Oktay Göktaş 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Cem Işık yazdı: Bir rus Sitesinde gördüğüm spoiler uzantılarını (rear deflector) doğuş oto’dan siparişle getirdik. Buyrun fotoğrafları aşağıda: beyaz renk koruma kaplı geldi, ilk gördüğümde boyatma işini düşündüm dert olacak diye, oem olarak piano blackmiş parça:) Cem bey bu parçayı çok beğendim. Parça kodunu hatırlar mısınız? Kaça maloldu? Acep karoq için de uygun mudur, arka cam eğimleri aynı mı ki? Bilginiz var mı? Siz parça kodu verebilirseniz ben servise sorarım.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: Cem bey bu parçayı çok beğendim. Parça kodunu hatırlar mısınız? Kaça maloldu? Acep karoq için de uygun mudur, arka cam eğimleri aynı mı ki? Bilginiz var mı? Siz parça kodu verebilirseniz ben servise sorarım.. Yetkili servisin bu konuda bilgisi olduğunu sanmıyorum ama sormakta fayda var. Şu linkte ürün görülüyor: https://www.cars-equipment.com/en/shop/roof-bars-carrier-15/oem-565827931-skoda-kodiaq-tail-gate/ bana maliyeti 300 Tl gibi oldu yanlış hatırlamıyorsam. Doğuş siparişle 1 haftada Almanyadan getirdi parçayı. parça kodu aşağıdadır: 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Cem Işık yazdı: Yetkili servisin bu konuda bilgisi olduğunu sanmıyorum ama sormakta fayda var. Şu linkte ürün görülüyor: https://www.cars-equipment.com/en/shop/roof-bars-carrier-15/oem-565827931-skoda-kodiaq-tail-gate/ bana maliyeti 300 Tl gibi oldu yanlış hatırlamıyorsam. Doğuş siparişle 1 haftada Almanyadan getirdi parçayı. parça kodu aşağıdadır: Bi araştırayım. [emoji3526] çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: Bi araştırayım. çok teşekkür ederim. Şöyle bir link buldum, aynı parçaya benziyor https://www.briskoda.net/forums/topic/451402-rear-deflector-or/ Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 24 Mayıs 2020 Paylaş 24 Mayıs 2020 Şöyle bir link buldum, aynı parçaya benziyor https://www.briskoda.net/forums/topic/451402-rear-deflector-or/O yan camlar için lakin, resimlerdeki araçta bu parça da var. Demek ki karoq için de var bundan. Belki de sizin araçtakiyle aynı bile olabilir. O yüzden servise parça koduyla sorulabilir. Hele bi açılsın servisler, bi alo derim. [emoji4] bu arada bu briskodada çok hoş şeyler var ama kargosu parçadan pahalı. Bu cam rüzgarlıkları da çok orjinal duruyor ama kargoyla 115 euro ya geliyor [emoji22] Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2020 Oktay Göktaş yazdı: O yan camlar için lakin, resimlerdeki araçta bu parça da var. Demek ki karoq için de var bundan. Belki de sizin araçtakiyle aynı bile olabilir. O yüzden servise parça koduyla sorulabilir. Hele bi açılsın servisler, bi alo derim. bu arada bu briskodada çok hoş şeyler var ama kargosu parçadan pahalı. Bu cam rüzgarlıkları da çok orjinal duruyor ama kargoyla 115 euro ya geliyor Farkettiğimde linki değiştirmiştim, yeni linkte arka deflektörü soruyorlar parça no vs. Fotoğraftan görebildiğim, benimkiyle aynı gibi dursa da aynı değil, dış şekilleri farklı ama bulunur elbet. Ben aracı Aykan maltepe şb’den almıştım, bu parçayı da onlardan talep ederek getirttim. Yurt dışında 140 euro gibi fiyatı varken bana 300 tl gibi geldi. Yetkili servisler şaşırtıyor bazen:) 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2020 56.000 KM'ye gelen aracımın start stop botonu zor basmaya başlamıştı yaklaşık 1 aydır, normalden daha sert basmam, bazen de 2 sefer basmam gerekiyordu çalışması için. Randevu alıp gittim aracı aldığım bayiye, garantim de bitmişti, iyi niyet garantisinden %70 indirim yapıldı, 130 TL gibi bir ödeme ile yeni buton takıldı. Şimdi ilk günkü hassaslığa kavuştu aracım.. 10 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Cem Işık yazdı: 56.000 KM'ye gelen aracımın start stop botonu zor basmaya başlamıştı yaklaşık 1 aydır, normalden daha sert basmam, bazen de 2 sefer basmam gerekiyordu çalışması için. Randevu alıp gittim aracı aldığım bayiye, garantim de bitmişti, iyi niyet garantisinden %70 indirim yapıldı, 130 TL gibi bir ödeme ile yeni buton takıldı. Şimdi ilk günkü hassaslığa kavuştu aracım.. Wd 40🙄 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 yagsiz olani hemde 🙂 Digerini yazdimki belki bozulur bize verir diye 😂 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2020 Alpay Sumer yazdı: yagsiz olani hemde 🙂 Digerini yazdimki belki bozulur bize verir diye 😂 Parça garanti kapsamında değiştiğinden bana vermediler, yoksa alır söker tamir ederdim.. İmhaya gidecekmiş, saçma geldi imha edilmesi.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 imha şöyle oluyordur, usta başı onu cebine atar, yerine herhangi birşeyi imha eder. tamir edip satar. bu olayı chrysler yetkili servisinde gözümle görmüştüm. kazalı dodge ram kamyonet pert olduğu için hurdaya gidecekti, infinity hoparlörleri söktüler, yerine zaten bozuk olan başka infinity hoparlörleri takıp aracı çöpe attılar. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Temmuz 2020 Paylaş 17 Temmuz 2020 Cem Işık yazdı: Parça garanti kapsamında değiştiğinden bana vermediler, yoksa alır söker tamir ederdim.. İmhaya gidecekmiş, saçma geldi imha edilmesi.. arabayi kastetmistim 😂 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2020 Alpay Sumer yazdı: arabayi kastetmistim 😂 İstediğin araba olsun yahu,veriyorum kargoya 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2020 Jantların boyutlarından ve özellikle arka tarafın biraz içerde duruyor oluşundan şikayetçiydim malum. dün golf gurubundan biriyle anlaşıp jantlarını aldım. Jantlar 18 inch audi rs6 jantı. Lastiklerim oem 215-65-17 iken yine 18 için fabrikasyon tavsiye ölçü olan 235 55 18 lastik takıldı. (Çıkma) . Görsel olarak istediğim görünüşe ulaştım memnunum. fotolar aşağıdadır. İlk foto orjinal hali, ikinci foto güncel hali. 17 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 18 mi? ıyyy ne rezillik bu böyle 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2020 Hakan Tarım yazdı: 18 mi? ıyyy ne rezillik bu böyle 20 mi takacaktık yahu Zenci stayla Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Cem Işık yazdı: 20 mi takacaktık yahu Zenci stayla 20ler bile zenci sayılmıyor artık Aslında 20 çok güzel yakışırdı bu araca, ne büyük ne küçük. Cuk diye ses bile getirirdi. 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 18 de olmuş ancak sanki 20 ister gibi?Araç çok iri olunca küçük kalmış. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2020 Hakan Tarım yazdı: bunu buraya koyar ve kaçarım Son Lastik bükücü mü bu? Görüntü güzel de her çukurda ter dökmek istemem Hacı Şenyurt yazdı: 18 de olmuş ancak sanki 20 ister gibi? Araç çok iri olunca küçük kalmış. Tüketim ve konfor için optimum 18 de karar kıldım. Ama dediğiniz gibi 20'yi de kaldırır araç ebatlarıyla.. Belki seneye büyütürüz 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Cem patronum çok güzel olmuş. Konforda azalmamış olur 18 takarak 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Çok güzel olmuş. Tekerine taş değmesin. Gerekiyormuş gercekten maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts