Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: sunrooftan uçmasın o hızlarda viraja girerken kahve içiliyor dediniz ama Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: o hızlarda viraja girerken kahve içiliyor dediniz ama Gündüz olan videoyu çekerken valla dolu karton çay bardağı vardı bardaklıkta kapaksız. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Gündüz olan videoyu çekerken valla dolu karton çay bardağı vardı bardaklıkta kapaksız. neyseki sert süspansiyonlar için aksiyon kamerası üretmişler Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: neyseki sert süspansiyonlar için aksiyon kamerası üretmişler Biz bir KMO yapacağız birlikte anlaşıldı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Biz bir KMO yapacağız birlikte anlaşıldı. Biraz o2 alalım. Beyinler açılsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: o hızlarda viraja girerken kahve içiliyor dediniz ama tutarsan uçmaz, rüzgar bu sağı solu belli olmaz 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Geçenlerde 245/45/18 Primacy4+ aldım ve değiştirdim. hayırlı olsun güle güle kullan Selim Bilgin yazdı: Mesela yani. bu yol rampa çıkışı mı ? şanzıman ile ilgili bir ayar düşüncen vardı onu yaptırmış mıydın? bizdeki bu kmde bu devirde olmuyor çünkü Selim Bilgin yazdı: Biz bir KMO yapacağız birlikte anlaşıldı. beni de yazın listeye 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Bahadır Taşpolat yazdı: bu yol rampa çıkışı mı ? şanzıman ile ilgili bir ayar düşüncen vardı onu yaptırmış mıydın? bizdeki bu kmde bu devirde olmuyor çünkü Dişli değişmezse devir değişmemesi lazım. Sizdekinin devri nasıldı? Yıllar içinde şanzıman kodları ve oranları değişiyor, makyajlıların 6. Vitesi benimkinden azıcık daha uzun mesela. Bir de benim lastik büyük hız göstergesi %3 filan az gösteriyor orijinal lastiğe göre, neredeyse GPS hızı diyebiliriz. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos 2005 model bizdekide, telefonda yok akşam evdeki videolara bakıp yazayım, kesici dediğin fotoyu km olarak daha önce geçmiştin ama dimi? (koyduğun videoları seyrettim şimdi, bi farklılık var egzostan (2.kat iptal, aralar 70mm, sonda spor sustlar var) olabilir mi diye düşünüyorum) Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Bahadır Taşpolat yazdı: 2005 model bizdekide, telefonda yok akşam evdeki videolara bakıp yazayım, kesici dediğin fotoyu km olarak daha önce geçmiştin ama dimi? (koyduğun videoları seyrettim şimdi, bi farklılık var egzostan (2.kat iptal, aralar 70mm, sonda spor sustlar var) olabilir mi diye düşünüyorum) devir-hız oranını şanzıman dışındaki hiç bir şey değiştiremez. Ama tam olarak nesinin farklı olduğunu söylemedin. Aynı devirle daha az mı hız yapıyor daha şok mu? Kolay olması açısından. 6. vites 2000 devir 120 yapıyor tam. 3000 180, 4000 240 Kesici dediğim devir kesici değil bu arada, hız limitörü. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos senin makina daha yüksek devir gidiyor kmye göre aynı devirlerde daha çok hız yapıyor diyebilirim yani 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos farklı olmamalı yani? sizdeki 2000d/d deki hızı kaç? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Kamera arabada. Evdeki kafaya takılan bandı da arabaya atıyorum. Konum. Bayrampaşa. Selamlar 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: farklı olmamalı yani? sizdeki 2000d/d deki hızı kaç? Yukarıda da yazdım, model yılları arasında motor kodu, gücü, şanzıman kodu ve oranları değişiyor. Motor güçlendikçe uzatmışlar oranları. Makyajlı 2000 devirde 130 yapıyor mesela. Bu arada bugün baktım dediğim gibi GPS hızı gösteriyor kadran şu an yaklaşık olarak. Yani yukarıdaki hızlar GPS hızı ona göre. 😄 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kamera arabada. Evdeki kafaya takılan bandı da arabaya atıyorum. Konum. Bayrampaşa. Selamlar 4 gündür habire oraya buraya gidiyorum, az soluklanayım çıkalım. Böyle sürünce 660 km’de 73 litre mazot aldım bu arada. Akabinde bugün Sakarya’dan eve usul usul 135’e sabitleyip geldim, 7 lt yaktı. 4 kişi. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Fatih Keskin yazdı: 17 inç lastik lazım sen de mutlaka vardır Olsa tükkan senin. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: remap varmi bu arabada? Var ufak bir şeyler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Fatih Keskin yazdı: 17 inç lastik lazım sen de mutlaka vardır bende vardı yeni attım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: remap varmi bu arabada? O ne? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Servet Aydın yazdı: O ne? tahta bastonlara sonradan takılan kaydırmaz kauçuk altlığı gibi düşün 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Var ufak bir şeyler. mutlaka olmali. cunku 210 220 hp isi degil o sürat. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: mutlaka olmali. cunku 210 220 hp isi degil o sürat. Di mi, sonra insan kendinden şüphe ediyor. Hele 177 işi hiç değil. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Bu hızlarını çok tehlikeli olduğunu kabul etmek lazım, yollar kalabalık hız farkı çok fazla. . 250den 150km hıza inmek bile çok mesafe ister. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts