Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: merso da tek renk vardrı demir gri Bazı arabalara tek renk yakışır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: merso da tek renk vardrı demir gri O Ford boya kodu değil miydi Gümüş gri dir o olsa olsa :P Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: O Ford boya kodu değil miydi Gümüş gri dir o olsa olsa :P Boyarız getirin ne renk isterseniz yaparız 4 liralık malzeme aldık 2 liralığı arttı duruyor 😂 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Selim Bilgin yazdı: Kış da geliyor. Şöyle kışı biz en son buzul çağda filan gördük heralde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: boya kodu kod mod bilmem ben gözümün gördüğünü bilirim, coupe tek kapılı olur, Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Geçen aklıma geldi myaudi’ye ekledim arabayı. Tüm geçmiş çıktı. Buradan sonrası bizde zaten. 5 1 Yorum bağlantısı
Mert Erik 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Selim Bilgin yazdı: Geçen aklıma geldi myaudi’ye ekledim arabayı. Tüm geçmiş çıktı. Buradan sonrası bizde zaten. Büyük bir şey yapılmış mı geçmişinde Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim Mert Erik yazdı: Büyük bir şey yapılmış mı geçmişinde Ön takım, rotilli kol vs. var bir tane, onun dışında rutin işler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts