İçeriğe Yönlendir

Nam-ı Diğer, Kara Bela (Kodiaq 1.4 Tsi )

Cem Işık

Recommended Posts

Sani Gerşon
Cem Işık yazdı:

1 tane vida gevşemesi başka bir kodiaq’ta da olmuştu

Acil olarak geri çağırma yapıp kontrol etmeleri lazım.

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Sani Gerşon yazdı:

Acil olarak geri çağırma yapıp kontrol etmeleri lazım.

Motor ustası, şimdiye dek görüp duyduğum 2.vaka dedi. Günahı boynuna.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

Motor ustası, şimdiye dek görüp duyduğum 2.vaka dedi. Günahı boynuna.. 

ikinici demişse vaziyet vahim, ilk defa görüyüroum denir genelde, ikiniciyi gördüm demişse kaç saklan

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ben servise resmen başvurdum, kendileri düşünsün ötesini. Skoda çekya ya mail ile ulaştığımda acilen servise gidin demişlerdi. Sığınak ne tarafta? Ben gireyim

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Cem Işık yazdı:

Ben servise resmen başvurdum, kendileri düşünsün ötesini. Skoda çekya ya mail ile ulaştığımda acilen servise gidin demişlerdi. Sığınak ne tarafta? Ben gireyim

Civataları gevşek Kodiaqlarınız değerinin altında takribi 450-500 bandına alınır.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

ikinici demişse vaziyet vahim, ilk defa görüyüroum denir genelde, ikiniciyi gördüm demişse kaç saklan

bence de.

Mert Yeldan yazdı:

Civataları gevşek Kodiaqlarınız değerinin altında takribi 450-500 bandına alınır.

rol çalma.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Doğan Arşiray yazdı:

bence de.

rol çalma.

Önce ben geldim. Dükkanın önünü kapatmayalım Yeni Kodiaq gelecek.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

Yeni Kodiaq gelecek.

arkadaşı tır parkına alalım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Cem Işık yazdı:

Yetkili servis, sıfırdan beridir değişmedi hep aynı servis

Triger gergisini kontrol ettirdim. 1 tane vida gevşemesi başka bir kodiaq’ta da olmuştu, gayet güzel sımsıkı sıkılmış dedi usta. Direksiyon 4-5 derece kadar yamuk duruyordu. Rot ayarı dahil 2270 tl ile çıktım.

yağ-filtre- hava -polen filtreleri, motor yıkama, iç dezenfeksiyon, klima kanal temizliği ve rot ayarı yapılmış oldu. 

o dezenfeksiyonu benim aracada yapmislardı.. Gercekten güzeldi.. Bi ara ben dolmuşla gecsem aracı burda biraksam diyesim geldi. sonra kendine gel dedim kendime 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

tiguan ın arka balatalar değişecek sanıyorum. fiyatları söylerim benim de bilgisayar 1300 km kaldı demeye başladı. 105 bin yaptıracağım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Cem Işık

Sabah yakıt almak için benzinliğe girdim, derken depo kapağı açılmıyoo aaabii nidasıyla seslenen görevlinin yanına gittim, deniyorum deniyorum açılmıyor. 
kalan menzil 55 km. Yetkili servisin yolunu tuttuk, 490 tl parça fiyatı(yakıt depo kapak motoru), 100 tl işçilik. %25 iskontom varmış araç yaşından ötürü, 460 tl gibi bir ödemeyle sorunu çözdük.. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

Sabah yakıt almak için benzinliğe girdim, derken depo kapağı açılmıyoo aaabii nidasıyla seslenen görevlinin yanına gittim,

o sadece 0 km arabada olan bir durum değilmiydi?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun, kapak ucuz kurtulmuş elinden, kırmadın dimi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Tükanda kaskocu kurcalıyordu o kapağı. Aaa içinde buz kazıyıcı falan varmış ne güzel diyordu 😁😁

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sabah Menzil 55 Km gösteriyordu, dedim girip yakıt alayım. O da ne.. Açılmıyor inat etti. Her tür yöntemi denedim, kibardan kabalığa kadar. Fayda etmedi. Yetkili servisi özlemiş araba. Pompacılar insan gibi kapatmıyorlar, ondan oluyor dediler serviste. Kapağı sökme yolunu öğrendim ustanın başında bekleyerek. Kibrit kutusu kadar olan depo kapak motoru değişti, sorunu çözdük. 

Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun, kapak ucuz kurtulmuş elinden, kırmadın dimi?

Ramak kalmıştı abi, az zorlasam çatırtı sesi gelecekti. Fazla zorlamak istemedim.

Doğan Arşiray yazdı:

o sadece 0 km arabada olan bir durum değilmiydi?

99.500 KM'de de yaşadım o hissi. Sıfırken yaşamıştım en son.. Araba düşünceli işte, baktı sıfır alamıyoruz, sıfır hissi yaşatıyor bize. 

Mahmut Yıldız yazdı:

Araba belki benzin istemiyordu. 

Öyle düşünceli araba nerdeee? ne verirsen çekirge sürüsü gibi anında hüpletiyor vicdansız. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tükanda kaskocu kurcalıyordu o kapağı. Aaa içinde buz kazıyıcı falan varmış ne güzel diyordu 😁😁

Can feda Emmiye yahu, keşke o yapmış olsaydı. Pompacı eseri bu dedi. "Sağlam kapansın diye şahin kapısı kapatır gibi vuruyorlar" teşhisi koydular.  

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Cem Işık

Ağustos ayına girerken 100.000 km’yi devirdik. 2018 ocak ayından bu yana yılda ortalama 25.000 km yapmışım. 
Rutin bakım hariç, servise gitmemi gerektirecek bir sorun yaşamadım. 1 sene evvel akü bitti, 2-3 kez de kapılardaki mekanik kapı koruyucular arızalandı. Kazasız belasız geldik bugüne:)

Edit : 2. yada 3. bakım sonrası peydah olan sesten ötürü  triger gergi bilyası vidası gevşemiş , bunun için servis ziyaretim oldu. 

Bir kaç ay evvel de  yakıt deposu kapağı açılmaz olunca servise gittim. Depo kilit mekanizması bozulmuş o değişti.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Cem Işık yazdı:

servise gitmemi gerektirecek bir sorun yaşamadım

Bozulan yakıt kapağı, gevşeyen triger bilya vidası :fiuw: 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Sani Gerşon yazdı:

Bozulan yakıt kapağı, gevşeyen triger bilya vidası :fiuw: 

Unutmuştum ne güzel, dost musun düşman mısın yahu :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Cem Işık yazdı:

Unutmuştum ne güzel, dost musun düşman mısın yahu :)

Dostun olarak sorayım :D , deri direksiyon işini naptın abi 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Köksal Yılmaz yazdı:

Dostun olarak sorayım :D , deri direksiyon işini naptın abi 

2 ya da 3. bakım için aracı servise verirken, servis görevlisi direksiyondaki parlamayı fark edip, garantiden değişmeyi teklif etmişti, hemen kabul ettim ben de . 

1 sene kadar önce bir tanıdıktan altı düz olan çıkma direksiyon denk geldi, onu aldım, derisini değiştirttim orjinal bir ekleme oldu :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Unutmuştum ne güzel, dost musun düşman mısın yahu [emoji4]

Dövüp geleyim?
  • Teşekkür 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...