Tamer Topaç 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: merso da tek renk vardrı demir gri Bazı arabalara tek renk yakışır 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Konuya girince ortalama tüketim artıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: merso da tek renk vardrı demir gri O Ford boya kodu değil miydi Gümüş gri dir o olsa olsa :P Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: O Ford boya kodu değil miydi Gümüş gri dir o olsa olsa :P Boyarız getirin ne renk isterseniz yaparız 4 liralık malzeme aldık 2 liralığı arttı duruyor 😂 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Selim Bilgin yazdı: Kış da geliyor. Şöyle kışı biz en son buzul çağda filan gördük heralde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: boya kodu kod mod bilmem ben gözümün gördüğünü bilirim, coupe tek kapılı olur, Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ekim 2024 Yazar Paylaş 29 Ekim 2024 Geçen aklıma geldi myaudi’ye ekledim arabayı. Tüm geçmiş çıktı. Buradan sonrası bizde zaten. 5 1 Yorum bağlantısı
Mert Erik 30 Ekim 2024 Paylaş 30 Ekim 2024 Selim Bilgin yazdı: Geçen aklıma geldi myaudi’ye ekledim arabayı. Tüm geçmiş çıktı. Buradan sonrası bizde zaten. Büyük bir şey yapılmış mı geçmişinde Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ekim 2024 Yazar Paylaş 30 Ekim 2024 Mert Erik yazdı: Büyük bir şey yapılmış mı geçmişinde Ön takım, rotilli kol vs. var bir tane, onun dışında rutin işler. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Şubat Yazar Paylaş 8 Şubat Çok ısrar eden olursa uygun bir bedel karşılığı satabilirim bu arkadaşı. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Şubat Paylaş 8 Şubat O uygun bedelin ne olacağını tahmin etmek çok zor olmasa gerek ben ilk sırayı alayım da sonra ölücüler heveslenmesin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Şubat Paylaş 8 Şubat 3. Arabayı almamak için direniyorum. Takas ? :P Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Şubat Yazar Paylaş 8 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: 3. Arabayı almamak için direniyorum. Takas ? :P Amerikan doları ile olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Selim Bilgin yazdı: Amerikan doları ile olur. Dolar yok da Amerikan Ford u var Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Biraz daha menzil ile ilgili yorum okursam aşağı otoparka inip sarılacağım A6'ya. Sırtında 80 litre mazot yüklü olmasının verdiği özgüven çok büyük. Ya da bunu satmayacağız ama o da çok lüks olur. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Alacak olsam mg hs piew alırım. En mükemmel kombin uzun dönem için. Devamında marvel r finalde mg4 xpower Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Bunu da bi incele Yavuz https://shbd.io/s/JrWdHFWm Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Selim Bilgin yazdı: Biraz daha menzil ile ilgili yorum okursam aşağı otoparka inip sarılacağım A6'ya. Sırtında 80 litre mazot yüklü olmasının verdiği özgüven çok büyük. Ya da bunu satmayacağız ama o da çok lüks olur. boyut olarak şartınız nedir bilmemek ile birlikte 80 küsür kw batarya ile uzun menzil sunan kia ev3 bana çok mantıklı geliyor C suv boyutlarına oldukça yakın Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Şubat Paylaş 10 Şubat sen özel e gel bakayım kebap ısmarlarsan anlaşabiliriz kesin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Selim Bilgin yazdı: Biraz daha menzil ile ilgili yorum okursam aşağı otoparka inip sarılacağım A6'ya. Sırtında 80 litre mazot yüklü olmasının verdiği özgüven çok büyük. Ya da bunu satmayacağız ama o da çok lüks olur. audi a6 satıp bilmediğin elektrikli mi alacaksın? aradan okuyunca öyle anlaşılıyor. depremde elektrikli olsa ne olurdu bir düşün. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Servet Aydın yazdı: Alacak olsam mg hs piew alırım. En mükemmel kombin uzun dönem için. 2 milyona veriyorlar. Teknik verileri çok iyi ve tasarımı düzgün. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Ali Gülmez yazdı: 80 küsür kw batarya ile uzun menzil sunan kia ev3 bana çok mantıklı geliyor Gereksiz çirkin Yorum bağlantısı
Recommended Posts