İçeriğe Yönlendir

Nam-ı Diğer, Kara Bela (Kodiaq 1.4 Tsi )

Cem Işık

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

bagajım

bir gece sütlücede uygulmaya çekseler sabaha kadar eğlence

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağlar Bayur yazdı:

bir gece sütlücede uygulmaya çekseler sabaha kadar eğlence

Maslağa gittim 1 ay önce abi, bagajdan belki 2 torba dolusu fazla malzeme çıktı Osman abiye verdim. Gerekli gereksiz ne varsa bagaja doldurmuşum.. Paketi açılmamış dremel (ne zaman ne için aldığımı bile hatırlayamadım), olta, türlü çeşitli cila vs. Bunlar çıktı ama bagaj hala kalabalık valla, 800 küsur litre ile iddialı bir bagajım var ama 2 ufak valiz belki sığar şu an:) Boşalttığımda 7-8 valiz alıyor rahatça.. 

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Cem Işık yazdı:

Güzelmiş ama bu benim bagajda en fazla 3 gün bu şekilde kalır, bagajım çok dağınık benim.. 

Amma müşkülpesentsin  ha, bir türlü bir şey beğendiremediler sana.:biggrin:

*Arabanı değiş

*köpeği değiş

*kendin değiş.

*Gebze'ye taşın

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Haşmet Güngör yazdı:

Amma müşkülpesentsin  ha, bir türlü bir şey beğendiremediler sana.:biggrin:

*Arabanı değiş

*köpeği değiş

*kendin değiş.

*Gebze'ye taşın

Abi zor beğenen biri değilimdir de, şartlar fena :)

Bagajı görsen üzülürsün halime. Hanım evde gereksiz olduğunu düşündüğü  ne bulursa "al arabana götür" deyip veriyor, bir insan evladının bagajında olmaması gereken ne varsa var bende. 2 çift terlik var bagajda mesela en basit örnek :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Cem Işık yazdı:

Maslağa gittim 1 ay önce abi, bagajdan belki 2 torba dolusu fazla malzeme çıktı Osman abiye verdim. Gerekli gereksiz ne varsa bagaja doldurmuşum.. Paketi açılmamış dremel (ne zaman ne için aldığımı bile hatırlayamadım), olta, türlü çeşitli cila vs. Bunlar çıktı ama bagaj hala kalabalık valla, 800 küsur litre ile iddialı bir bagajım var ama 2 ufak valiz belki sığar şu an:) Boşalttığımda 7-8 valiz alıyor rahatça.. 

seninle ne zaman görüşücez ben senin bağajı düzenlerim ilgilimi çeken senin işine yaramayacak malzemeler var galiba bagajda 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Cem Işık yazdı:

Güzelmiş ama bu benim bagajda en fazla 3 gün bu şekilde kalır, bagajım çok dağınık benim.. 

Ben gördüm, adli tıp gibi bagaj var. Kopmuş el kol filan :D

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

seninle ne zaman görüşücez ben senin bağajı düzenlerim ilgilimi çeken senin işine yaramayacak malzemeler var galiba bagajda 

Abi işine yarayacak(bold olanlar) artık osman ustaya geçti. Ben 1 aya kalmaz güzel bir stok yaparım tekrar sana özel :)

Mert Yeldan yazdı:

Ben gördüm, adli tıp gibi bagaj var. Kopmuş el kol filan :D

Valla eski arabamın bagajdan "takma diş" çıkmıştı, kimindi nereden geldi bilemedim.. :) Dağınıklık da zor zenaat.. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cem Işık yazdı:

Abi zor beğenen biri değilimdir de, şartlar fena :)

Bagajı görsen üzülürsün halime. Hanım evde gereksiz olduğunu düşündüğü  ne bulursa "al arabana götür" deyip veriyor, bir insan evladının bagajında olmaması gereken ne varsa var bende. 2 çift terlik var bagajda mesela en basit örnek :)

Bu yaz bagajda taşıdıklarımın listesi

Mangal (guruss go grill)

bir koli kömür

kömür bacası

semaver

çıra, eldiven vs için bir poşet

hamak

alet çantası zaten demirbaş

iki tane kısa tahta

arka balata (eşim bagajda açılmamış kargo poşeti gördü, çok sevindi ama açınca hayal kırıklığına uğradı)

3 tane katlanır sandalye

su şişeleri

fırça ve sapı

piknikte yere sermek için kumaş

yani pikniğe gidelim diyene ta taa* diye açıyorum (bagajı)

* karikatür

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cem Işık

Arabayı alalı neredeyse 7 sene oldu ve bugün tesadüf eseri arabanın faturası elime geçince bir özellik daha öğrendim , aracımda fren enerjisi geri kazanım sistemi varmış. :) 

Mutlu oldum.. 

• Beğen 2
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Cem Işık yazdı:

Arabayı alalı neredeyse 7 sene oldu ve bugün tesadüf eseri arabanın faturası elime geçince bir özellik daha öğrendim , aracımda fren enerjisi geri kazanım sistemi varmış. :) 

Mutlu oldum.. 

bol frenli günler diliyorum :f1: 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

Mutlu oldum.. 

ne kadar kazandırmış gizli mi

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
Cem Işık yazdı:

Mutlu oldum.. 

Abi gelecek nesillere sürpriz olurdu niye acele ettin :D

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağlar Bayur yazdı:

ne kadar kazandırmış gizli mi

Top screet bilgi abi, aramızda kalsın

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Cem Işık yazdı:

Mutlu oldum.. 

Hepsinde var. Gazdan ayak çekince veya fren yapınca alternatör aktif şarja geçiyor🍆

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Cem Işık yazdı:

Mutlu oldum.. 

Akü değişirken AGM akü ile standart akü farkını görünce bu sevinci bi konuşalım :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Gazdan ayak çekince

la o benim focusS te de var ki, zam yapayım hemen

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Sani Gerşon yazdı:

Akü değişirken AGM akü ile standart akü farkını görünce bu sevinci bi konuşalım :D 

Koskoca başkan var kapı gibi, bir telefonuyla akü bayiinin bölge müdürünü hazırola geçiriyor, hiç düşünmem aküyü ben:)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

la o benim focusS te de var ki, zam yapayım hemen

Zam da yap, zam da yap 

Geliyorum :koskos:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Zam da yap, zam da yap 

Geliyorum :koskos:

liste fiyatı dedik, satlık demedik :mangal:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

liste fiyatı dedik, satlık demedik :mangal:

Sizin de listeniz kabardı Çağlar Bey :nargile:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Cem Işık yazdı:

Mutlu oldum.. 

C5'te bile vardı bu. ama hiç bir yerde yazmadı. :learn:

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mehmet Ozyurek yazdı:

yazmadık hicbir duvara ona olan sevdamızı 😂 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Sizin de listeniz kabardı Çağlar Bey :nargile:

limonu göremedik bari bi limonata içeydik

Mehmet Ozyurek yazdı:

96 mondeo şanzımanda yelken modu ve tiptronic varmış, lakin öyle bir gizlemişler ki sanırsın mühendis utangaçmış.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Cem Işık yazdı:

Mutlu oldum.. 

99 focusta bile var o yaw. Utanmayıp faturaya mı yazmışlar?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...