İçeriğe Yönlendir

A6 3.0 TDI Quattro

Selim Bilgin

Recommended Posts

Mert Yeldan
Çağlar Bayur yazdı:

1.6 ların tavanından geçiyorsa 2.0 lar zaten kağıt üstünde 2.0 +15 ps falan var çoğunda

Passatlar 2.0 idi yaa, neyse konu bu değil şimci. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Passat kolay lokma, 5.30i, 45tfsi, yazılımlı G20 filan gelmezse alayının üstünden atlayabiliriz ama o işleri bıraktım ben. Dün 1.6 TDi A3 ile Bolu’dan geldim 120-130 5lt/100 km yaktı. Halen şoktayım. 

Ayrıca şerit bloke etmeden de sakin gidilebiliyormuş, duyurulur. 😄 @Tansu Kalafatoğlu

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Passat kolay lokma, 5.30i, 45tfsi, yazılımlı G20 filan gelmezse alayının üstünden atlayabiliriz ama o işleri bıraktım ben. Dün 1.6 TDi A3 ile Bolu’dan geldim 120-130 5lt/100 km yaktı. Halen şoktayım. 

Ayrıca şerit bloke etmeden de sakin gidilebiliyormuş, duyurulur. 😄 @Tansu Kalafatoğlu

b6.5 tdi ile gelmiştim, sürekli 150 ile istanbul ankara serin havada 5.6 litre yakmıştı.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Selim Bilgin yazdı:

devlet önden giden araç diye passat almış biz napalım şimdi 😂

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

devlet önden giden araç diye passat almış biz napalım şimdi 😂

yeniçeri den kalma alışkanlık, önden acemileri yollarlardı

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

nedir bu aşiret spek arabadan istediginiz? kapi sesi tok. siyah, bol kromlu ve varaklı. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Kmm’ye çıkmayacağız diye adam yeşilci oldu ya :) 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kmm’ye çıkmayacağız diye adam yeşilci oldu ya :) 

Yok lastik çok kötüydü ve araba titriyordu ondan. 😄

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selim Bilgin

İlan verdik ama ihmal de etmedik arabayı.

Bakım zamanımız gelmişti, ön takımı bayağıdır yapalım diyordum kalıyordu öyle. Bir de 250-260 yardırınca bir takım yağ kaçakları olmuş.

Yağ bakımı yapıldı (sehven LM 0w30 yağ konulmuş, ben de kalsın bakalım bir dedim, spec karşılıyor aslında ama 330 binde biraz marjinal oldu, binmiyorum da arabaya ama bakacağım bir duruma)

Ön takım komple değişti sayılır, keşke 2 sene önce değişseymişim dedim, acayip değişti arabanın basışı.

Karter söküldü, contası yenilendi, sökülmüşken hem alttan hem de üstten kamerayla motor içine bakıldı, pırıl pırıl olduğu görüldü.

Direksiyon pompası patladığında ıslandığı için V kayışı değiştirmiştik, orijinal stokta yoktu conti takılmıştı, geçen suya girince ses yapmaya başladı yine, orijinal kayış ve gergi ile tekrar değişti.

Ivır zıvır bir şeyler daha yapıldı.

1950712419_WhatsAppImage2024-09-23at09_19.13(1).jpeg.578513a558fbb59c0cc1df52b91e2ed8.jpeg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Ön takım komple değişti sayılır, keşke 2 sene önce değişseymişim dedim, acayip değişti arabanın basışı.

o sıfır araba hissi geri gelir, pek severim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

pıtpıt olur.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

Sıfır A6 hissi, çok hoş.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selim Bilgin yazdı:

Sıfır A6 hissi, çok hoş.

Bende a6 yok mesela, sfıır a6 hissi çok farklı değil :)

Seninkine maşallah tabi, Allah nazardan saklasın. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Dandik araba (madem konuya baktım hasetimden çatlamadan önce *** çamur *** atayım dedim) 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Araba satılmıyormuş. İçim rahatladı :wub:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mertol Kip yazdı:

Dandik araba (madem konuya baktım hasetimden çatlamadan önce *** çamur *** atayım dedim) 

İşiniz mi yok kardeşim, RTUK müsünüz benim b0k kelimesini çamurla değiştiriyonuz, deyim o deyim. Oldu olacak blurlayın bari.  :)

ağız tadı ile b0k atamıyoz şurada

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mertol Kip yazdı:

İşiniz mi yok kardeşim, RTUK müsünüz benim b0k kelimesini çamurla değiştiriyonuz, deyim o deyim. Oldu olacak blurlayın bari.  :)

Ben ok atıyorum, kimse karışmıyor :kihkih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mertol Kip yazdı:

Ben de niye markdown ile bold italic yapmaya çalışmış çamuru dedim.

Tamer Topaç yazdı:

Araba satılmıyormuş. İçim rahatladı :wub:

Alan olsa satılabilir halen. :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mert Erik
Selim Bilgin yazdı:

İlan verdik ama ihmal de etmedik arabayı.

Bakım zamanımız gelmişti, ön takımı bayağıdır yapalım diyordum kalıyordu öyle. Bir de 250-260 yardırınca bir takım yağ kaçakları olmuş.

Yağ bakımı yapıldı (sehven LM 0w30 yağ konulmuş, ben de kalsın bakalım bir dedim, spec karşılıyor aslında ama 330 binde biraz marjinal oldu, binmiyorum da arabaya ama bakacağım bir duruma)

Karter söküldü, contası yenilendi, sökülmüşken hem alttan hem de üstten kamerayla motor içine bakıldı, pırıl pırıl olduğu görüldü.

Direksiyon pompası patladığında ıslandığı için V kayışı değiştirmiştik, orijinal stokta yoktu conti takılmıştı, geçen suya girince ses yapmaya başladı yine, orijinal kayış ve gergi ile tekrar değişti.

Ivır zıvır bir şeyler daha yapıldı.

1950712419_WhatsAppImage2024-09-23at09_19.13(1).jpeg.578513a558fbb59c0cc1df52b91e2ed8.jpeg

Merhaba bu işlemlerin fiyatları ne oldu

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mert Erik yazdı:

Merhaba bu işlemlerin fiyatları ne oldu

50 küsür diyelim hepsi birlikte.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Biriniz alıyorsanız alın, yoksa ben alacağım.. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Ben alamam konuya zor yazıyorum hata verip duruyor sistem "Fakirlik limitiniz dahilinde yazınız" diye.  ama fav listemde a6 3.2 fsi quattro ve 2.4 olanları duruyor bi çılgınlığıma bakar. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Talha Bilgi yazdı:

Ben alamam konuya zor yazıyorum hata verip duruyor sistem "Fakirlik limitiniz dahilinde yazınız" diye.  ama fav listemde a6 3.2 fsi quattro ve 2.4 olanları duruyor bi çılgınlığıma bakar. 

Cesur ol, rızkın 9/10'u cesarettedir.. Ticaret miydi yoksa :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat
Talha Bilgi yazdı:

3.2 vergisi üzer, 3.0tdi candır 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Bahadır Taşpolat yazdı:

3.2 vergisi üzer, 3.0tdi candır 

ilgili sitede hep 600 bin altına bakınca 3.0 tdi hiç görmemişim valla :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...