İçeriğe Yönlendir

Nam-ı Diğer, Kara Bela (Kodiaq 1.4 Tsi )

Cem Işık

Recommended Posts

Cem Işık
Kerim Bilgehan Arbek yazdı:

abi yakıt ne alemde şehir içi - şehir dışı olarak? bu aralar ciddi düşünmeye başladım...

Kerim , sakin kullanabilirsen şehir dışı 4-5 litrelerde, şehir içi 7-8 litrelerde tüketim. İstanbul yoğun dur kalk trafikte yarım saat üstü kalırsam 9-10 litre ile kontak kapatıyorum. Tamamen kullanım ile alakalı tüketimi. Ayağıma hakim olurum dersen yakıtta üzmez seni.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Cem Işık yazdı:

Kerim , sakin kullanabilirsen şehir dışı 4-5 litrelerde, şehir içi 7-8 litrelerde tüketim. İstanbul yoğun dur kalk trafikte yarım saat üstü kalırsam 9-10 litre ile kontak kapatıyorum. Tamamen kullanım ile alakalı tüketimi. Ayağıma hakim olurum dersen yakıtta üzmez seni.

beklediğimden çok daha iyi sonuçlarmış abi.. maaşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Cem Işık

Araca @Dogan Arsiray tavsiyesi ile pedal box denen aparatı taktım dün. Ürün çin’den aliexpress vasıtasıyla alındı. 370 tl gibi bir rakama geldi gümrük dahil. Aracın marka model bilgisini verdiğinizde size uygun kablo soketi ile geliyor. Toplam 5 modu var aletin. 1-2-3 , No(nötr) ve eco modu. 1-2-3 modları da kendi içinde 1-2, 1-3 vs diye 9 a kadar arttırılabiliyor. 
montajı çok basit. Alet zaten anahtarlık kadar bişey. Aracın pedalına giren soket çıkarılıp, diğer ucu box’un kablosuna takılıyor. Boxtan çıkan kablo pedal soketine takılıyor.  Toplamda 2 dk da işlem tamam. sonuç ise enteresan. Ben 2-8 ayarında kullandım. Epey agresifleşti araç. Aracının performansından memnun olmayanlara tavsiye ederim.. :) ekranı ayar yaptıktan sonra sökünce ortalıkta kablo karmaşası kalmıyor hiç.  

B52B9299-7664-4D41-AF73-5194D2C99D76.jpeg

• Beğen 10
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Sizin araçta zaten yazılım yok muydu? 

Yakıt tüketimi ne oldu bu arada?

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mahmut Yıldız yazdı:

Sizin araçta zaten yazılım yok muydu? 

Yakıt tüketimi ne oldu bu arada?

Yazılım vardı,orjinalimde  150 hp / 250 nm olan tork, 185 hp/300 nm tork olmuştu. Ama alt devirlerdeki cansızlık gitti bu box ile.. tüketime etkisini henüz ölçemedim. Keyfini çıkarıyorum:)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

dedim dedim inanmadınız. :) halbuki adam ne demiş koltuğu 2 cm öne alıver aynı şey demiş. biliyorda konuşuyorlar valla :D hangi forumdu o ya hahahah

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Dogan Arsiray yazdı:

dedim dedim inanmadınız. :) halbuki adam ne demiş koltuğu 2 cm öne alıver aynı şey demiş. biliyorda konuşuyorlar valla :D hangi forumdu o ya hahahah

İşe yarıyor diyorsunuz yani. Peki ürün linki? :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şimdi koltuğu mu öne alıyoruz yoksa pedal box'ı mı alıyoruz :)

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, yalnız fiyat güzel, bizde deli ötesi fiyattan satmaya çalışıyorlar, benim tükkandan aldığın iyi olmuş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Hayırlı olsun, yalnız fiyat güzel, bizde deli ötesi fiyattan satmaya çalışıyorlar, benim tükkandan aldığın iyi olmuş :)

Bende alayım gerçekten iyiymiş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Alpay Sumer yazdı:

Ee bende kodiak yok🙄 

Alacaksın mecburen, hayırlı olsun :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

Benim arabada 3 mod var. Eco modda pedal su tulumbası gibi çalışıyor. Normal mod normal. Sport modda çok hassas. Ben alsam nasıl değişiklik olur?

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cem Işık

75 bin km ye ulaştık, kapalı olduğumuzdan bakım açılış sonrasına kaldı. Sabah arabayı yıkayayım diye indim ki. Akü yok.. Yedek arabayla takviye ettim. Mahalle arasında 3-4 km turladım bakalım neler olacak..

53809193-2517-4C29-BA0F-8D643262960D.jpeg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Cem Işık yazdı:

75 bin km ye ulaştık, kapalı olduğumuzdan bakım açılış sonrasına kaldı. Sabah arabayı yıkayayım diye indim ki. Akü yok.. Yedek arabayla takviye ettim. Mahalle arasında 3-4 km turladım bakalım neler olacak..

53809193-2517-4C29-BA0F-8D643262960D.jpeg

Fazlaca binmek lazim dolmayabilir.

Yedek arabanız cok güzelmis. Sahiplendirmek isterseniz buralarda olacagim😄

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cem Işık yazdı:

3-4 km turladım bakalım

AGM akü ise şarj olmak için epey Alternatöre yüklenir. Rölantide şarj etmek yerine 2000 devir civarı 20 dakikalık bir yolculuk yapsanız iyi olur. Alternatör hava soğutmalı olduğu için , rölantide bitik aküyü şarj ederken ömüründen ömür gidiyor. Devir çevirtip hava soğutma performansını artırır hemde  şarj voltajının hertzini artırırı. Alternatörün ömrü kısalmaz. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Millette ne yedek arabalar var. Tam üst apartmanımda gerçi apartmanda degil tripleks avukat arabası A6 karısında Beetle var. Ben evi merak etmeye başladım [emoji16]

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Metin Akbal yazdı:

Millette ne yedek arabalar var. Tam üst apartmanımda gerçi apartmanda degil tripleks avukat arabası A6 karısında Beetle var. Ben evi merak etmeye başladım emoji16.png

Burda da karısında Beetle kendinde DS5 jip olan bir aile var evleri de yavru şato. Acaba onlar da mı avukat didim:)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

Tam üst apartmanımda...

İmrenene bakarmısınız.. senin de tam üst apartmanın varmıs😂

bizim yedek arabamız ise 

en masmavi 😬

IMG_20210515_111929.jpg

Emre Şimşek yazdı:

Burda da karısında Beetle kendinde DS5 jip olan bir aile var evleri de yavru şato. Acaba onlar da mı avukat didim:)

locavizer yok diye binmesin mi 😂

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Alpay Sumer yazdı:

locavizer

Beni gördüğünde aklına gelen tek şey bu mu:)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Emre Şimşek yazdı:

Beni gördüğünde aklına gelen tek şey bu mu:)

yok bide, cabin crew slides arm and crooss check 😂😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

İmrenene bakarmısınız.. senin de tam üst apartmanın varmıs[emoji23]
bizim yedek arabamız ise 
en masmavi : 

Mahalle rampa aşağı elitlik sıralamasına göre yapılmış apartmanlar [emoji12] Benim sondan birinci [emoji1787]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Akıllı şarj sisteminin beceriksiz tarafı aküyü vaktinde doldurmamış olması. Çıkan aküyü şarj yapınca toplar avkatım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...