Tamer Topaç 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mertol Kip yazdı: 99 focusta bile var o yaw. Utanmayıp faturaya mı yazmışlar? Daha yelken modu var ki evlere şenlik 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Araç 150.000 km’yı devirince bakım için yetkili servise bıraktım, 6.960 TL fatura ile teslim aldım, rutin yağ - yağ filtresi, hava filtresi vs değişti. akşam merak edip faturaya baktım Po maxima 5-30 yağ koymuşlar. önceki girdiğim her bakımda bu araçlar için castrol tavsiye ediyor fabrika deyip castrol yağ koyarlardı. Bu defa Po yağ tercih etmeleri garip geldi bana. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Cem Işık yazdı: Araç 150.000 km’yı devirince bakım için yetkili servise bıraktım, 6.960 TL fatura ile teslim aldım, rutin yağ - yağ filtresi, hava filtresi vs değişti. akşam merak edip faturaya baktım Po maxima 5-30 yağ koymuşlar. önceki girdiğim her bakımda bu araçlar için castrol tavsiye ediyor fabrika deyip castrol yağ koyarlardı. Bu defa Po yağ tercih etmeleri garip geldi bana. Bp, po’ya satılmıştı ya, ondan olabilir. Belkide castrol diye bildiğimiz yağın içeriği hep PO idi. Ya da PO’nun içeriği castrol idi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Kasım Paylaş 19 Kasım PO'nun yağları güzeldir ya, özellikle soğuk sıkımı 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Mert Yeldan yazdı: PO'nun yağları güzeldir ya, özellikle soğuk sıkımı Konu salataya ne zaman geldi lem:) 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Cem Işık yazdı: her bakımda bu araçlar için castrol tavsiye ediyor fabrika deyip castrol yağ koyarlardı. vw için ayrı labortuvar kurup marsın derinliklerinden çıkan yağlarla üretirler derlerdi 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bp, po’ya satılmıştı ya, ondan olabilir. Belkide castrol diye bildiğimiz yağın içeriği hep PO idi. Ya da PO’nun içeriği castrol idi. hepsi dinazor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Yetkili servise sahte yağ sattılarsa servis po ya geçmiş olabilir sonradan 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Kasım Yazar Paylaş 20 Kasım Ali Gök yazdı: Yetkili servise sahte yağ sattılarsa servis po ya geçmiş olabilir sonradan PO yağ ile bir alıp veremediğim yok aslında da, her bakımda "castrol şart sizin arabaya, yağ kapağında bile castrol logosu var bakın" diye anlatım sonrasında PO garip geldi bana. Önceki bakımlarda satılan yağlar sahte çıksa da şaşırmam 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Doğuş Castrol kullanıyor, bazı servisler shell kullanıyor. Abi senin gittiğin hangi servis? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Cem Işık yazdı: Konu salataya ne zaman geldi lem:) Yaşlandık artık, mangal yerine salataya bağlanacak konular. Nissan burada garantisi biten araçlarda iki farklı bakım paketi veriyordu. Ucuz olanda farklı marka ürünler kullanıyordu. Ya da artık PO ile anlaşmıştır, bu sebeple artık diğerleri kötü, PO iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Kasım Yazar Paylaş 20 Kasım Mert Yeldan yazdı: Doğuş Castrol kullanıyor, bazı servisler shell kullanıyor. Abi senin gittiğin hangi servis? Göztepe'de ERYA otomotiv, Seat ve Skoda yetkili servisi, geçen sene sanırım büyük bakım için gittiğimde bu serviste Castrol koymuşlardı.. Castrol şöyle iyi böyle güzel diye anlattıklarından hatırlıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Doğuş bayilerine “şu kadar ton castrol kullanacaksın. Üstünde kendi istediğin yağı kullan” demiş olabilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doğuş bayilerine “şu kadar ton castrol kullanacaksın. Üstünde kendi istediğin yağı kullan” demiş olabilir her bayi kendisi anlaşır, distribütör yağa karışamaz, karışmak istese de gömerler, kırmızı çizgidir Cem Işık yazdı: castrol şart sizin arabaya, yağ kapağında bile castrol logosu var bakın" diye ilk zamanlarda sarı kapak kırmızı kapak castrol vardı aman özel üretim bilmemne renk kapaklı olacak diyordu, bakıyordun o kapaklılar da sadece serviste var yiyen çok oldu doluuuu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ilk zamanlarda sarı kapak kırmızı kapak castrol vardı aman özel üretim bilmemne renk kapaklı olacak diyordu, bakıyordun o kapaklılar da sadece serviste var yiyen çok oldu doluuuu Yeşil kapak biliriz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Çağlar Bayur yazdı: her bayi kendisi anlaşır, distribütör yağa karışamaz, karışmak istese de gömerler, kırmızı çizgidir ilk zamanlarda sarı kapak kırmızı kapak castrol vardı aman özel üretim bilmemne renk kapaklı olacak diyordu, bakıyordun o kapaklılar da sadece serviste var yiyen çok oldu doluuuu Toyoto da iki çeşit yağ var. Toyota markalı olanda zorunlu kota var. Doldurunca diğer yağa geçiyor servis. Ben gittiğimde sormuşlardı yağ tercihiniz var mı diye. 50 faktör olsun dedim. Beyaz tenliyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota markalı olanda zorunlu kota var asya distribütörlerini ülkeleri koruyor onlara el değemessin cısss Yorum bağlantısı
Recommended Posts