Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart Paylaş 11 Mart Ali Darbaz yazdı: Otoclub Foundation Garage sponsorları kim olacak , aylık maaşımı kim verecek. aha az önce ortak tutalım 500 veririm diyordun şimdi maaş talebi geldi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Ali Darbaz yazdı: Aylık 500 tl veririm çay almak için mi? 1 pide 520 TL, içecek hariç 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: çay almak için mi? 1 pide 520 TL, içecek hariç az önce makarnaya 420TL ödedim. Ali bey hala 2011 yılında yaşıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Mart Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: az önce makarnaya 420TL ödedim. Ali bey hala 2011 yılında yaşıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: az önce makarnaya 420TL ödedim. Ali bey hala 2011 yılında yaşıyor sanırım. simitle aynı içerik. neden simit almadın? dış mihrak mısın kardeşim 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: çay almak için mi? 1 pide 520 TL, içecek hariç nerede yaşıyorsunuz siz ya, böyle fiyatmı olur. ben 600 tl den aşağı pide yemem. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Mart Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: az önce makarnaya 420TL ödedim. Ali bey hala 2011 yılında yaşıyor sanırım. penne dir o. makarna ne kadar avam birşey ıyyy 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mart Paylaş 11 Mart Pidenin içini hanım hazırlar. Fırına veririz. 2 saate hazır. 7 pide 55 lira tutuyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mart Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: az önce makarnaya 420TL ödedim. Ali bey hala 2011 yılında yaşıyor sanırım. Darıca Salman Et de ( buranın en meşhur yeri) koca porssiyon inegöl köfte , ikram gerçek çiğköfte , ikram acı ezme ve kola için 365 tl ödedim. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Yeter yazdı: Pidenin içini hanım hazırlar. Fırına veririz. 2 saate hazır. 7 pide 55 lira tutuyor. Hangi fırın bu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Mart Paylaş 11 Mart Gelin sizi misafir edeyim. Bir sandviçe ne kadar ödenir görün. Not: Ödemesi sizden. Not 2: Bir yiyen bir daha yemiyor hatta, dükkanın önünden geçmiyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Mart Paylaş 11 Mart Ersen Tapan yazdı: Ana yemeksiz iftar 500 tl Evde yeyip, mekama gidip oturuyorsun öyle. İlk selfi bedava. Harun Kocaçalışkan yazdı: Hangi fırın bu Ramazan pidesidir. Ici bos olur o paraya (: getirilen malzemeyi kendi musterisine harciyormus mesela. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Yeter yazdı: Pidenin içini hanım hazırlar. Fırına veririz. 2 saate hazır. 7 pide 55 lira tutuyor. İçini kendin getirirsen tanesini 30 tl den yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mart Paylaş 11 Mart Tamer Topaç yazdı: Gelin sizi misafir edeyim. Bir sandviçe ne kadar ödenir görün. Not: Ödemesi sizden. Not 2: Bir yiyen bir daha yemiyor hatta, dükkanın önünden geçmiyor. Beni götürdüğün ara sokakdaki yer mi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart Paylaş 11 Mart Tamer Topaç yazdı: Gelin sizi misafir edeyim. Bir sandviçe ne kadar ödenir görün. Not: Ödemesi sizden. Not 2: Bir yiyen bir daha yemiyor hatta, dükkanın önünden geçmiyor. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Mart Paylaş 11 Mart Ali Darbaz yazdı: Beni götürdüğün ara sokakdaki yer mi. Ağzına biber sürerim Siyahköy burası. Ara sokak falan aman diyim. Sani Gerşon yazdı: Sandviç mi ödüyorsun, havyar mı belli değil 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Mart Paylaş 11 Mart Harun Kocaçalışkan yazdı: Hangi fırın bu Devran fırını(Siverek) Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Başlangıcı olan her hikayenin bir sonu vardır. Bu kocaoğlan ile 5 yıl ve 70.000 km geçirdik beraber. Her anında özel hissettirdi, gaza her bastığımda gülümsetti, yollarda 7-8 milyonluk arabaları aratmadı. Hayatımda çok önemli dönüm noktalarına ak ve kara günlere şahit oldu. Yeni sahibi de kazasız belasız sorunsuz biner inşallah. Kendi adıma yaklaşık 15 araba alıp satmışım ilk defa birine bu kadar uzun sahip oldum ve bağlandım, bundan sonra bakalım ne olacak. V6 Quattro hikayemize bir noktada devam ederiz inşallah. Konuyu da burada kapatabiliriz. 17 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mart Paylaş 11 Mart insan 5 sene binince evden biri gibi oluyor araba . hayırlısı olsun alanda güzel günlerde binsin 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Mart Paylaş 11 Mart Hayirlisi diyelim,yeni kasaları ds cok güzel,belki ilerde 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart Paylaş 11 Mart Doğan Arşiray yazdı: Kime satildi araba? @Tamer Topaç almış. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Doğan Arşiray yazdı: Kime satildi araba? Çok uzağa gitti. Fikri Keleş yazdı: Hayirlisi diyelim,yeni kasaları ds cok güzel,belki ilerde İnşallah, Allah büyük. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Sani Gerşon yazdı: @Tamer Topaç almış. Maalesef, bazı bürokra....... sebeplerden dolayı alamadım. Her iki tarafa da hayırlı olsun. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts