Sinan Akgöl 16 Mart 2020 Paylaş 16 Mart 2020 En son İstanbul dışında Denizli'de tandır et yedik, en son masayı yalıyorduk. 4 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 17 Mart 2020 Paylaş 17 Mart 2020 Balıkesir/Merkez: Köfteci Şaban'da köfte + hisar ayranı Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 17 Mart 2020 Paylaş 17 Mart 2020 ibrahim Tiryaki yazdı: Balıkesir/Merkez: Köfteci Şaban'da köfte + hisar ayranı Balıkesirde bi gün lahmacun yiyelim dedik. Internette bi mekan için bi övgüler bi övgüler, acayip meşhurmuş güya.. Gittik lahmacun değil kır pidesi çıktı. Köfteci tavsiyenizi de deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2020 Paylaş 17 Mart 2020 Balıkesir köftesi çok iddialı değil, benim favorim Çine köftesi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2020 Paylaş 17 Mart 2020 Ama Hisar ayran farklıdır, tuzlu ve hafif ekşi. Onu denemenizi tavsiye ederim, hemen hemen bütün lokantalarda standart, cam şişede. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 17 Mart 2020 Yazar Paylaş 17 Mart 2020 Metin Akbal yazdı: Memleketimde yazanlar dogru akillarda tek bir soru "nerelisiniz?" 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mart 2020 Paylaş 17 Mart 2020 akillarda tek bir soru "nerelisiniz?" [emoji23]Dunyanin Merkezi [emoji16] Yorum bağlantısı
Arif Aykın 17 Mart 2020 Paylaş 17 Mart 2020 Her ile birer tane yazıldığından dolayı sanırım ama Karabük te kuyu kebabı daha meşhur ve lesizzetlidir çankırıya göre. Bükme pide değil Safranbolu bükmesidir asıl ismi. Etli ekmek kastamonuya aittir banduma Karabük’e aittir. (Şu an Karabük’e bağlı eflani ilçesinin meşhur lezzetidir banduma önceden Kastamonu’ya bağlıymış belki bu sebepten yazmışlardır.) Güzel çalışma. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 17 Mart 2020 Paylaş 17 Mart 2020 3 sene görev gereği Kastamonu'da yaşadım, etli ekmeği müesseselerin aksine oranın eski hanımları çok lezzetli yapıyorlar, imkan olacak da misafirleri olacaksınız, çeşit çeşit içlerle kendileri pişirip yedirecekler. Tadına doyamazsınız. Not: Konya etli ekmeğiyle sadece isim benzerliği var, tamamen farklı yiyecekler. Kel simit ise kırmızı çizgileri, susamlı olmayışından gelir bu isimlendirme. Susamlı olanı daha lezzetli olsa da kel simitten asla vazgeçmezler. Tirit de unutulmamalı. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 18 Mart 2020 Paylaş 18 Mart 2020 Evren Erakçora yazdı: Balıkesir köftesi çok iddialı değil, benim favorim Çine köftesi. Şamlılı Köfteci Kardeşler'de denenebilir. Yılların köftecisidir bu 2 köfteci. Yorum bağlantısı
Recommended Posts