Mert Yeldan 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Yeni akü al. Hatta Darıca’ya gel varta alalım piyasasından daha uyguna. Sen bana amperini modelini yaz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Yeni akü al. Hatta Darıca’ya gel varta alalım piyasasından daha uyguna. Sen bana amperini modelini yaz. Başkan çözdü o işi sağolsun. Mert senin teklif de aklımda, gerekirse rahatsız ederim seni de 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Sabah evden çıkıp avrupa yakasına geçtik,yolda motor tarafından arabanın devriyle doğru orantılı artan ve düşük süratlerde duyulabilen bir tıkırtı sesi hasıl oldu. Tek silindirli motor sesi gibi tıkır tıkır.. Hemen osman ustanın yanına geçtim, triger kapağını söktü ki. Manzara aşağıda: araç 76.000 kmde servis bakımlı, triger kapağı bile açılmadı daha önce. Egzantrik dişlisini tutan 5 civatadan 1 i tamamen çıkma noktasına gelmiş, kapağa sürtüyordu. Diğer 4 civata da gevşekti . Fabrikasyon montaj hatası olduğunu düşünüyoruz. 5 3 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun. Cıvatalar sıkılınca sorun çözüldü mü? Herhangi bir zarar var mı? Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Serkan Maden yazdı: Geçmiş olsun. Cıvatalar sıkılınca sorun çözüldü mü? Herhangi bir zarar var mı? 3-5 dk daha kullansam vida yerinden çıkmak üzere idi, vida triger kapağına sürttüğü için ses çıkartıyormuş. Vidaları sağlamca sıkınca sorun kalmadı şükür. 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 gecmis olsun.. Brembo uzaklardan bir yerleden yapmıs jestini👋 6 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Vaaw, sesi farketmesen... Sesi dinlemesem veya umursamasam , 15-20 binlik olacaktık abi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Abi bi kedi giriyor bi triger dişli vidası gevşiyor. Buluşmada bi kurşun döktürmek lazım geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Civata yerinden çıksa ve dişlilerin arasına girse, triger kopmuş gibi piston vs yamulacaktı. Allah yüzüme baktı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi bi kedi giriyor bi triger dişli vidası gevşiyor. Buluşmada bi kurşun döktürmek lazım geçmiş olsun Kurşun döktürmek yetmez, bi dana falan çevirmeli hayrına dağıtırız🥳 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 En son ne zaman yıkattın abi arabayı. Bi suya sabuna deydir arabayı 🤪 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 1 hafta oldu yahu yıkatıyorum sürekli:) 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Cem abi geçmiş olsun, aldığın dualar koruyor olabilir seni 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Erdem Doğan yazdı: Cem abi geçmiş olsun, aldığın dualar koruyor olabilir seni Sağolasın Erdem, bir musibet dolanıyor başımda ya, çekirge misali 2 dir sıçrıyorum. 3. De ne yaşayacağız bakalım:) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Arabada müzik dileyen biri olsaydın o sesi duyarmıydın. Arabada bu tip arıza sesleri yakalamak için, teybi kapatmak en güzel hareket bence. Wag egzantrik kasnağını tutması için 4 vida takması tuhaf geldi. Bizdekiler 1 vida ile duruyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Arabada müzik dileyen biri olsaydın o sesi duyarmıydın. Arabada bu tip arıza sesleri yakalamak için, teybi kapatmak en güzel hareket bence. Wag egzantrik kasnağını tutması için 4 vida takması tuhaf geldi. Bizdekiler 1 vida ile duruyor. 4 değil 5 vida var. Hepsi gevşekti. müzik açıktı duyduğumda, emin olmak için sesi kıstım iyice emin oldum. Köprü trafiğinde yavaş gidiyor olmasam duymazdım ama 50-60 km den yüksek hızda duyulmuyordu ses. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: çekirge misali 2 dir sıçrıyorum. 3. De ne yaşayacağız bakalım:) Devamını bilenin olmadıgı atasözü😂 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun avukatım. O vidalar nasıl gevşedi hiç aklım almıyor 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 abi çok geçmiş olsun duymasan fenaymış aracı çekiciyle servise götürsen ne derlerdi nasıl bir bahane bulurlardı acaba onu merak ediyorum ki araç iyi niyet garantisi kapsamındadır servis bakımlı olduğu için Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Çok geçmiş olsun. Vidanin o kadar çıkmasına şaşırmadım değil. Daha beterinden saklasin Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Fabrika çıkışından itibaren dokunulmayan ve, üstelik, hayati bir bölümde, cıvataların sıkılması ile ilgili bir tork hatası nasıl olabilir, anlayamadım. Ama oluyormuş https://car-recalls.eu/skoda-vw-recall-1-2-tsi-1-6-mpi-engine-fault/ Servis çağrısı listesinde Karok dışındaki modeller var ve tanımlanan arıza, gergi rulmanının cıvataları ile ilgili, ancak, nevi oldukça yakın. Geçmiş olsun. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 (düzenlendi) Geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsun, arabayı dinmlemek bu derece önemli işte, ben hep ara ara sessiz modda giderim duyayım diye, zaten sürekli motorda kulak, dizelden alışığız tık dese duyarım, şimdi bu benzlilerde daha bir dikkat lazım, ses yok, gerçi böyle daha iyi sanki, sessiz çalışan motorda tıkırtı pıtırtı oldumu daha iyi duyulur mantıken, yalnız bu işte bir iş var, fabrikayson sıkılmama durumu değil bence... 26 Haziran 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Ya vidalarda loctite yok (bu vidalara oluyor mu bilmiyorum) yada tork hatası oldu (insan mı takıyor yoksa robot mu?). Vesile ile Osman Usta ziyaret edilmiş. Maslak sanayi özlendin.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts