Mehmet Cihat 15 Nisan 2020 Yazar Paylaş 15 Nisan 2020 Vites topuzunun krom kaplı kısmı soyulmaya başlamıştı. Kromu tamamen kaldırıp lacetti için aldığım gümüş gri boya ile boyayıp vernik attım.Vites topuzunun derisinde çıkmayan lekeler vardı onlarıda zımparalayıp deri boyası ile komple bir boyadım. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Nisan 2020 Yazar Paylaş 15 Nisan 2020 Arabanın kapı döşemesindeki kumaş kısımları ve arka cam önündeki kumaş pandizot kısmını temizledim. 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Nisan 2020 Paylaş 15 Nisan 2020 Boya çok iyi olmuş. Sağ ön kapıda döşemede hasar mı var, göz yanılması mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Nisan 2020 Yazar Paylaş 15 Nisan 2020 Ön panjurdaki logo solmuş ve ızgara kısımları kaputu boyarken gövde rengine boyanmıştı.Panjuru söküp temizledim daha sonra boyanacak kısımları ve logoyu söktüm.Yeni logoyu yapıştırdım ve ızgara kısımlarını boyayarak yerine monte ettim.Bagaj içinde basit bir aydınlatma yaptım orjinal soketine takılacak şekilde.Ve bugün son olarak elimde daha önceden olan ledlerle basit bir ayak aydınlatma sistemi yaptım. 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Nisan 2020 Yazar Paylaş 15 Nisan 2020 Boya çok iyi olmuş. Sağ ön kapıda döşemede hasar mı var, göz yanılması mı?Evet nasıl olmuşsa aldığımız zaman orası hasarlıydı bişey sıkışıp ezdi sanırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Nisan 2020 Paylaş 15 Nisan 2020 Mehmet Cihat yazdı: Sani Gerşon yazdı: Boya çok iyi olmuş. Sağ ön kapıda döşemede hasar mı var, göz yanılması mı? Evet nasıl olmuşsa aldığımız zaman orası hasarlıydı bişey sıkışıp ezdi sanırım. Kumaş yırtık değilse, onaramaz mısınız? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Nisan 2020 Yazar Paylaş 15 Nisan 2020 Sani Gerşon yazdı: Kumaş yırtık değilse, onaramaz mısınız? kumaş yırtık değil kapı döşemesini söker bakarım havalar ısındığında 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2020 Paylaş 15 Nisan 2020 Mehmet güzel işler çıkarmışsın.. Eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Nisan 2020 Paylaş 15 Nisan 2020 Çok güzel şeyler. soft ve kullanımı zevkli araç. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2020 Paylaş 15 Nisan 2020 Mehmet Cihat yazdı: Sani Gerşon yazdı: Boya çok iyi olmuş. Sağ ön kapıda döşemede hasar mı var, göz yanılması mı? Evet nasıl olmuşsa aldığımız zaman orası hasarlıydı bişey sıkışıp ezdi sanırım. otomatik arabada genelde vücudu sola kaykılıp kullanan çoktur. dirsek vb. olabilir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Nisan 2020 Yazar Paylaş 16 Nisan 2020 yolcu tarafı abi ama bu o ezilen kısım tam torpidoya yaklaşan kısım kapatırken arada birşey kaldı sanırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Babamın acemi olması dolayısı ile geri manevralarda bir nebze daha rahat etsin diye uygun fiyatlı bir geri görüş kamerası aldım. Ekstra olarak ön ve arka sürekli kayıt yapıyor. Tabi kayıttan kalite beklememek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Ön kapı direğindeki kaplama sökülmüştü mat siyah folyo ile kapladım bir acemiye göre iyi iş çıkardığımı düşünüyorum [emoji1]Direksiyon yükseklik ayar kolu boşa dönüyordu yenisini aldım eskisini çok zorda olsa söktüm. Direksiyon sütununu sökmem gerekti.O arada kontak gövdesinin kırık ve kelepçeler ile tutturulduğunu gördüm. Çıkma bir kontak gövdesi aldım kilidi yenisine aktardık ve montajını yaptık. Kolunda montajını yaptım artık yükseklik ayarımız çalışıyor. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Son olarak direksiyon hidroliğinide değiştirip bugün mesaiyi bitirdim. 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Nisan 2020 Paylaş 17 Nisan 2020 Mehmet Cihat yazdı: Direksiyon yükseklik ayar kolu boşa dönüyordu yenisini aldım eskisini çok zorda olsa söktüm. Direksiyon sütununu sökmem gerekti. O arada kontak gövdesinin kırık ve kelepçeler ile tutturulduğunu gördüm. Çıkma bir kontak gövdesi aldım kilidi yenisine aktardık ve montajını yaptık. Kolunda montajını yaptım artık yükseklik ayarımız çalışıyor. Muhtemelen bir hırsızlık yaşamış bu araç. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Muhtemelen bir hırsızlık yaşamış bu araç.Olabilir abi termiği değiştiren ustanın işi de olabilir [emoji1] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Nisan 2020 Paylaş 17 Nisan 2020 Direksiyon hidroliğini ne ile çektin? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Direksiyon hidroliğini ne ile çektin?Şırınga ile depoyu boşaltıyorsun abi depo boşken geri dönüş hortumunu söküp bir pet şişeye sokuyorsun direksiyonu bir kaç kez sağ sol yapıp şişeye sistemdeki yağı boşaltıyorsun hatta kısa bir süre aracı çalışıtırıp hemen sağ solda yapabilirsin. Sonra hortumu yerine bağlayıp yağ dolduruyorsun işlem bu kadar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Memleketin sanayi sitelerinde “direksiyon hidroliği değişmez ki” diyen direksiyoncu var. Ben de aynısını yaptım ama tek fark aracı çalıştırmadım. Sağ sol yapıp çıkanı boşalttım sadece. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2020 Albea için katlanır anahtar kabı aldım aliexpressten. Eski mavi anahtarının içini sökerek yeni kaba taktım. O esnada fırsattan istifade üzerindeki zor basılan butonuda değiştirdim. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 29 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2020 Kaput ucu lokal boyalıydı acayip kötü bir görüntüsü vardı boyattım.MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDireksiyona 50 liraya bir kılıf diktirdim.MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Hiç sevemedim bu kılıfları. Bendeki iğrenç bi hal aldı, sökmeye de korkuyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Bu arada 48’miş plaka yeni fark ediyorum. Ben de debriyaj hidroliğini değiştirmek istiyorum, bir tane at şırıngası bir de yumuşak serum alacağım. Ön taraftaki tahliye tapasından boşaltıp tekrar aynı yerden basacağım doğru mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts