Cem Işık 18 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2020 Kerim Bilgehan Arbek yazdı: abi yakıt ne alemde şehir içi - şehir dışı olarak? bu aralar ciddi düşünmeye başladım... Kerim , sakin kullanabilirsen şehir dışı 4-5 litrelerde, şehir içi 7-8 litrelerde tüketim. İstanbul yoğun dur kalk trafikte yarım saat üstü kalırsam 9-10 litre ile kontak kapatıyorum. Tamamen kullanım ile alakalı tüketimi. Ayağıma hakim olurum dersen yakıtta üzmez seni. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 18 Ağustos 2020 Paylaş 18 Ağustos 2020 Cem Işık yazdı: Kerim , sakin kullanabilirsen şehir dışı 4-5 litrelerde, şehir içi 7-8 litrelerde tüketim. İstanbul yoğun dur kalk trafikte yarım saat üstü kalırsam 9-10 litre ile kontak kapatıyorum. Tamamen kullanım ile alakalı tüketimi. Ayağıma hakim olurum dersen yakıtta üzmez seni. beklediğimden çok daha iyi sonuçlarmış abi.. maaşallah Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Nisan 2021 Yazar Paylaş 13 Nisan 2021 Araca @Dogan Arsiray tavsiyesi ile pedal box denen aparatı taktım dün. Ürün çin’den aliexpress vasıtasıyla alındı. 370 tl gibi bir rakama geldi gümrük dahil. Aracın marka model bilgisini verdiğinizde size uygun kablo soketi ile geliyor. Toplam 5 modu var aletin. 1-2-3 , No(nötr) ve eco modu. 1-2-3 modları da kendi içinde 1-2, 1-3 vs diye 9 a kadar arttırılabiliyor. montajı çok basit. Alet zaten anahtarlık kadar bişey. Aracın pedalına giren soket çıkarılıp, diğer ucu box’un kablosuna takılıyor. Boxtan çıkan kablo pedal soketine takılıyor. Toplamda 2 dk da işlem tamam. sonuç ise enteresan. Ben 2-8 ayarında kullandım. Epey agresifleşti araç. Aracının performansından memnun olmayanlara tavsiye ederim.. ekranı ayar yaptıktan sonra sökünce ortalıkta kablo karmaşası kalmıyor hiç. 10 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 Sizin araçta zaten yazılım yok muydu? Yakıt tüketimi ne oldu bu arada? Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Nisan 2021 Yazar Paylaş 13 Nisan 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Sizin araçta zaten yazılım yok muydu? Yakıt tüketimi ne oldu bu arada? Yazılım vardı,orjinalimde 150 hp / 250 nm olan tork, 185 hp/300 nm tork olmuştu. Ama alt devirlerdeki cansızlık gitti bu box ile.. tüketime etkisini henüz ölçemedim. Keyfini çıkarıyorum:) 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 dedim dedim inanmadınız. halbuki adam ne demiş koltuğu 2 cm öne alıver aynı şey demiş. biliyorda konuşuyorlar valla hangi forumdu o ya hahahah 3 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 Dogan Arsiray yazdı: dedim dedim inanmadınız. halbuki adam ne demiş koltuğu 2 cm öne alıver aynı şey demiş. biliyorda konuşuyorlar valla hangi forumdu o ya hahahah İşe yarıyor diyorsunuz yani. Peki ürün linki? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 Şimdi koltuğu mu öne alıyoruz yoksa pedal box'ı mı alıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 ürün bu. alirken aracin modelini ve ozelliklerini soylemeniz lazim. https://a.aliexpress.com/_vD4czz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 Hayırlı olsun, yalnız fiyat güzel, bizde deli ötesi fiyattan satmaya çalışıyorlar, benim tükkandan aldığın iyi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, yalnız fiyat güzel, bizde deli ötesi fiyattan satmaya çalışıyorlar, benim tükkandan aldığın iyi olmuş Bende alayım gerçekten iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: Ee bende kodiak yok🙄 Alacaksın mecburen, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan 2021 Paylaş 13 Nisan 2021 (düzenlendi) Benim arabada 3 mod var. Eco modda pedal su tulumbası gibi çalışıyor. Normal mod normal. Sport modda çok hassas. Ben alsam nasıl değişiklik olur? 13 Nisan 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2021 75 bin km ye ulaştık, kapalı olduğumuzdan bakım açılış sonrasına kaldı. Sabah arabayı yıkayayım diye indim ki. Akü yok.. Yedek arabayla takviye ettim. Mahalle arasında 3-4 km turladım bakalım neler olacak.. 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Cem Işık yazdı: 75 bin km ye ulaştık, kapalı olduğumuzdan bakım açılış sonrasına kaldı. Sabah arabayı yıkayayım diye indim ki. Akü yok.. Yedek arabayla takviye ettim. Mahalle arasında 3-4 km turladım bakalım neler olacak.. Fazlaca binmek lazim dolmayabilir. Yedek arabanız cok güzelmis. Sahiplendirmek isterseniz buralarda olacagim😄 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Cem Işık yazdı: 3-4 km turladım bakalım AGM akü ise şarj olmak için epey Alternatöre yüklenir. Rölantide şarj etmek yerine 2000 devir civarı 20 dakikalık bir yolculuk yapsanız iyi olur. Alternatör hava soğutmalı olduğu için , rölantide bitik aküyü şarj ederken ömüründen ömür gidiyor. Devir çevirtip hava soğutma performansını artırır hemde şarj voltajının hertzini artırırı. Alternatörün ömrü kısalmaz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Millette ne yedek arabalar var. Tam üst apartmanımda gerçi apartmanda degil tripleks avukat arabası A6 karısında Beetle var. Ben evi merak etmeye başladım [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Metin Akbal yazdı: Millette ne yedek arabalar var. Tam üst apartmanımda gerçi apartmanda degil tripleks avukat arabası A6 karısında Beetle var. Ben evi merak etmeye başladım Burda da karısında Beetle kendinde DS5 jip olan bir aile var evleri de yavru şato. Acaba onlar da mı avukat didim:) 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Metin Akbal yazdı: Tam üst apartmanımda... İmrenene bakarmısınız.. senin de tam üst apartmanın varmıs😂 bizim yedek arabamız ise en masmavi : 😬 Emre Şimşek yazdı: Burda da karısında Beetle kendinde DS5 jip olan bir aile var evleri de yavru şato. Acaba onlar da mı avukat didim:) locavizer yok diye binmesin mi 😂 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Alpay Sumer yazdı: locavizer Beni gördüğünde aklına gelen tek şey bu mu:) 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Emre Şimşek yazdı: Beni gördüğünde aklına gelen tek şey bu mu:) yok bide, cabin crew slides arm and crooss check 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 İmrenene bakarmısınız.. senin de tam üst apartmanın varmıs[emoji23]bizim yedek arabamız ise en masmavi : Mahalle rampa aşağı elitlik sıralamasına göre yapılmış apartmanlar [emoji12] Benim sondan birinci [emoji1787] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Akıllı şarj sisteminin beceriksiz tarafı aküyü vaktinde doldurmamış olması. Çıkan aküyü şarj yapınca toplar avkatım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts