Cem Işık 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Ersen Tapan yazdı: Hâl hatır sormak ne kadardı ? Sorana göre değişmekle beraber, vizit ücreti 199 eurodan başlıyor🥳 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Cem Işık yazdı: Sorana göre değişmekle beraber, vizit ücreti 199 eurodan başlıyor🥳 Sana az bile. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yandan görünüş mükemmel.. Ben de kahve alıp çıkarken bir an hoşuma gitti çektim. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 (düzenlendi) bildiğin C5 bu ya :P Ersen Tapan yazdı: Bir boşanma davası kaça patlıyor haberin varmı ? bunu içerik yöneticisi'ne sorsana delikanlı? 30 Ekim 2023 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: bildiğin C5 bu ya :P C5 değil C6, C5 şu aşaağıdaki Bu kasayı da severim bu arada, 2.7T almaya çok niyet ettim nasip olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: oda olur inşallah Dua edeceksek C8 için edelim lütfen, geri yönlü hareket istemiyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: bildiğin C5 bu ya :P Bunun için güzel göründü demekki 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunun için güzel göründü demekki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Küçükken ne sinir bişeymişin sen... Gerçi hala öylesin.. 1 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: bir devirleneyim, vites atıp tekrar devirleneyim diye bir şey yok. Düşük hızlardan basınca tork konvertörü kitleyene kadar hız artıp vites büyüdüğü için 4. vitese kadar CVT gibi devir sabit hızlanarak gidiyor. Hacimli eski Amerikanlar gibi oldu biraz. Şu durumu video olarak benimle paylaşabilir misin Selim Abi? Bu şanzıman işine kafayı taktım ama boş yere para harcamak da istemiyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Furkan Bakırel yazdı: Şu durumu video olarak benimle paylaşabilir misin Selim Abi? Bu şanzıman işine kafayı taktım ama boş yere para harcamak da istemiyorum. boş yere para harcamayın. Şanzımansız hayat güzel Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Kasım 2023 Yazar Paylaş 6 Kasım 2023 Furkan Bakırel yazdı: Şu durumu video olarak benimle paylaşabilir misin Selim Abi? Bu şanzıman işine kafayı taktım ama boş yere para harcamak da istemiyorum. Paylaşırım da, hangi durumu? Alıntı boş çıkmış. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Gaza oturduğumda ise saçma bir şekilde ileri atılıyor, bir şey anlamak için önünde ciddi mesafe olması lazım, yoksa bir şekilde tekrar fren yapmak gerekiyor trafikli yollarda. Öyle bir devirleneyim, vites atıp tekrar devirleneyim diye bir şey yok. Düşük hızlardan basınca tork konvertörü kitleyene kadar hız artıp vites büyüdüğü için 4. vitese kadar CVT gibi devir sabit hızlanarak gidiyor. Şu sabit devir de cvt gibi davranması olayını paylaşır mısın abi video ile çünkü bende de bu sıkıntı var. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: boş yere para harcamayın. Şanzımansız hayat güzel Bizim patronda öyle düşünüyordu 0 km cereyanla çalışan xc90 aldı 3 ay kullandı 6 aydır serviste en son 150 bine parça almışlardı ama uymamış. Elektrikli araçlar geleceğin vazgeçilmezi evet ama şuan Türkiye için çok erken. 6 Kasım 2023 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Furkan Bakırel yazdı: Bizim patronda öyle düşünüyordu 0 km cereyanla çalışan xc90 aldı 3 ay kullandı 6 aydır serviste en son 150 bine parça almışlardı ama uymamış. Elektrikli araçlar geleceğin vazgeçilmezi evet ama şuan Türkiye için çok erken. Xc90 şanzımanlı bir araba. Elektrikli değilki. Yani yine aynı yere geldik. Almayın 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Kasım 2023 Yazar Paylaş 6 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Xc90 şanzımanlı bir araba. Elektrikli değilki. Yani yine aynı yere geldik. Almayın Benim araba 325.000 km'de, motora ve şanzımana anahtar değmedi. Şanzımansızlar da bu km'lerde cirit atmaya başladıktan sonra konuşabilriiz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Benim araba 325.000 km'de, motora ve şanzımana anahtar değmedi. Şanzımansızlar da bu km'lerde cirit atmaya başladıktan sonra konuşabilriiz. pehh milyon milyon Enjektörler süspansiyonda mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 v kayış? Önerim; v kayışsız araba alın. ha bir de alternatör. Yav 2023’teyiz. Alternatörler de uğraşmayın. Sonra çorumda falan kalırsınız 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Kasım 2023 Yazar Paylaş 6 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pehh milyon milyon Enjektörler süspansiyonda mı Tansu Kalafatoğlu yazdı: v kayış? Önerim; v kayışsız araba alın. ha bir de alternatör. Yav 2023’teyiz. Alternatörler de uğraşmayın. Sonra çorumda falan kalırsınız Enjektör değişmesi motorda işlem sayılır mı? Uzmanına soralım. @Çağlar Bayur Ha bir de alternatör değişim süresini de katarsak yine de Hibrit'ten hızlı ulaşırım gittiğim yere. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: v kayış? Önerim; v kayışsız araba alın. ha bir de alternatör. Yav 2023’teyiz. Alternatörler de uğraşmayın. Sonra çorumda falan kalırsınız Mobiletten takviye yapmaktan iyidir ya 5 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Xc90 şanzımanlı bir araba. Elektrikli değilki. Yani yine aynı yere geldik. Almayın Bilmiyorum artık cereyanla çalışıyor sol tekerin üstünde kapak var oradan sanayi tipi prizden çoşkuluyordu belki modelini yanlış hatırlıyor olabilirim ama cereyanla çalıştığına eminim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Kasım 2023 Paylaş 6 Kasım 2023 Selim Bilgin yazdı: Benim araba 325.000 km'de, motora ve şanzımana anahtar değmedi. Şanzımansızlar da bu km'lerde cirit atmaya başladıktan sonra konuşabilriiz. bence o kadar yol dayanamayacaklar. batarya ömrü bitecek. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts