Erdem Doğan 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Yani diyor ki geschlitzt Ach so! 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Son kasa A6 jantları geldi piyangodan, bence güzel de oldu. Çıkanlardan daha ofsetli olduğu için daha güzel doldurdu, önceki jantların içeride durması hoşuma gitmiyordu, değiştirmesem spacer takacaktım. 12 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Selim Bilgin yazdı: Son kasa A6 jantları geldi piyangodan, bence güzel de oldu. Çıkanlardan daha ofsetli olduğu için daha güzel doldurdu, önceki jantların içeride durması hoşuma gitmiyordu, değiştirmesem spacer takacaktım. Biraz değişik olmuş gibi zamanla gözle alışacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak mondeonun 20 kollu jantlarına çok benziyor, iki renkli olsa daha da şık duracak. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Çok kollu jantlar her zaman tercihimdir ama otekide satılacak jant değil 😬 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Ocak Paylaş 2 Ocak valla ne deyeyim, hayırlı olsun. bence 5 kollular çok iyiydi zaten. ondan dedim satma diye. yoksa ne haddime... 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Fotoğraflarda kontrasttan dolayı biraz değişik çıkmış ama canlı olarak arabanın havasını değiştirdi bence. Bu jantlar esas olarak abimin arabaya alınmıştı, bir mevzudan dolayı ona takamadık, kışı geçirene kadar ben bi takayım dedim. Şimdilik hoşuma gitti ama kafama eserse yaza geçerken farklı bir şey yapabilirim. Çağlar Bayur yazdı: et farkları kaç 15 ten fazla mı? Çıkanlar 8J ET43 idir galiba, taktıklarım 9J ve ET39. Yani hem daha geniş hem de daha ofsetli. 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Bence çok yakışıklı olmuş , yeni kasa havası vermiş. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Önder Özcan yazdı: 5 kolludan daha güzel olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Eski cantlar daha iyiydi diyip fitili ateşleyim 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Fotoğraflarda biraz hile var gibi çözünürlük yüksek olunca bir baktım ysbilgin.com a yüklenmiş. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak YSB giderek marka oluyor Acilen tescil etmeli hocam. Ya da ben tescil edip satayım nasıl fikir Metin Uzunoğlu yazdı: Fotoğraflarda biraz hile var gibi çözünürlük yüksek olunca bir baktım ysbilgin.com a yüklenmiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: YSB giderek marka oluyor Acilen tescil etmeli hocam. Ya da ben tescil edip satayım nasıl fikir Telif hakkından o dediğin 4x4 alırsın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Hocam bu yeni jantlar 18 mi? Kaça geldi? Çok çok güzel durmuş 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Cok kollu jantlar luxury olur ve A6 icin daha uygun. 5 kol spor olmayan jant ise biraz comfortline janti oluyor. Guzel degisim 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Doğan Arşiray yazdı: valla ne deyeyim, hayırlı olsun. bence 5 kollular çok iyiydi zaten. ondan dedim satma diye. yoksa ne haddime... Onlar da güzeldi beğenerek almıştım da sıkıldım biraz, bir de spacer takmak istemedim daha geniş jant aldım. Daha sonra 5 kola dönersem ofsetine vs. bakıp ona göre alacağım. Yoksa otoparkta yer var koyarım durur ama boşa duracak. Hasan Karabekiroglu yazdı: Eski cantlar daha iyiydi diyip fitili ateşleyim Bakalım @Cem Işık beğenirse biraz da Zodyak'ta dursun. Metin Uzunoğlu yazdı: Fotoğraflarda biraz hile var gibi çözünürlük yüksek olunca bir baktım ysbilgin.com a yüklenmiş. Gerekirse 8K canlı yayın da yaparız. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak (düzenlendi) Hasan Karabekiroglu yazdı: YSB giderek marka oluyor Acilen tescil etmeli hocam. Ya da ben tescil edip satayım nasıl fikir Cüvata mı sandınız? Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hocam bu yeni jantlar 18 mi? Kaça geldi? Çok çok güzel durmuş Teşekkürler. Evet bunlar da 18, henüz bir para ödemedim, biraz karışık orası. Erdem Doğan yazdı: Cok kollu jantlar luxury olur ve A6 icin daha uygun. 5 kol spor olmayan jant ise biraz comfortline janti oluyor. Guzel degisim 👍🏻 Bence de, havasını değiştirdi arabanın. 2 Ocak tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mercedes jantı takıyor gençler :P replika hemde, bu güzel olmuş Çok kollu jant severiz Araba basilmak istiyor bı soğuk press :P 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Araba basilmak istiyor bı soğuk press :P Bence de yüksek ama presle olmaz, yay takmam, coilover da çok para. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Selim Bilgin yazdı: Bence de yüksek ama presle olmaz, yay takmam, coilover da çok para. Araba dediğin yüksek olur zaten heybetli olur.Herkese yukardan bakınca tadı çıkar . 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 2 Ocak Paylaş 2 Ocak hayırlı olsun, 5 kollular bu araçta 5/5 duruyorlar bence, jason statham usulü ama bu da hoş olmuş. 19'' olsa tam olacakmış, 2,5-3 cm yay ile de olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Selim Bilgin yazdı: coilover da aman diyeyim sakın Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: aman diyeyim sakın Yok yok girmem bu arabada öyle bi işe. Yaylanmak güzel. Yorum bağlantısı
Recommended Posts