İçeriğe Yönlendir

Nam-ı Diğer, Kara Bela (Kodiaq 1.4 Tsi )

Cem Işık

Recommended Posts

Cem Işık
Mert Gulkokan yazdı:

Cem abi bunların şanzımanı 6 ileri yağlı tip dsg mi sahibinden.com 4x2 ve 4x4 ler için 6 ileri dsg yazmış

Mert İlk seriler (1.4 olanlar ) yağlı tip 6 ileri, yeni çıkan 1.5 TSİ olanlar 7 ileri sanıyorum.

Arda Bülent Güzel yazdı:

Cem patronum çok güzel olmuş. Konforda azalmamış olur 18 takarak

Abi verdin zehri jant deyip, bizde aldık zehri :)

Sinan Akgöl yazdı:

Çok güzel olmuş. Tekerine taş değmesin. Gerekiyormuş gercekten maşallah.

Çok teşekkürler,içime de sindi :) Daha iyisi senin olsun diyeceğim de daha iyisi zaten var maşallah :)

Metin Akbal yazdı:

Bi spacer ister arkayi disari almak lazim gerisi gayet hos :)

Şimdilik ihtiyaç kalmadı gibi arka tarafın cılız görüntüsü gitti. Ama gerekirse neden olmasın :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Güzel durmuş, eskiler kışlığa mı ayrıldı?

Öyle oldu, kışlıkları takacağım 17 lere

Mert Yeldan yazdı:

Ben beğenmedim ya. Cılız durmuş sanki.

Eskisinden iyi oldu ama daha iyi olabilirdi tabi Mert. 19-20 diye gideceğiz anlaşılan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Cem Işık yazdı:

Jantların boyutlarından ve özellikle arka tarafın biraz içerde duruyor oluşundan şikayetçiydim malum. 
dün golf gurubundan biriyle anlaşıp jantlarını aldım. Jantlar 18 inch audi rs6 jantı. Lastiklerim oem 215-65-17 iken yine 18 için fabrikasyon tavsiye ölçü olan 235 55 18 lastik takıldı. (Çıkma) . Görsel olarak istediğim görünüşe ulaştım memnunum. 

fotolar aşağıdadır. İlk foto orjinal hali, ikinci foto güncel hali.

A3B9D921-D6E3-472F-9170-BEF0BE4841E3.jpeg

Bir jant bu kadar mı değiştirir.. 

Q7 gibi olmuş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir jant bu kadar mı değiştirir.. 

Q7 gibi olmuş. 

Bende Grand cherokee ye benzettim. Çok güzel olmuş Cem. Güle güle kullan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sabah canavarı bakıma bıraktım, 59.700'km'de. Bujiler, motor yağı, dsg yağı ,hava ve yağ filtreleri ile polen filtresi değişecek. Ufak tefek bir kısım işler daha var rutin bakım kapsamında. Akşama doğru teslim edecekler bakalım göreceğiz. Fatura da 3.000 TL gibi dediler. Garanti bitti aslında sene başında ama iyi niyet garantisi için mecbur katlanıyoruz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Maşallah, rakamda araca bakınca normal ama genele bakınca fazla duruyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sırf yağ yağ filtresi vs rutin bakımda 1100-1200 tl alıyorlar , şimdi geldim hazırmış araba bakalım göreceğiz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Oh rakama bak. Hanifinin de mekatronik değişti 45.k bakımında

340€. Çok mu? Alman'ın asgari ücretinin 5'te 1'i.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

7 litre şanzıman yağı içinde ise o rakama yetkili serviste bedava.

Şanzıman yağı dışarda bile 1500 istiyorlar değişmeye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Yapma, Hans bizi kıskanacak.

Hans çatladı macronuda alıp gelecek Akdeniz'e güreş yapacağız 🙂

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Hans çatladı macronuda alıp gelecek Akdeniz'e güreş yapacağız [emoji846]

Hans ile çakma Napolyon’un çıkarları çatışmakta. Napolyon, Yorgo’yu gazlayıp ittifak içinde çatışma ortamı yaratıp Sam Amcaya NATO artık çatlıyor işlevsiz ve dağılmalı mesajı veriyor. Akdeniz umrunda değil. Yorgo da çıkarsa Ahmet’te çıkarsa enerji zaten Avrupa’ya gidecek, Votkacı Ayıya olan enerji bağımlılığını azalacak. Niyeti Avrupa ordusu. Avrupa ordusuna ise Hans ve Kraliçe sıcak bakmıyor. Napolyon çoğu stratejik konuda Hansa ve kraliçenin çıkarına aykırı hareket etti. Hans ve kraliçe bu dengede Ahmet’in yanında duruyor. (Bakınız AB toplantısı, Ahmet’i kınayalımı veto eden ülkeler(Macaristan, Bulgaristan, Malta, İtalya, Almanya)). Napolyon Avrupa ordusu rüyasında Votkacı Ayı dışında destekleyen yok. Ez cümle Akdeniz Ahmet’indir. Sahi noldu da 2 senedir birden bire gündem oldu Akdeniz. Acaba bazı koordinatları kraliçenin enerji şirketi mi verdi de nokta atışı yapıyoruz.

Ayrıca Balyoz Ergenekon gibi kumpaslara rağmen Cunhuriyetin en güçlü donanması var. Çatışma durumunda Yorgonun yüzen gemisi dahi kalmaz.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Cem Işık yazdı:

Sabah canavarı bakıma bıraktım, 59.700'km'de. Bujiler, motor yağı, dsg yağı ,hava ve yağ filtreleri ile polen filtresi değişecek. Ufak tefek bir kısım işler daha var rutin bakım kapsamında. Akşama doğru teslim edecekler bakalım göreceğiz. Fatura da 3.000 TL gibi dediler. Garanti bitti aslında sene başında ama iyi niyet garantisi için mecbur katlanıyoruz.

hayırlı olsun abi ,
bazen diyorum da bana gülüyorlar bana hediye verseler bakımını yapamayız bu araçların :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Cem Işık yazdı:

Eskisinden iyi oldu ama daha iyi olabilirdi tabi Mert. 19-20 diye gideceğiz anlaşılan

dediğime geleceksin en sonunda 😈

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...