gözleme ve saç kavurma yapmaya yarayan alet yoksa al. Tavsiye ederim. Çeviriyorsun gözleme, çeviriyorsun sac tava. Küçük tüpe uyumlu. Sinan Akgöl yazdı: Evde fırıncılığa başladık. Gayette başarılı oldu 3 gün gider Muhteşem. Çok güzel. Ama bunları yedikçe gelsin kilolar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Yufka mı açam camları mı silem temizlik mi yapam çamaşır mı yıkayam ne yapam Sokağa çıkma yasağının saati tarihi belli olsa bilirim yapacağımı 2 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Mustafa Yanar yazdı: Abi evde gözleme ve saç kavurma yapmaya yarayan alet yoksa al. Tavsiye ederim. Çeviriyorsun gözleme, çeviriyorsun sac tava. Küçük tüpe uyumlu. Muhteşem. Çok güzel. Ama bunları yedikçe gelsin kilolar. Vallahi ben zaten sıska adamım kilo alma sorunum var Bizimkiler de 1 dilimle geçiştiriyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Yelkenli gemi ile dünya turu yapan adamları , otomobil tamir videolari, Japon animeleri izliyorum. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Ekmek yapıyorum bol bol. Bu akşam yemeklerde benden çıktı. Masterchefte olsam bu kadar çalışırdım herhalde [emoji23]Bunların haricinde kitaplarım için raf yaptım. En alt raftakileri bitirmeyi planlıyorum.Bir de yapabilirsem ahşap şarj standı ve ahşap duvar saati yapacağım [emoji848] 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Mart 2020 Yazar Paylaş 23 Mart 2020 Sinan Akgöl yazdı: Evde fırıncılığa başladık. Sofrayı topladım çayın altını yaktım çocuğu yatırdım bakayım dedim neler var başlıkta diye, aman Allahım o ne güzel şey dedim. Maşallah çok güzel ekmek yapmışsınız. Bir tane de bizden gelsin o zaman. Dünkü ekmeğimiz, tam buğday ekmeği. Tabi ben beceremem hanım yaptı. Yapabilsem o iş de bende.. Servet Aydın yazdı: Cam tabla var dimi Bu kez kesin ip var galiba 😬 7 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Cam tabla var dimi Metal tabla var, en alttaki kitabın arasına sokunca görünmüyor. Çocuklar anlamak için kitapları indirdiler [emoji12] 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Sağolsun bizim oğlan beni mahkum aldığı için anca koridorda futbol oynuyoruz. Foruma bile giremiyorum. Gündüzleri çalışmaya devam, zabaaa gadar top oynuyoz 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 Emre Şimşek yazdı: Sofrayı topladım çayın altını yaktım çocuğu yatırdım bakayım dedim neler var başlıkta diye, aman Allahım o ne güzel şey dedim. Maşallah çok güzel ekmek yapmışsınız. Bir tane de bizden gelsin o zaman. Dünkü ekmeğimiz, tam buğday ekmeği. Tabi ben beceremem hanım yaptı. Yapabilsem o iş de bende.. Bu kez kesin ip var galiba 😬 Oo takasa girerim. Valla basitmis ekmek isi tarif basit gerisi firin zaten. Mutfakla hasir nesir adamimdir zorluk cikmadi da mayalanma surecini beklemek lazimmış 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 İkinci soruda hiçbiri seçeneği niye yok Bi internet kafeci olarak (20 yıllık) oyun görmekten bkmışım, ne işim olur öyle oyun moyun. Yemek masasını masa tenisine çevirdik reel takılıyoruz biz kızlarımla 😛 Arada hanım da canı çekip geliyor çakıyorum bekenti hop kaçıyor 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts