Çağlar Bayur 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Selim Bilgin yazdı: Koleksiyon yapacak bütçemiz yok henüz. 2 vidyo çek yutupa koy villa milla koleksiyon hepsini yapan çokmuş diolaa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Selim Bilgin yazdı: Halen anlamadım. animasyonda şanzumanın 4 tane filtresi var. Onu kastediyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Arabayı aldığımdan beri aklımda olan bir güncellemeyi yaptım bugün. 19 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Güzel olmuş. Bu arada boy kaç? A6'ya sığamamışsın gibi görünüyor fotoğrafta 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Eski direksiyon ne oldu, onu da alayım da audi’ye gücümüz yetmiyor madem, skodayı audiye çevirelim🥳😎 hayırlı olsun, çok yakışmış 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Murat Sahın yazdı: Güzel olmuş. Bu arada boy kaç? A6'ya sığamamışsın gibi görünüyor fotoğrafta 190 Arkada çok yer var da olması gereken mesafede kullanıyorum. Bir de geniş açı öğle göstermiş. Ama Focus’ta filan en geride kullanıyordum. 😄 Cem Işık yazdı: Eski direksiyon ne oldu, onu da alayım da audi’ye gücümüz yetmiyor madem, skodayı audiye çevirelim🥳😎 hayırlı olsun, çok yakışmış Bagajda duruyor sabah başkana teslim edeyim, yanında vites topuzu da hediye. 😄 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat Paylaş 28 Şubat harika olmuş gerçektenç renk de müthiş. şimdi satılabilir araba. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Doğan Arşiray yazdı: harika olmuş gerçektenç renk de müthiş. şimdi satılabilir araba. Bir kaç ufak şey daha kaldı satmak için, onları da yapayım alan rahat binsin. Stay tuned. 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: 190 Arkada çok yer var da olması gereken mesafede kullanıyorum. Bir de geniş açı öğle göstermiş. Ama Focus’ta filan en geride kullanıyordum. 😄 Bagajda duruyor sabah başkana teslim edeyim, yanında vites topuzu da hediye. 😄 4x4 sistemini ayrıca alabiliyo muyuz? Fikrim geldi🥸 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Şubat Paylaş 29 Şubat (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: prensibimdir 3 kollu olmazsa olmaz Ben 4 kollu seviyorum. Mesela Focus direksiyonları. Golf 3 kollu mesela sevemedim. 29 Şubat tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Zaten direksiyın dört koldan başlar. 😁 Selim hocam hayırlı olsum güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Çok güzelmiş gerçekten, tüm havası değişmiş arabanın. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Selim , before after yapsana, orj direksiyonu unuttum ben, fabrikasyon bu direksiyonla gelmiş gibi duruyor.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Şubat Yazar Paylaş 29 Şubat Cem Işık yazdı: Selim , before after yapsana, orj direksiyonu unuttum ben, fabrikasyon bu direksiyonla gelmiş gibi duruyor.. Böyleydi abi; eski direksiyonu yanlış boya ile boyamışlar, onun için ne yaptıysam temizleyemedim, aslında çok geç kalmış bir modifiye oldu. Orijinal gibi olması için özellikle kendi jenerasyonundan bir direksiyon seçtim, A8 direksiyonu. Normalde bu kadar kalın değil ikisi de bu arada, geniş açıda proporsiyon biraz bozulmuş. Böyle oldu; 6 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Selim Bilgin yazdı: Böyleydi abi; eski direksiyonu yanlış boya ile boyamışlar, onun için ne yaptıysam temizleyemedim, aslında çok geç kalmış bir modifiye oldu. Orijinal gibi olması için özellikle kendi jenerasyonundan bir direksiyon seçtim, A8 direksiyonu. Normalde bu kadar kalın değil ikisi de bu arada, geniş açıda proporsiyon biraz bozulmuş. Böyle oldu; Paddle shift iptal mi oldu? Yoksa kulakçıklar mı kibar görünmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Şubat Yazar Paylaş 29 Şubat (düzenlendi) Furkan Bakırel yazdı: Paddle shift iptal mi oldu? Yoksa kulakçıklar mı kibar görünmüyor. Yok yok aktif, ondan vazgeçmem. 29 Şubat tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Şubat Paylaş 29 Şubat audi son dönemlere gelene kadar en iyi kabini yapıyordu bence. sonra ekrandı tasarımdı derken bütün arabaları birbirine benzer oldu. kabinin sürücüye dönüklüğü de gitti. aynı BMW de olduğu gibi. bu dönemin içi tasarımı en iyidir bence. mesela A5 coupe vs örnek tasarım bence. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Şubat Yazar Paylaş 29 Şubat Doğan Arşiray yazdı: audi son dönemlere gelene kadar en iyi kabini yapıyordu bence. sonra ekrandı tasarımdı derken bütün arabaları birbirine benzer oldu. kabinin sürücüye dönüklüğü de gitti. aynı BMW de olduğu gibi. bu dönemin içi tasarımı en iyidir bence. mesela A5 coupe vs örnek tasarım bence. Katılıyorum. Son kasa A6 çok güzel, dıştan da çok heybetli ama içi fazla dokunmatik. Bir de mild hybrid 48V alternatör filan derken aşırı karmaşık ve sorun çıkarmaya müsaitler. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Doğan Arşiray yazdı: dokunmatik olayından nefret ediyorum. çevirmeli alternatif olsa hiç sıkıntı kalmıyor aslında. Mondeo da klima ve ses sisteminin ana düğmeleri var ekstra fonksiyonlar için dokunmatik devreye giriyor. böyle olunca sorun azalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts