Selim Bilgin 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Görkem Karakaş yazdı: Video uçmuş a6yı izlemek isterdik Genişlet Video duruyor. Youtubeda Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 Mart Paylaş 1 Mart Selim Bilgin yazdı: Video duruyor. Youtubeda Genişlet Önce forum üstünden açamadım sonra youtubeda ismini aratıp baktım abi. Eski tek bir video görünüyordu ama şuan izleyebiliyorum Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Mart Paylaş 3 Mart Selim Bilgin yazdı: Kendime şöyle bir şey aldım, bunu satmadan bir video çekeceğim inşallah. Genişlet Ne kadara aldın Selim, ben de böyle bir şey düşünüyorum. Hafiften youtube'a da çıkınca. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ne kadara aldın Selim, ben de böyle bir şey düşünüyorum. Hafiften youtube'a da çıkınca. Genişlet Böyleymiş, daha ucuzları vardı ama paralel ithalat olduğu için garanti vs. sıkıntı oluyor dediler. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Mart Paylaş 3 Mart Hımm, iyiymiş de bu kadar pahalı olduğunu düşünmemiştim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hımm, iyiymiş de bu kadar pahalı olduğunu düşünmemiştim. Genişlet Aksiyon kamera var bende.. vereyim sana. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Paylaş 3 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hımm, iyiymiş de bu kadar pahalı olduğunu düşünmemiştim. Genişlet iphone 11 + zhiyun smooth g3 miss gibi kamera olur. https://www.hepsiburada.com/zhiyun-smooth-q3-gimbal-pm-HBC00000DZP5U Selim Bilgin yazdı: Böyleymiş, daha ucuzları vardı ama paralel ithalat olduğu için garanti vs. sıkıntı oluyor dediler. Genişlet 4000 tl ye sıfır 15 inç teneke jant + kapak 15000 tl bridgstone ecopia lastik alırnırdı o paraya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Ali Darbaz yazdı: iphone 11 + zhiyun smooth g3 miss gibi kamera olur. Genişlet konu kaliteli ses ve video çekimi yalnız... 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Darbaz yazdı: iphone 11 + zhiyun smooth g3 miss gibi kamera olur. https://www.hepsiburada.com/zhiyun-smooth-q3-gimbal-pm-HBC00000DZP5U 4000 tl ye sıfır 15 inç teneke jant + kapak 15000 tl bridgstone ecopia lastik alırnırdı o paraya Genişlet zhiyun çok iyi değil. yazılımı bir tuhaf. https://www.amazon.com.tr/Moza-Mini-Mx-Telefon-Gimbal/dp/B08BLRWK23?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A31YL21EWBAFP8 yazılım süper çalışıyor bunda. ben ilk çıktığında lamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart zhiyun deyince böyle korkutucu karateci felan bi tip geliyor aklıma. hafif kilolu. ümit özdağ formunda. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mart Paylaş 4 Mart Bu dayıdan iyi lastikçi olur. Bacaklar baya kısa güç var ağırlık merkezi aşağıda. Tam f1 ya da nascar pit elemanı. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: zhiyun deyince böyle korkutucu karateci felan bi tip geliyor aklıma. hafif kilolu. ümit özdağ formunda. Genişlet mapusa filan düşmüş böyle... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart Doğan Arşiray yazdı: mapusa filan düşmüş böyle... Genişlet karate geçmişi varmış adamın ben attım ama gerçekmiş japonyada büyüdü ya.. https://x.com/umitozdag/status/1670138160154656769 Doğan Arşiray yazdı: mapusa filan düşmüş böyle... Genişlet yüzünde bıçak yarası... Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Konuyu dağıtmayalım. Taze bir foto, güzelce temizlendik yeni sürücümüzü bekliyoruz. 9 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Doğan Arşiray yazdı: nasıl yani?? satıldımı? Genişlet Yok bekliyor işte. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart Paylaş 4 Mart valla aynı sınıftan bir otomobil almayacaksan satılması çok mantıksız diye düşünüyorum. ama dersenki ben her işimi elektrikliyle göreceğim bilmem tabi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Doğan Arşiray yazdı: valla aynı sınıftan bir otomobil almayacaksan satılması çok mantıksız diye düşünüyorum. ama dersenki ben her işimi elektrikliyle göreceğim bilmem tabi. Genişlet Eskisi gibi uzun yol yapsam satmazdım, ya da satıp sonraki kasa aynısını alırdım. Ama sürekli sıkışık trafikte arabaya da bana da yazık dedim artık. He çok param olsa koyardım köşeye ama 3 araba besleyecek kadar zengin değilim henüz. "Araba" olarak Tesla dahil tüm yeniler getir götürünü yapamaz bunun, ona katılıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart Selim Bilgin yazdı: Yok bekliyor işte. Genişlet Forum galerisi açalım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: 650 Genişlet İlk taksit olarak olabilir. Fatih Keskin yazdı: İlla borca sokacak bu adam beni Genişlet Bir de şöyle deneyelim. Ya da ben borca girip satmayacağım, o da bir ihtimal. 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Mart Paylaş 4 Mart İlan linki var mı bu arada? Bir arkadaşıma göstereceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts