Mahmut Danıl 8 Mart 2020 Paylaş 8 Mart 2020 İyi akşamlar sol ön amatsöre motor kısmından gelen yukarıdan gelen boru kesildi çamurluğun iç plastiktiğe yağ oldu bu neyin yağıdır yardımcı olurmusunuz normal yapılarda eksiklik görmedim acaba amatsörün yağımı aktı bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 Mart 2020 Paylaş 8 Mart 2020 Amortisorler hidrolik mi? Fren hidroligi degil dimi. Yorum bağlantısı
Mahmut Danıl 8 Mart 2020 Yazar Paylaş 8 Mart 2020 2006 model böyle çamurluğun plastiğinden çıkıp yayın oraya inen boru ince boru Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Mart 2020 Paylaş 8 Mart 2020 2006 hidroaktif sanirim. Yani yükseltip alcaltabiliyorsunuz. Onunla alakalı olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Araç yükselip alçalabiliyor mu şu an.. ? Bence de hidroaktif süspansiyon yağı Yorum bağlantısı
Mahmut Danıl 10 Mart 2020 Yazar Paylaş 10 Mart 2020 Denemim çümkü yağsız kalmıştır diye korktum arıza olurmu diye denesem motoruna bir sorun olurmu hortumu daha tam yapamadık Yorum bağlantısı
Mahmut Danıl 10 Mart 2020 Yazar Paylaş 10 Mart 2020 Bu gün denedim kalkıp iniyor direksiyon yağı ile o aynı yerdemi ona baktım yağ işareti yok tam yağ dolumu nasıl olmalı total lds mi kullanayım kaçan yağ direksiyon yağı olabilir mi yağ deposu nerede nereye bakmak lazım tam mı nasıl anlarım ikisi aynı depomu tşk ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2020 Paylaş 10 Mart 2020 karter havalandırma olmasın? boru nasıl kesildi?direksiyon yağı olsa fren yağı olsa çoktan araç kullanılmaz durumda olmuştu Yorum bağlantısı
Mahmut Danıl 11 Mart 2020 Yazar Paylaş 11 Mart 2020 Kelepçeli aldığımda vardı o kelepçe dibinden hortum kesilmişti bende oraya tekrar montaj yaptım tabi yağda akıtmış şimdi hangi bölümün yağı onu bulamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2020 Paylaş 11 Mart 2020 Fotoğrafı gördüm.. Bence orada orijinal bir hortum olmamalı.. Varsa da süspansiyon sisteminindir. Şayet öyle ise orada olması ciddi hatadır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts