İçeriğe Yönlendir

A6 3.0 TDI Quattro

Selim Bilgin

Recommended Posts

Selim Bilgin
Sefa Çelik yazdı:

Gençken fordun jant skalasını beğenirdim. Hele 18 ST jantlara bayılırdım. Audinin jant skalası o heyecanı vermiyor, bu bir gerçek.

Benim 20" jantları örnek olsun diye atıyorum. Her ne kadar eh işte olsa da audi jant skalasında top 3 denebilir. Fakat bu jantlar daha çok RS4, A5 ve TT'ye yakışıyor. A6'lara, yani senin araca yukarıda attığım jantı öneririm.  

Çok güzel maşallah 🧿 

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Sefa Çelik yazdı:

Harika janttır. Delikli diskim var diyenlerin gözdesidir. Modifiye A3 te gördüm, çok yakışmıştı. F30 lara da yakışıyor.

A6 gibi iri araçlarda ise küçük ve ince kalacağını düşünüyorum. Delikli disk varsa yine de tercih edilebilir. 

images?q=tbn:ANd9GcRX6vQFsB8_z9_63GWfpCB

Veyahut vossen vfs-2 de mükemmel olur 

images?q=tbn:ANd9GcR-THP9ewxjaN-envloXUa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selim Bilgin

EGR'miz temizlendi mis gibi oldu, emme manifoldu flapımız bozulmuş, hata veriyordu onu da değiştirdik. Başka da yapacak bir şey bulamadık.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Selim Bilgin yazdı:

EGR'miz temizlendi mis gibi oldu, emme manifoldu flapımız bozulmuş, hata veriyordu onu da değiştirdik. Başka da yapacak bir şey bulamadık.

Başka birsey cikmasin zaten maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

6 bin lira diyorlar emme manifoldu flapları yenilenmesi için hastalıkmış bu motor da siz ne kadara yaptırdınız sorması ayıp ? Manifoldu komple mi değişiyorlar.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Furkan Bakırel yazdı:

6 bin lira diyorlar emme manifoldu flapları yenilenmesi için hastalıkmış bu motor da siz ne kadara yaptırdınız sorması ayıp ? Manifoldu komple mi değişiyorlar.

Motorla birlikte olmasın o? Basit bir çubuk gibi bir şeydi değişen. Başka hesap da olduğu için onun rakamını net bilmiyorum açıkçası. 

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Motorla birlikte olmasın o? Basit bir çubuk gibi bir şeydi değişen. Başka hesap da olduğu için onun rakamını net bilmiyorum açıkçası. 
Kullanan bir arkadaş söyledi bana da 2 adet tanesi 3bin lira dedi hayret ettim bu motorların triger zinciri kaç binde değişiyor biliyor musunuz?Değişimi için şanzıman iniyormuş doğru mu?
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Furkan Bakırel yazdı:
Selim Bilgin yazdı:

Kullanan bir arkadaş söyledi bana da 2 adet tanesi 3bin lira dedi hayret ettim bu motorların triger zinciri kaç binde değişiyor biliyor musunuz?Değişimi için şanzıman iniyormuş doğru mu?

Motor ile birlikte ya da farklı bir şey olabilir o, kronik bir sorun duymadım açıkçası ben bu motor ile ilgili.

@Çağlar Bayur derki bu sınıfta otomobil servis kabulde teslim edilir, latte içilir, fatura ödenir ve çıkılır. :) 

• Beğen 4
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

swirl valfler var dizel motorlarda. jeep deki mercedes motorunda da var. bunların yenilenmesi pahalı. en güzel iptal edip dalgaya bakmak. sadece çok soğukta ilk çalıştırmada iki marşta çalışmasına neden olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Bu arada ciddi farketti, alt devirlerdeki şikayetlerim düzeldi gibi işlemden sonra.

Biraz daha uzun test edeyim bakalım.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
(düzenlendi)

Direksiyondaki kulakçıklardan soldaki soyulmuştu, orijinal parçayı yurtdışından bulup getirtmiştim, takmak düne nasip oldu. Sağı da solu da yeniledik.

Direksiyonun derisi parlak, sonradan kötü boyadıkları için temizlikle düzelmedi, bir şeyler düşünüyorum ona da bakalım, belki @Mustafa Tüfekçi ön ayak olur da maun yaptırırız.

Before hali böyleydi, sökmeden çekmedim:

paddle2.jpeg

After:

paddle1.jpeg

tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Bir de fikir danışacağım, arka görüntümüz böyle şu an, bunların egzozları aşağı bakıyor böyle. Bunları makyajlı kasadaki gibi düz çıkışa çevirsek güzel olur sanki?

Plakayı da ben her aldığım arabada yapıştırıyordum ama bu sınıfta yapıştırsam mı yoksa "vorsprung durch technik" plakalık bulup onu mu taksam bilemedim. Plaka biraz yamulmuş onu yenileyeceğim.

back.jpeg

Makyajlı kasa:

Audi_A6_C6_Facelift_20090712_rear.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Selim Bilgin yazdı:

Direksiyonun derisi parlak

Maun kaplattırmazdım ben, aynı renk güzel boya satılıyor, iyi bir zımpara ve bir kaç kat boya ile sıfır gibi olur.

Benim konuda ve @Mustafa Arıkan ın konusunda mevcut, yakın zamanda araç alan bir arkadaş içinde aynısını uygulayacağız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Maun kaplattırmazdım ben, aynı renk güzel boya satılıyor, iyi bir zımpara ve bir kaç kat boya ile sıfır gibi olur.

Benim konuda ve @Mustafa Arıkan ın konusunda mevcut, yakın zamanda araç alan bir arkadaş içinde aynısını uygulayacağız.

Abi boya işini prof. yapan deriklinik ve colorlock bayisiyle de görüştüm, boyarız dediler de, art car cem adalı da boya randıman vermez, uzun vadeli olmaz, getir belki o renk parça buluruz dedi, renk çok ara bir renk, o sıkıntı. Maun da olsa kalan yerler kaplanacak mecbur.

İç trimler de maun olduğu için yakışır dedim, vites ve direksiyon maun olursa.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Selim Bilgin yazdı:

uzun vadeli olmaz

1 yıl oldu sanırım benimkinde tık yok daha :) 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Selim Bilgin yazdı:

Abi boya işini prof. yapan deriklinik ve colorlock bayisiyle de görüştüm, boyarız dediler de, art car cem adalı da boya randıman vermez, uzun vadeli olmaz, getir belki o renk parça buluruz dedi, renk çok ara bir renk, o sıkıntı. Maun da olsa kalan yerler kaplanacak mecbur.

İç trimler de maun olduğu için yakışır dedim, vites ve direksiyon maun olursa.

Cem adaliya gecen hafta basinda gittim, renk buldu parca kesti. Arayip fiyat vercem dedi hala bekliyoruz unuttu galiba. 

Plaka duzelip, altina guzel bir plakalik yap bence de. 

Egzoz uclari daha sportif duruyor duz olunca. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Egzos lar böyle kalsın. Su girer paslanır. Bide komple egzos parası verme

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

isopropil alkol ile direksiyonu silerseniz matlaşır bir miktar. boyaya gerek yok rengi düzgünse. egzos çıkışları bence yere bakarken gayet güzel.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Dogan Arsiray yazdı:

isopropil alkol ile direksiyonu silerseniz matlaşır bir miktar. boyaya gerek yok rengi düzgünse. egzos çıkışları bence yere bakarken gayet güzel.

Yere dumani salarak yengec gibi hizli kalkis yapmasi guzel olur boyle ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Dogan Arsiray yazdı:

Yere bakmasının da ayrı bir havası var da arada kaldım.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Sami Demirpaz yazdı:

Cem adaliya gecen hafta basinda gittim, renk buldu parca kesti. Arayip fiyat vercem dedi hala bekliyoruz unuttu galiba. 

Plaka duzelip, altina guzel bir plakalik yap bence de. 

Egzoz uclari daha sportif duruyor duz olunca. 

Bana da bu renk top deri zor ama gelirsen deneye deneye en iyisini buluruz dedi, koltuklara da bakacaktı ben gidemedim. Ama gideceğim, çıkarttıkları işler çok iyi.

Orijinal Audi quattro plakalığı bulayım ben en iyisi. 👍

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Eksoz yaptırırken aman diim tikkat olmak lazım 

aSXQ5C.jpg

• Beğen 2
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Makyajlının egzozlar daha sportif bence de. 
Direksiyon konusunda da ozel calisma yapan bi sayfa takip ediyorum İnstagramda. Bence guzel is yapıyorlar. 
https://instagram.com/udcustomworks?igshid=c83j1jmthbnu

Hasan Karabekiroglu yazdı:

Eksoz yaptırırken aman diim tikkat olmak lazım 

aSXQ5C.jpg

Şu Parca hiçbir arabada guzel durmuyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...