Mesut Kara 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Merhaba herkese boşta veya rolatide sorun yok, ama viteste arabaya alttan sanki çekiçle vuruyolar metal bir parçaya vurur gibi, işin ilginç tarafı ilk çalışmada ses belirli bir süre gelmiyo, akslerde sorun yok usta şanzımandan geliyo dedi.yardımlarınız için teşekkürler Yorum bağlantısı
Deniz Kom 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Şanzımanın yağı azalmış olabilir. Ama işinin ehli bir şanzımancıya gösermek her zaman en doğrusudur. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Şanzıman baskı bilyası çatalın özelliğini yitirmesinden dolayı vuruyor olmasın? Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Kerem Kurluva yazdı: şöyle bir ses mi? Videoyu yükledim sizin için benim ses bu Deniz Kom yazdı: Şanzımanın yağı azalmış olabilir. Ama işinin ehli bir şanzımancıya gösermek her zaman en doğrusudur. Ustam sorun işin ehli yok il değiştirmem lazım sıkışıp kaldım. Ü.Emre Kartal yazdı: Şanzıman baskı bilyası çatalın özelliğini yitirmesinden dolayı vuruyor olmasın? Olabilir bunu nasıl anlayabiliriz? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Mesut Kara yazdı: Olabilir bunu nasıl anlayabiliriz? Kesinlikle şanzımandan anlayan birine baktırmanız lazım. Debriyaja basıp çekince ses değişiyor mu ya da boşluk gibi durumlar var mı bakmak gerekir. Şanzımanda belirli şeylerin harici ne yazıkki sökmeden tespit edilemez gibi. Sökersin sorun 1 liralık derken 3 liralık çıkabilir. Ya da daha düşük çıkar basit bir kısmı sıkıntılıdır. Her türlü baskı balata bilya değişsin şanzıman açılırsa. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Ü.Emre Kartal yazdı: Kesinlikle şanzımandan anlayan birine baktırmanız lazım. Debriyaja basıp çekince ses değişiyor mu ya da boşluk gibi durumlar var mı bakmak gerekir. Şanzımanda belirli şeylerin harici ne yazıkki sökmeden tespit edilemez gibi. Sökersin sorun 1 liralık derken 3 liralık çıkabilir. Ya da daha düşük çıkar basit bir kısmı sıkıntılıdır. Her türlü baskı balata bilya değişsin şanzıman açılırsa. Ses sadece viteste var rolantide hiç ses yok çok nadr boşa aldığımda oluyo oda saniselik Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Kerem Kurluva yazdı: şöyle bir ses mi? Aynı ses abi hiç macersya gerek yok bence sağolasın paylaşım için Yorum bağlantısı
Murat Gedik 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Mesut Kara yazdı: Ses sadece viteste var rolantide hiç ses yok çok nadr boşa aldığımda oluyo oda saniselik Aynı ses kayın babamın şahin'de de olmuştu. Şaftı tutan demir parça yerinden çıkmış. Araba çekişe düşünce yani gaza basınca geliyordu. Şaft döndükçe. Durduğu zaman hiç ses yoktu. Yorum bağlantısı
Mesut Kara 6 Mart 2020 Yazar Paylaş 6 Mart 2020 Murat Gedik yazdı: Aynı ses kayın babamın şahin'de de olmuştu. Şaftı tutan demir parça yerinden çıkmış. Araba çekişe düşünce yani gaza basınca geliyordu. Şaft döndükçe. Durduğu zaman hiç ses yoktu. Şaft var mı bunlarda bilmiom pek ilk defa duydum Yorum bağlantısı
Recommended Posts