Evren Erakçora 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: O bile kapandı battı gitti Orada olsam hemen polisi arar tek tek şikayet ederdim sizi 3200 tl ye epey pahalı bir maç olurdu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Bi solunum cihazı 50bin dolar. 3200 az bile Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Hep bereber voleybol oynadık. Aynı topa vurdunuz.. Terlediniz, terlediniz terinizi sildiniz. Sonra tekrar aynı topa hepiniz vurdunuz.. Sonra tekrar terinizi sildiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Şimdi otoparktan geliyorum. Son mesajdan sonra kızımla top oynadım. Beni görenler bir anda aşağı doldu. Hep bereber voleybol oynadık. Nefesim tükendi ardım düştü derken tükendim 30 dakikada geldim. Ne guzel iste. Komsuluk olmemis Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı topa vurdunuz.. Terlediniz, terlediniz terinizi sildiniz. Sonra tekrar aynı topa hepiniz vurdunuz.. Sonra tekrar terinizi sildiniz.. bunu 3 ay önce söylesen iyi dayak yer myidin? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 (düzenlendi) Ben bebişimi aldım, top oynuyordum. Sonra diğer "Darbaz"larda geldi . Dedimye 8 dairenin 4 dü darbaz. Yarı aile apartmanı . Zaten otoparkın ağzında Aytenle Gülten kapatıyor 2 Mayıs 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: bunu 3 ay önce söylesen iyi dayak yer myidin? Bir kibirli kendini beğenmiş damgası yerdim Ali Darbaz yazdı: Ben bebişimi aldım, top oynuyordum. Sonra diğer "Darbaz"larda geldi . Dedimye 8 dairenin 4 dü darbaz. Yarı aile apartmanı . Zaten otoparkın ağzında Aytenle Gülten kapatıyor Bahane değil 😛 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran 2020 Paylaş 2 Haziran 2020 Ali Gök yazdı: beleyboldur o voleybol olsa duramassın covid bol dur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts